fox_fox Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Καλησπέρα σας Θα ήθελα την γνώμη σας για αγορά κράνους (σε χρώμα μάυρο) το budget είναι 150-260 ευρώ και οδηγάω Crypton s για τις καθημερινές μου μετακινήσεις δουλειά, ψώνια. Ευχαριστώ!
lector Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Πηγαινε στον παπασταυρου στο ρουφ, αρχες πετρου ραλλη, εχει μεγαλο στοκ, πολλες επιλογες, και καλες τιμες.
skim045 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Θα πρότεινα agv k3. Το έχω 2 χρόνια και έχει βγει μια χαρά. Έχει εσωτερική φιμέ ζελατίνα(για μένα είναι must για μέσα στην πόλη) και η κατανομή του βάρους του είναι αρκετά καλή και δεν με κουράζει όταν το φοράω και αρκετή ώρα (2ώρες +). Το αρνητικό είναι ότι έχει αρκετό θόρυβο στα 100+(βέβαια έχω γυμνό αλλά και πάλι έχει περισσότερο θόρυβο απο το shoei που έχω) αλλά για μέσα στην πόλη που το θέλεις δεν θα έχεις θέμα. Καλό θα ήταν όπως και να έχει, να πας να το δοκιμάσεις πρώτα σε όποιο και να καταλήξεις και μετά να αγοράσεις.
StamTheMan Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 10 ώρες πριν, skim045 είπε Θα πρότεινα agv k3. +1 Βεβαια,στο ντελιβερι που το δοκιμασα,ηταν αρκετα αβολο,αλλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα