jimis98 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου αξίζουν οι παραπάνω συσκευές για εφεδρικές και για να μάθεις το λειτουργικό?
d_gkal Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Πολύ παλιές και χωρίς λόγω χρήσης για να μάθεις το λειτουργικό. Καλύτερα να δεις κάτι σε 12 και μετα 1
jimis98 Δημοσ. 30 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 38 λεπτά πριν, d_gkal είπε Πολύ παλιές και χωρίς λόγω χρήσης για να μάθεις το λειτουργικό. Καλύτερα να δεις κάτι σε 12 και μετα ποιο site να εμπιστευτώ? δεν θέλω από ιδιώτη προτιμώ από σελίδα με μεταχειρισμένα που κάνουν και ελέγχους
Sheogorath Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Πολύ παλιές και χωρίς λόγω χρήσης για να μάθεις το λειτουργικό. Καλύτερα να δεις κάτι σε 12 και μετα Και το 11pro αξίζει, το 11 σκέτο όχι τόσο. 1
jimis98 Δημοσ. 30 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Και το 11pro αξίζει, το 11 σκέτο όχι τόσο. για τα 11αρια λένε δεν έχουν καλή οθόνη
Sheogorath Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, jimis98 είπε για τα 11αρια λένε δεν έχουν καλή οθόνη Τα απλά δεν έχουν OLED. Εγώ έχω PRO MAX και έχει πιο ωραία OLED απο το 12 PRO MAX της γυναίκας μου που έχει blue tint σε χαμηλή φωτεινότητα. Εμένα μένει κανονικά γκρι μαύρο, το 12 γίνεται μπλε-πράσινο.
jimis98 Δημοσ. 30 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Τα απλά δεν έχουν OLED. Εγώ έχω PRO MAX και έχει πιο ωραία OLED απο το 12 PRO MAX της γυναίκας μου που έχει blue tint σε χαμηλή φωτεινότητα. Εμένα μένει κανονικά γκρι μαύρο, το 12 γίνεται μπλε-πράσινο. υποτίθεται τα νεότερα είναι και ποιο καλύτερα γιατί έκαναν αυτή την "υποβάθμιση στο 12αρια?
Sheogorath Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, jimis98 είπε υποτίθεται τα νεότερα είναι και ποιο καλύτερα γιατί έκαναν αυτή την "υποβάθμιση στο 12αρια? Γιατί εξαρτάται απο τον προμηθευτή της οθόνης. Στο δικό μου πχ αν το βάλω ελάχιστη φωτεινότητα και κόψω 70% τα λευκά (μέσω accessibly), πέφτει η φωτεινότητα 1 lumen ξέρω γω, πολύ πιο λίγο και απο κεράκι ρεσό, ότι πρέπει για βράδυ χωρίς φως, κάνει ghosting η οθόνη γιατί δεν τρώει αρκετή τάση. Επεξ/σία 30 Ιουλίου από Sheogorath
jimis98 Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 30 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Γιατί εξαρτάται απο τον προμηθευτή της οθόνης. Στο δικό μου πχ αν το βάλω ελάχιστη φωτεινότητα και κόψω 70% τα λευκά (μέσω accessibly), πέφτει η φωτεινότητα 1 lumen ξέρω γω, πολύ πιο λίγο και απο κεράκι ρεσό, ότι πρέπει για βράδυ χωρίς φως, κάνει ghosting η οθόνη γιατί δεν τρώει αρκετή τάση. LG και Samsung γνωρίζω προμηθεύεται τι πρέπει να κοιτάω στην οθόνη?
Sheogorath Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Τίποτα μωρέ, να είναι Oled. Σου λέω σε ακραίες καταστάσεις με τέρμα χαμηλά φωτεινότητα τι έχω παρατηρήσει. Απλα αντί για μόνο 12 και μετά που προτάθηκε, προσθέτω και το 11pro (max). Κατά τα άλλα καλά τα είπε ο φίλος.
jimis98 Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 7 ώρες πριν, Sheogorath είπε Τίποτα μωρέ, να είναι Oled. Σου λέω σε ακραίες καταστάσεις με τέρμα χαμηλά φωτεινότητα τι έχω παρατηρήσει. Απλα αντί για μόνο 12 και μετά που προτάθηκε, προσθέτω και το 11pro (max). Κατά τα άλλα καλά τα είπε ο φίλος. επειδή δεν θέλω από ιδιώτη,γνωρίζεις κανένα site που να πουλάει μεταχειρισμένα ? oled και ltpo έχουν διαφορές?
jimis98 Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Flip. καλό? έχει μεταχειρισμένα ή ανακατασκευασμενα? 1
nikopoup Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 14 λεπτά πριν, jimis98 είπε καλό? έχει μεταχειρισμένα ή ανακατασκευασμενα? Ανακατασκευασμένα. Πήρα πρόσφατα ένα XR για τον πατέρα μου σε εξαιρετική κατάσταση σε τιμή χαμηλότερη από αγγελίας. Θα πρότεινα και εγώ να πας σε pro για να έχεις Oled οθόνη και περισσότερα hertz
jimis98 Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, nikopoup είπε Ανακατασκευασμένα. Πήρα πρόσφατα ένα XR για τον πατέρα μου σε εξαιρετική κατάσταση σε τιμή χαμηλότερη από αγγελίας. Θα πρότεινα και εγώ να πας σε pro για να έχεις Oled οθόνη και περισσότερα hertz δεν υπάρχει περίπτωση να βάζουν χαμηλής ποιότητας υλικά? σε pro/pro max θα πήγαινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα