petroZsz Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Το iPhone 15 μου εχει αρχισει και καιει πολύ στο πίσω μερος τωρα τελευταία και δε ξέρω τι φταιει. Χρειαζομαι βοηθεια εάν κάποιος γνωρίζει και μπορει να με βοηθήσει. Παλια δεν το παθενε αυτο. 1
kostasbm Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 23 minutes ago, petroZsz said: Το iPhone 15 μου εχει αρχισει και καιει πολύ στο πίσω μερος τωρα τελευταία και δε ξέρω τι φταιει. Χρειαζομαι βοηθεια εάν κάποιος γνωρίζει και μπορει να με βοηθήσει. Παλια δεν το παθενε αυτο. κοιτά τη μπαταρία σου.......μήπως χρησιμοποιεις λάθος φορτιστή?? τι υγεία έχει ??
petroZsz Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, kostasbm είπε κοιτά τη μπαταρία σου.......μήπως χρησιμοποιεις λάθος φορτιστή?? τι υγεία έχει ?? Εχει 96% με 220 κυκλους φορτισης και χρησιμοποιώ φορτιστή apple
Zenor Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Σε τι συνθήκες το παρατηρείτε αυτό; είναι καλοκαίρι, έχει ζέστη και οι συσκευές ζεσταίνονται γενικά.
petroZsz Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, Zenor είπε Σε τι συνθήκες το παρατηρείτε αυτό; είναι καλοκαίρι, έχει ζέστη και οι συσκευές ζεσταίνονται γενικά. Μεσα με κλιματιστικό στους 24
Dimitris_1981 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Στις 1/8/2025 στις 12:49 ΜΜ, petroZsz είπε Το iPhone 15 μου εχει αρχισει και καιει πολύ στο πίσω μερος τωρα τελευταία και δε ξέρω τι φταιει. Χρειαζομαι βοηθεια εάν κάποιος γνωρίζει και μπορει να με βοηθήσει. Παλια δεν το παθενε αυτο. Αν έχεις Mac ίσως με κάποιο εργαλείο σαν το coconut battery να σου δώσει μια ενδεικτικη τιμή θερμοκρασίας ώστε να συγκρίνεις με άλλους χρήστες. Στο κάνει και όταν είναι Idle ή τρέχεις κάτι τύπου Safari/ YT; Έχεις τσεκάρει αν συνεχίζει να το κάνει μετά από restart ή αν ξεκίνησε το πρόβλημα αφού έβαλες κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή ή iOS Update; Η σειρά 15 δεν είναι ότι καλύτερο στα thermals αλλά δεν είναι σε βαθμό να καίει σε κανονικό περιβάλλον.
papadakn Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Ξεκινα με ενα restart της συσκευης. Καίει γιατί κάτι "απασχολεί" τη CPU. Μήπως κάποιο app έχει κολήσει? Έκανες μήπως πρόσφατα κάποιο update?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα