StamTheMan Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Στις 2/8/2025 στις 9:24 ΠΜ, Ntinaras είπε Ναι, εκτός κι αν το άλλο αυτοκίνητο έπεσε πάνω του μετά από 150 μέτρα. Ουτε καν.
Ntinaras Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 5 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ουτε καν. Μιλάς με γρίφους γέροντα. Θες να γράψεις μια πρόταση που να βγάζει νόημα?
agnostos13 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 1/8/2025 στις 3:06 ΜΜ, Malthador είπε Το σκηνικό είναι το εξής: την ώρα που βγαίνει το αυτοκίνητο από δρόμο με STOP (για να στρίψει αριστερά) έρχεται μηχανή (επίσης από τα αριστερά), της οποίας ο οδηγός τρομάζει, κόβει απότομα και πέφτει στην αριστερή πλαϊνή μεριά του αυτοκινήτου που ήδη είχε μπει στο ρεύμα του όμως. Δηλαδή η επαφή έγινε ενώ το αυτοκίνητο είχε μπει στο ρεύμα του κανονικά και η μηχανή πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Ποιος ευθύνεται; Ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέλαβε ευθύνη στην ασφαλιστική, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι θα το δεχτούν, παρόλο που και οι δύο εταιρείες είναι στο φιλικό. Οι ζημιές είναι αμελητέες και ο οδηγός της μηχανής την γλίτωσε με λίγες γραντζουνιές. Αν η μηχανή μπήκε στο αντίθετο ρεύμα ενώ υπήρχε διπλή διαγράμμιση θεωρώ οτι υπάρχει μέρος συνυπευθυνότητας (ασχέτως αν θα τη διεκδικήσει κάποιο μέρος) λόγω κακού χειρισμού. Στις 1/8/2025 στις 4:39 ΜΜ, archer100 είπε Γα να μην ανοιγω νεο νημα, προχθες μου ετυχε μια περιπτωση που με προβληματισε. Ειμαι κανονικα στο δρομο μου προτεραιοτητας και περιμενω να στριψω αριστερα να μπω σε βενζιναδικο. Εκεινη τη στιγμη απο δρομο μετα το βενζιναδικο πεταγεται ενας (με ΣΤΟΠ) χωρις να σταματησει και μπανει στον κεντρικο δρομο (το δικο μου) στο αντιθετο ρευμα με εμενα. Πεταχτηκα και προλαβα να μπω στο βενζιναδικο, μαλστα του εκανα και νοημα "συγγνωμης" αλλα μετα σκεφτηκα πως μαλλον αυτος επρεπε να περιμενει εμενα αφου ημουν στον δρομο προτεραιοτητας, δηλαδη να σταματησει στο ΣΤΟΠ και ελεγχοντας να δει πως με την κινηση του θα εμποδιζε εμενα και επρεπε να περιμενει Η φαση σε σχημα, εγω ειμαι ο Α: Μήπως το όμομα του δρόμου που βρισκόταν το όχημα Α ξεκινάει από Κ.Π.; Αν ναι έχει διπλή διαγράμμιση κάτω ασχέτως αν δεν φαίνεται οπότε ο ελιγμός είναι αντικανονικός. Στις 2/8/2025 στις 9:26 ΜΜ, SabotazNic είπε Αρχικα οι 2 περιπτωσεις ειναι διαφορετικες. Αν ενα αυτοκινητο βγει απο στοπ, και πεσει πισω του αλλο οχημα γενικα, σημαινει οτι δεν προλαβαινε να βγει. Νομιζω, ολοι πρεπει να εχουν και λιγη αντιληψη στην ταχυτητα που ερχονται οι αλλοι. Στο αρχικο σου ποστ ομως, δεν εγινε αυτο. Ο οδηγος που βγηκε απο το στοπ, υπολογισε οτι προλαβαινει, και οντως προλαβε. Για αγνωστο λογο, ο οδηγος της μηχανης αγχωθηκε και επεσε πανω του. Αν βγει κάποιος από STOP, μπει στη λωρίδα και πέσει ο άλλος ξεκάθαρα πίσω του και όχι στο πλάι δύσκολα θα δικαιωθεί ο πίσω. Επεξ/σία 4 Αυγούστου από agnostos13
archer100 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 2 hours ago, agnostos13 said: Μήπως το όμομα του δρόμου που βρισκόταν το όχημα Α ξεκινάει από Κ.Π.; Οχι (ειναι επαρχια) 1
StamTheMan Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 15 ώρες πριν, agnostos13 είπε Αν βγει κάποιος από STOP, μπει στη λωρίδα και πέσει ο άλλος ξεκάθαρα πίσω του και όχι στο πλάι δύσκολα θα δικαιωθεί ο πίσω. Και στην πισω πορτα να πεσει,δυσκολα θα δικαιωθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα