zampon7 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Χαίρετε! Είμαι κάτοχος του s21+ και σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή μετά από 4 χρόνια γιατί το φορτίζω πλέον 2-3 φορές την ημέρα και μου κάνει κάτι κολλήματα. Δεν είμαι απαιτητικός χρήστης, κυρίως browsing, whatsapp/messenger, φωτογραφίες(tap&shoot, δεν ξέρω απο ρυθμίσεις δηλαδή). Ψάχνω κινητό που να έχει καλή κάμερα, καλή μπαταρία και φυσικά να αντέξει στον χρόνο γιατί σκοπεύω να το κρατήσω 4-5 χρόνια. Θα το πάρω με τιμολόγιο οπότε μόνο από Ελλάδα. Ιδανικά θα ήθελα να δώσω μέχρι 700-800(χωρίς Φ.Π.Α.) αλλά μάλλον θα πρέπει να κάνω υπομονή και οικονομία. Τα κινητά που κοιτάζω είναι με σειρά προτεραιότητας oppo x8 pro, pixel 9 proXL, vivo 200 pro. Μόνο το 1ο έχει υποστήριξη/σέρβις οπότε κυρίως το oppo με ενδιαφέρει. Δειχνει και καλύτερο συνολικά σε αυτά που θέλω. Δεν σκοπευώ να το πάρω τώρα τον Αύγουστο, είναι στα 1200 και δεν βλέπω να πέφτει σύντομα. Να περιμένω το φθινόπωρο μήπως πέσει σε καμία bf ή να περιμένω τον ~Δεκέμβριο να βγει το x9 pro που δείχνει καλύτερο(μπαταρία τέρας)? Δεν μπορώ να καταλάβω πότε ήρθε στην Ελληνική αγορά το x8 pro, πατάω στην εξέλιξη τιμής στο σκρουτζ και βλέπω 22/11 στα 1200 και τον Απρίλιο στα 2000 ευρώ. Το κινητό βλέπω λανσαρίστηκε στις 21/11. Είναι δυνατόν να ήρθε τόσο γρήγορα στην Ελλάδα και με τέτοια τιμή? Ρωτάω γιατί 9 μήνες μετά δεν έχει πέσει φθηνότερα από τότε. Αν είναι σε παρόμοια τιμή και το 9άρι μήπως να περιμένω... ΥΓ. Έχω περάσει και από το Oneplus 5T, θα κοιτούσα το 13άρι αλλά δεν την εμπιστεύομαι καθόλου στις κάμερες.
TechnoState Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, zampon7 είπε ΥΓ. Έχω περάσει και από το Oneplus 5T, θα κοιτούσα το 13άρι αλλά δεν την εμπιστεύομαι καθόλου στις κάμερες. Απο το 5Τ μέχρι το 13...έχουν γίνει άλματα στις γενιές και στην τεχνολογία. Είχα και εγώ 5Τ (απόλυτο vfm για την εποχή του) και τώρα με 1+12 ,που το συγκρίνω με το εταιρικό μου S23U ...παντού, ακόμα και στο αποτέλεσμα των φωτογραφιών, είναι πολύ καλύτερη συσκευή η πρόταση της 1+ Κατανοητές οι επιφυλάξεις πάντως....για παράδειγμα, εγω δεν θα έδινα ποτέ τόσα χρήματα για Mediatek ( ακόμα και τώρα που ο 9400+/9400 είναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά). Επεξ/σία 2 Αυγούστου από TechnoState
zampon7 Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 13 ώρες πριν, TechWeirdo είπε Κάτι σε oppo ,όπως oppo x8; Θα προτιμούσα το pro λόγω zoom κυρίως και ελάχιστα μεγαλύτερης μπαταρίας. Το μέγεθος του απλού x8 πάντως(6,59") θα μου ήταν ταμάμ αλλά δεν βλέπω να αποφεύγω το 6,7"+ 1 ώρα πριν, TechnoState είπε Απο το 5Τ μέχρι το 13...έχουν γίνει άλματα στις γενιές και στην τεχνολογία. Είχε πάρει ο κολλητός μου το 1+ 8T & 1+10T και δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από τις κάμερες. Να πω την αλήθεια ούτε του s21+ με τρελαίνουν ιδιαίτερα γιατί δεν μου αρέσουν πολύ τα χρώματα, φαίνονται λίγο ψεύτικες καμιά φορά. Για τον mediatek είχα τις επιφυλάξεις μου αν θα βγάλει 4-5 χρόνια απροβλημάτιστα αλλά διαβάζω καλά reviews οπότε μόνο θέμα τιμής είναι στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Μάλλον θα περιμένω μέχρι Οκτώβριο/Νοέμβριο να δω και την τιμή του find x9 pro λόγω μπαταρίας(7000mAh) και ίσως λόγω μεγέθους(λένε ότι θα βγάλει και 9 Plus με 6,59"). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα