tzotzo Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Καλημέρα σε όλους, Ξεκίνησα μια συνεργασία με έναν πολιτικό μηχανικό για να γίνει διαχωρισμός μεζονέτας σε δυο διαμερίσματα. Ο μηχανικός έχει προβεί μόνο στην έκδοση τοπογραφικού και δεν έχει προχωρήσει σε άλλες εργασίες. Μπορεί αυτό το τοπογραφικό να χρησιμοποιηθεί από άλλον μηχανικό; Επίσης υπάρχει κάποιος που να είναι και στο φόρουμ των μηχανικών για να εγκρίνει την εγγραφή μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
vamvakoolas Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου ναι μπορει οπως επισης και να σου προτεινει αλλαγες 1
txcellas Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Νομίζω οτι πρέπει να παραδόσει τις εργασίες που έχει ήδη κάνει στον καινούριο 1
mariosnik_ Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 6 ώρες πριν, tzotzo είπε Καλημέρα σε όλους, Ξεκίνησα μια συνεργασία με έναν πολιτικό μηχανικό για να γίνει διαχωρισμός μεζονέτας σε δυο διαμερίσματα. Ο μηχανικός έχει προβεί μόνο στην έκδοση τοπογραφικού και δεν έχει προχωρήσει σε άλλες εργασίες. Μπορεί αυτό το τοπογραφικό να χρησιμοποιηθεί από άλλον μηχανικό; Επίσης υπάρχει κάποιος που να είναι και στο φόρουμ των μηχανικών για να εγκρίνει την εγγραφή μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Το τοπογραφικό εφόσον έχει σφραγίδα και υπογραφή και τηρεί καποια βασικά πράγματα τεχνικά και κανονιστικα, μπορεί να χρησιμοποιηθει από τον οποιονδήποτε μηχανικό. Στο φόρουμ των μηχανικών μπορείς να εγγραφείς και μόνος σου, τι έγκριση θέλει; 1
tzotzo Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις 8 hours ago, mariosnik_ said: Το τοπογραφικό εφόσον έχει σφραγίδα και υπογραφή και τηρεί καποια βασικά πράγματα τεχνικά και κανονιστικα, μπορεί να χρησιμοποιηθει από τον οποιονδήποτε μηχανικό. Στο φόρουμ των μηχανικών μπορείς να εγγραφείς και μόνος σου, τι έγκριση θέλει; θελει εγκριση απο διαχειριστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα