takossss Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Καλησπέρα έπαθε ζημιά η κάρτα γραφικών του Pc μου και θέλω να αγοράσω και να προσθέσω καινούρια στο σύστημά μου, πως ξέρω αν θα χωρέσει στον πύργο μου, θα πρέπει να την μετρήσω και να ρωτήσω τον πολοιτή τι διαστάσεις έχεις πρην την αγοράσω, δεν ξέρω να την βγάζω και να την βάζω μόνος μου, φοβάμαι μην κάνω ζημιά. Αν το πάω σε σέρβις θα πληρώσω 40 ευρώ. το σύστημα μου είναι καινούριο έχω ένα classic ATX mid-tower) Και απο φωτογραφικές που ανέβασα στο chatgpt μου λέει ότι χωράει άνετα να το εμπιστευτώ γιατί θα την πάρω με δώσεις μην γίνει καμία μαλ...
dkmaster Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Θα δεις το μοντέλο του πύργου σου στη σελίδα του κατασκευαστή, εκεί γράφουν διαστάσεις για τις κάρτες που χωράνε. Επίσης, το ίδιο και για τις κάρτες γραφικών, οι διαστάσεις αναγράφονται και στις σελίδες και στα κουτιά τους.
TopCLR Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 12 ώρες πριν, takossss είπε Καλησπέρα έπαθε ζημιά η κάρτα γραφικών του Pc μου και θέλω να αγοράσω και να προσθέσω καινούρια στο σύστημά μου, πως ξέρω αν θα χωρέσει στον πύργο μου, θα πρέπει να την μετρήσω και να ρωτήσω τον πολοιτή τι διαστάσεις έχεις πρην την αγοράσω, δεν ξέρω να την βγάζω και να την βάζω μόνος μου, φοβάμαι μην κάνω ζημιά. Αν το πάω σε σέρβις θα πληρώσω 40 ευρώ. το σύστημα μου είναι καινούριο έχω ένα classic ATX mid-tower) Και απο φωτογραφικές που ανέβασα στο chatgpt μου λέει ότι χωράει άνετα να το εμπιστευτώ γιατί θα την πάρω με δώσεις μην γίνει καμία μαλ... Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ. α) Ξέρεις σίγουρα ότι έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών σου; β) Εφόσον το σύστημα είναι καινούριο, δεν υπάρχει εγγύηση που να το καλύπτει; Είτε ολόκληρο (αν το πήρες έτοιμο), είτε την κάρτα γραφικών (αν την αγόρασες ως κομμάτι).
takossss Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου Ναι πήγα πήγα τον πύργο σε τεχνικό και μου το είπε ότι έβαλε άλλη και λειτουργούσε κανονικά
@topos Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 3 hours ago, takossss said: Ναι πήγα πήγα τον πύργο σε τεχνικό και μου το είπε ότι έβαλε άλλη και λειτουργούσε κανονικά Μια χαρά τότε. Ποιο κουτί έχεις?Ποια κάρτα έχεις?Εάν είναι κάτω από 2ετια έχει σίγουρα εγγύηση. Spoiler Μιλας με το κατάστημα που την αγοράσεις ή ακομα απευθείας με τον κατασκευαστή εάν δεν βγάζεις άκρη. Είτε θα σου δώσει πιστωτικό, είτε θα σου στείλουν άλλη ισως καινούργια/ισως επισκευασμένη. Ποιο τροφοδοτικό έχεις? Ποια κάρτα θέλεις να πάρεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα