Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω προβλημα με μια συγκεκριμμενη πριζα του σπιτιου ενω δινει κανονικα ρευμα οταν συνδεσω επανω το ups που εχω αυτο δεν παιρνει καθολου ρευμα το ups δοκιμαστικε σε αλλη πριζα και λειτουργει κανονικα. Η απορια μου ειναι πως ειναι δυνατον να διει κανονικα ρευμα και το ups να μην παιρνει ρευμα? το προηγουμενο ups που ειχα ενω επαιρνε κανονικα 220v ανοιγε το avr χωρις λογο υπαρχει περιπτωση να σχετιζεται με την πριζα? 

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φέρε έναν ηλεκτρολόγο να την δει. Το πιθανότερο είναι να παίζει κάτι με τη σύνδεση των καλωδίων. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, chvnce είπε

Φέρε έναν ηλεκτρολόγο να την δει. Το πιθανότερο είναι να παίζει κάτι με τη σύνδεση των καλωδίων. 

τον περιμενω απο βδομαδα μου φανηκε πολυ κουφη ως βλαβη ειδικα αφου δουλευει με ενα απλο ταφ σουκο

Δημοσ.

Τα ups κάνουν ελέγχους για προστασία. Αν είναι πχ κακή η γείωση, δεν θα σου δώσει καν, για να προστατεύσει τις συσκευές. Το προηγούμενο ναι μεν έδινε αλλά άνοιγε το avr για να προστατεύσει τις συσκευές - για τις διακυμάνσεις τάσης. Το καινούριο απλά δεν σου δίνει καθόλου. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα ups. Η πρίζα είναι προβληματική.

• Like 2
Δημοσ.
5 hours ago, lak10 said:

καλησπερα εχω προβλημα με μια συγκεκριμμενη πριζα του σπιτιου ενω δινει κανονικα ρευμα οταν συνδεσω επανω το ups που εχω αυτο δεν παιρνει καθολου ρευμα το ups δοκιμαστικε σε αλλη πριζα και λειτουργει κανονικα. Η απορια μου ειναι πως ειναι δυνατον να διει κανονικα ρευμα και το ups να μην παιρνει ρευμα? το προηγουμενο ups που ειχα ενω επαιρνε κανονικα 220v ανοιγε το avr χωρις λογο υπαρχει περιπτωση να σχετιζεται με την πριζα? 

αν εχεις πολυμετρο μετρα πριζα.αν πιανουν τα χερια σου αλλαξε μια πριζα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, chvnce είπε

Τα ups κάνουν ελέγχους για προστασία. Αν είναι πχ κακή η γείωση, δεν θα σου δώσει καν, για να προστατεύσει τις συσκευές. Το προηγούμενο ναι μεν έδινε αλλά άνοιγε το avr για να προστατεύσει τις συσκευές - για τις διακυμάνσεις τάσης. Το καινούριο απλά δεν σου δίνει καθόλου. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα ups. Η πρίζα είναι προβληματική.

το προηγουμενο επαιρνε 220v δεν ειχε λογο να ανοιγει το avr

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lak10 είπε

Αν προκαλούνται ανωμαλίες από προβληματική πρίζα, τότε έχει λόγο ν' ανοίγει το avr. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chvnce είπε

Αν προκαλούνται ανωμαλίες από προβληματική πρίζα, τότε έχει λόγο ν' ανοίγει το avr. 

θα φανει θα ερθει απο βδομαδα ο ηλεκτρολογος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lak10 είπε

θα φανει θα ερθει απο βδομαδα ο ηλεκτρολογος

Ωραία. 

Ενημέρωσέ μας για την έκβαση αν θες. 🙂

Δημοσ.
13 hours ago, lak10 said:

εφοσον αντιμετωπιζεις προβλημα με 2 ups και στην συγκεκριμενη πριζα τοτε κατι φταιει απο εκει μεχρι τον πινακα. μπορει απλα κατι να μην παταει καλα ή να μην ειναι σωστα σφιγμενο.

Δημοσ.

θα ενημερωσω παιδια. γενικα στο σπιτι εχω θεμα με το ρελε διαροης εχω φερει 5 ηλεκτρολογους και δεν μπορουν να βρουν γιατι πεφτει το ρελε ελεγξαμε τα παντα σαν τελικη λυση μου ειπαν να αλλαχθει η εσωτερικη καλωδιωση πραγμα που δεν παιζει γιατι δεν υπαρχει μπατζετ

Δημοσ.
2 hours ago, lak10 said:

θα ενημερωσω παιδια. γενικα στο σπιτι εχω θεμα με το ρελε διαροης εχω φερει 5 ηλεκτρολογους και δεν μπορουν να βρουν γιατι πεφτει το ρελε ελεγξαμε τα παντα σαν τελικη λυση μου ειπαν να αλλαχθει η εσωτερικη καλωδιωση πραγμα που δεν παιζει γιατι δεν υπαρχει μπατζετ

εκτος αν φταιει το ιδιο το ρελε. τωρα αν ο πινακας ειναι του 1940 ειναι και αυτο ενα θεμα.χαλαρες συνδεσεις κτλ ειναι στο προγραμμα

μεχρι και καποια συσκευη που μπορει να το δημιουργει

Δημοσ.

Έχουμε δοκιμάσει και απομονωναμε κάθε γραμμή (τριφασική παροχή) όλοι κατέληξαν στο ότι είναι αδύνατο να βρεθεί το φταίει το σπίτι είναι του 1989

Δημοσ.

οι ηλεκτρολογοι που εφερες δεν ειναι ηλεκτρολογοι. φερε εναν επαγγελματια εαν θελεις να δωσεις λυση. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xsterg είπε

οι ηλεκτρολογοι που εφερες δεν ειναι ηλεκτρολογοι. φερε εναν επαγγελματια εαν θελεις να δωσεις λυση. 

οι πραγματικοί ηλεκτρολόγοι ζητούν και πραγματική αμοιβή, όταν 

5 ώρες πριν, lak10 είπε

δεν υπαρχει μπατζετ

αρκείσαι σε τοποθετητές πριζοδιακοπτών 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...