Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν καμιά βδομάδα πήρα το MacBook M1 Max 16” με 1TB, 32GB RAM και 32 GPU cores από το Skoop. Το build quality είναι άψογο και η οθόνη απλά εκπληκτική.

Τελικά, μετά από λίγο καιρό με iOS και macOS, καταλαβαίνω ότι μου φαίνεται πιο εύκολο και παραγωγικό το περιβάλλον των Windows.

Τώρα, σκέφτομαι να το πουλήσω αλλά δεν έχω ιδέα πόσο θα βγάλω πραγματικά γι’ αυτήν την έκδοση.

Εσείς, έχετε πουλήσει MacBook M1 Max τελευταία; Πόσα πήρατε;
Πιστεύετε αξίζει να περιμένω λίγο ή να το δώσω όσο πιο γρήγορα γίνεται;

Αν είχατε να επιλέξετε, πόσο θα ζητούσατε για ένα τέτοιο μηχάνημα;

Δημοσ.

Απλά το αγόρασε 1.499 και θα το βλέπω σαν να έχω χάσει πολλά λεφτά αν το πουλήσω σε τέτοια τιμή. Το αγόρασα πολύ ακριβά;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Apostolos0 είπε

Απλά το αγόρασε 1.499 και θα το βλέπω σαν να έχω χάσει πολλά λεφτά αν το πουλήσω σε τέτοια τιμή. Το αγόρασα πολύ ακριβά;

Σε τετοιες περιπτωσεις οταν προκειται για το πρωτο σου mac καλο ειναι να το αγοραζεις καινουργιο ,ωστε μετα , αν δεν σου αρεσει να το πουλας χανοντας λιγα λεφτα. Τωρα για ενα μηχανημα εκτος εγγυησης μην περιμενεις και πολλα….

• Like 1
Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι; Εσύ είπες ότι θα το έπαιρνες για 1.100, αλλά πόσο να το βάλω εδώ στο Marketplace για να πουληθεί γρήγορα; Θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο Ζέφυρο που σκέφτομαι.

Τελικά, Zephyrus λέγεται; Αξίζει πιστεύεις; Το θέλω για Discord, μουσική, Resident Evil, YouTube και απλή χρήση. Να το κρατήσω το MacBook ή να πάρω το Zephyrus;

και league of legends

Βασικά, ο κύριος λόγος που το πήρα ήταν για να παίζω Resident Evil στα 120 fps, αλλά μόνο το Resident Evil 2 τρέχει στα 120 χωρίς να χρειάζεται Metal FX.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Apostolos0 είπε

Να σε ρωτήσω κάτι; Εσύ είπες ότι θα το έπαιρνες για 1.100, αλλά πόσο να το βάλω εδώ στο Marketplace για να πουληθεί γρήγορα; Θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο Ζέφυρο που σκέφτομαι.

Τελικά, Zephyrus λέγεται; Αξίζει πιστεύεις; Το θέλω για Discord, μουσική, Resident Evil, YouTube και απλή χρήση. Να το κρατήσω το MacBook ή να πάρω το Zephyrus;

και league of legends

Βασικά, ο κύριος λόγος που το πήρα ήταν για να παίζω Resident Evil στα 120 fps, αλλά μόνο το Resident Evil 2 τρέχει στα 120 χωρίς να χρειάζεται Metal FX.

Δεν ξερω. Καλυτερα να ανοιξεις αλλο θεμα για να σου πουν ποιο λαπτοπ σου ταιριαζει. Στο marketplace ξεκινα με την τιμη που εγραψα και μετα βλεπεις…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...