nk9 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Καλησπέρα. Στο κινητό της μητέρας μου υπήρχε μια κάρτα micro sd, στην οποία είχε αρκετές φωτογραφίες και κάμποσα βίντεο. Επειδή ήταν μικρή, μου έδωσε το τηλέφωνο για να της βάλω μια μεγαλύτερη, μεταφέροντας ταυτόχρονα στην καινούρια τα αρχεία από την παλιά. Με το που μου δίνει το τηλέφωνο, βλέπω ένα μήνυμα περί κατεστραμμένης κάρτας και ανάγκης διαμόρφωσής της. Την ρωτάω και μου λέει πως αυτό το μήνυμα εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν κάνα δυο-τρεις μέρες, γεγονός που ισχύει, καθώς πριν καμιά βδομάδα που το είχα στα χέρια μου ήταν κομπλέ. Να επισημάνω πως το μήνυμα εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά, δίχως να έχει προηγηθεί κάτι άλλο (πχ αφαίρεση της κάρτας από το κινητό). Την κάρτα την δοκίμασα και σε άλλο τηλέφωνο, όπου και πάλι βγάζει μήνυμα περί κατεστραμμένης. Την έβαλα (χρησιμοποιώντας ανταπτορα) στην θύρα καρτών του laptop, αλλά δεν την βλέπει καν. Την έβαλα σε usb card reader και στο μεν laptop δεν την βλέπει, στον δε σταθερό βλέπει μεν την συσκευή usb, πλην όμως όχι την κάρτα. Βγάζει, μάλιστα, μήνυμα πως η συσκευή usb δεν λειτουργεί σωστά. Υπάρχει άραγε κάποια μέθοδος που να δίνει (έστω ελάχιστες) πιθανότητες να μπορέσει να την δει κάποια συσκευή, ώστε να προσπαθήσω να τραβήξω τα αρχεία ή τελικά η κάρτα αποδημησε και όλα αυτά είναι μάταιος κόπος;...
Therempant Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Σε αντίστοιχη περίπτωση, μου έτυχε σε παλιότερο smartphone να την βλέπει. Θέλει και λίγο τύχη δηλαδή.. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από Therempant 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα