Προς το περιεχόμενο

humblebundle - Sniper Elite Bundle - 12,09€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά. Αν και τα έχω παίξει τα αγόρασα. Όταν πήγα να κάνω reddem στα 4 παιχνίδια μου έβγαλε μήνυμα ότι έχουν ξεμείνει από κλειδιά και όταν ξανά έχουν στοκ θα μου τα στείλουν. 

• Haha 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Πολύ καλή προσφορά. Αν και τα έχω παίξει τα αγόρασα. Όταν πήγα να κάνω reddem στα 4 παιχνίδια μου έβγαλε μήνυμα ότι έχουν ξεμείνει από κλειδιά και όταν ξανά έχουν στοκ θα μου τα στείλουν. 

Τραγικό.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Τι τραγελαφικά πράγματα είναι αυτά;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Και μένα το ίδιο.... Για να δούμε πόσο σύντομα θα είναι 🤔

Δημοσ.

Πασο, αλλα θα τα δωσει σε λιγες μερες. Τουλαχιστον ετσι συνεβαινε και σε αλλα πακετα παλια.

Οσον αφορα το συγκεκριμενο, το μεσαιο tier ειναι το καλυτερο κατα πολλους, γιατι στο 5 δεν δινει τιποτε εξτρα και οσοι ειναι "υπομονετικοι" θα παρουν αλλο μελλοντικο πακετο με τα εξτρα του 5 μεσα. Θα μου πεις, θα 'χει βγει το 6 τοτε... Πασο και παλι, οτι προτιμα ο καθενας.

Μερικα χρησιμα σχολια απο το reddit οταν ειχε βγει η προσφορα:
-
The $10 tier is good value.

Sniper Elite and V2 Remastered have no DLC, 3 and 4 include all their DLC via Season Passes.

But Sniper Elite 5 has two season passes and they're way overpriced. $34.99 for the first and $29.99 for the second!

Also, not including any of the Zombie Army games feels wrong. They could've tossed in Zombie Army Trilogy and sold tons more copies.

-

Original Sniper Elite is not worth playing. The original 2 has massive flaws that ruined it for me and I didn't finish it. I havent played the remaster. I loved 3 and 4 and finished the games and all the dlc. Sniper Elite 4 has some great maps with multiple ways to complete the map, especially the dlc. I haven't played 5 yet.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Sniper Elite 3 Season Pass 

Keys are temporarily exhausted for this product

Ήρθε και το κλειδί για το season pass του Sniper Elite 3.... Όλα τα παιχνίδια κομπλέ 😀😀😀😀😀

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...