mountains1 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Δεν ειναι σιγουρος αν αυτο το θεμα επρεπε να δημιουργηθει στο internet subforum ή στο ΑΙ. Anyway. Εχω δυο youtube βιντεο, οπου μιλουν διαφοροι. Στο ενα βιντεο φαινεται ποιος μιλαει, αλλα χωρις καποιο ονομα (ειναι διαφοροι), ενω στο αλλο βιντεο, παλι μιλουν διαφοροι, αλλα δεν τους δειχνει στα προσωπα, απλα ακουγονται οι φωνες τους. Υπαρχει κανενα εργαλειο στο internet, να μπορει να παρει sample απο το ενα βιντεο σε συγκεκριμενο σημειο, και να μπορεσει να εντοπισει στο αλλο βιντεο που δειχνει να μιλανε με τα προσωπα τους, ποιος ανθρωπος ειναι; Σαν αντιστοιχηση φωνης απο δυο βιντεο, καταλαβατε τι εννοω. Γινεται;
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Είναι κάποιοι διάσημοι τα πρόσωπα ή τυχαίοι που έβγαλε κάποιος με το κινητό?
mountains1 Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου Οχι, διασημοι δεν ειναι. Αλλα δεν ειναι και τιποτε στα κρυφα. Σε επισημες σελιδες στο youtube ειναι ολα. Μπορει να γινει matching; Στην εποχη της ΑΙ ειμαστε, αυτα πρεπει να ειναι το τιποτε για να γινουν.
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Άμα δεν είναι διάσημοι που θα βασιστεί το πρόγραμμα ταυτοποίησης να βρει αντιστοιχία? Είναι η φωνή η δική σου και η δική μου σε καμία βάση δεδομένων?
mountains1 Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Άμα δεν είναι διάσημοι που θα βασιστεί το πρόγραμμα ταυτοποίησης να βρει αντιστοιχία? Είναι η φωνή η δική σου και η δική μου σε καμία βάση δεδομένων? Μαλλον εγω δεν τα εγραψα καλα. Δεν θελω, για καποιον αγνωστο, να μου πει ποιος ειναι. Θελω ομως να μου πει, οτι στα ταδε βιντεο στο ταδε λεπτο μιλαει ο Χ, και στο αλλο βιντεο σε εκεινο το σημειο, μιλαει παλι ο Χ. Δεν πιστευω οτι ζηταω κατι εξωπραγματικο, και ουτε και δυσκολο με τα σημερινα δεδομενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα