HoboVidens Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Θέλω να βρω μια λύση ώστε να μην χρειάζεται να δίνω τον πραγματικό μου αριθμό καρτοκινητής σε κάθε άσχετη υπηρεσία που συνδέομαι και ζητάει ταυτοποίηση μέσω αριθμού κινητού τηλεφώνου (αποστολή otp κωδικού κτλ). Ή ακόμα ακόμα και για να μπορω να κάνω ανώνυμους λογαριασμούς σε google, signal, Viber κτλ. Έχει κανένας καμια ιδέα;
alexander098 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 9 ώρες πριν, HoboVidens είπε Θέλω να βρω μια λύση ώστε να μην χρειάζεται να δίνω τον πραγματικό μου αριθμό καρτοκινητής σε κάθε άσχετη υπηρεσία που συνδέομαι και ζητάει ταυτοποίηση μέσω αριθμού κινητού τηλεφώνου (αποστολή otp κωδικού κτλ). Ή ακόμα ακόμα και για να μπορω να κάνω ανώνυμους λογαριασμούς σε google, signal, Viber κτλ. Έχει κανένας καμια ιδέα; Υπάρχουν site τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να νοικιάσεις, με ένα χαμηλό κόστος, αριθμούς από όλο τον κόσμο.
Ninjis Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου σήμερα ήρθε ένα μήνυμα από ένα ξεχασμένο cu καρτοκινητό 1 1
Λύση alexander098 Δημοσ. 1 Αυγούστου Λύση Δημοσ. 1 Αυγούστου 4 ώρες πριν, Ninjis είπε σήμερα ήρθε ένα μήνυμα από ένα ξεχασμένο cu καρτοκινητό Καλή φάση, γύρω στα 2.40€/μήνα με τον φόρο κινητής
HoboVidens Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου Στις 31/7/2025 στις 11:38 ΜΜ, alexander098 είπε Υπάρχουν site τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να νοικιάσεις, με ένα χαμηλό κόστος, αριθμούς από όλο τον κόσμο. Ναι αυτή είναι η μια λύση που κατάφερα να σκεφτώ, και η αλλη είναι esim απο εξωτερικό. Απλα ψάχνω κάτι ιδανικά που να μην έχει τα στοιχεια μου (ακόμα πιο ιδανικά να δέχεται monero, έτσι για την ιδεοληψία μου πιο πολύ) και να είμαι σίγουρος για την ασφάλειά του. Πχ στην λύση που προτείνεις έχω τις επιφυλάξεις μου σχετικα με το ποιος έχει πρόσβαση στα εισερχόμενα μηνύματα. Εχεις μήπως κάποια συγκεκριμένη υπηρεσία τέτοιου τύπου να προτείνεις; Στις 1/8/2025 στις 8:51 ΠΜ, Ninjis είπε σήμερα ήρθε ένα μήνυμα από ένα ξεχασμένο cu καρτοκινητό Πολύ ενδιαφέρον. Αν και δεν έχει την ανωνυμία που ψάχνω, αλλά καλή πληροφορία για μια εύκολη λύση
lector Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Πακιστανικο καρτοκινητο και ανανεωση χρονου απο το περιπτερο.
9-11 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 3 hours ago, lector said: Πακιστανικο καρτοκινητο και ανανεωση χρονου απο το περιπτερο. Φαταούλ has entered the chat.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα