NewGascp Δημοσ. Τετάρτη στις 11:23 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:23 πμ Ναι. Όσοι πήραν πήραν. Αναμονή ως την Black Friday για επόμενη πιθανή προσφορά. Πέρυσι είχε δώσει το Simply You στα 75 αλλά μόνο με 15GB το μήνα αν δεν κάνω λάθος. 2
AndVal Δημοσ. Τετάρτη στις 11:54 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:54 πμ Τα 300GB είναι με πλήρη ταχύτητα και 5G ή έχει κόφτη μετά από μερικά GB;
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 12:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:15 μμ 20 λεπτά πριν, AndVal είπε Τα 300GB είναι με πλήρη ταχύτητα και 5G ή έχει κόφτη μετά από μερικά GB; Πλήρη ταχύτητα. 1
NewGascp Δημοσ. Τετάρτη στις 12:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:26 μμ 30 λεπτά πριν, AndVal είπε Τα 300GB είναι με πλήρη ταχύτητα και 5G ή έχει κόφτη μετά από μερικά GB; Συνήθως οι πολιτικές ορθής χρήσης (=κόφτες) εφαρμόζονται στα προγράμματα με "απεριόριστα δεδομένα". 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Πλήρη ταχύτητα. Ακριβώς. 2
PedroG Δημοσ. Τετάρτη στις 01:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:17 μμ παιδια στα χρηματα αυτα υπαρχει περιαγωγη ομιλιας και DATA στα Εντος ΕΕ κρατη με τα λεπτα και GB Η πρεπει να αγορασεις πακετο πχ BING BANG???
chocorello Δημοσ. Τετάρτη στις 01:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:21 μμ 3 minutes ago, PedroG said: παιδια στα χρηματα αυτα υπαρχει περιαγωγη ομιλιας και DATA στα Εντος ΕΕ κρατη με τα λεπτα και GB Η πρεπει να αγορασεις πακετο πχ BING BANG??? Δεν νομίζω ότι έχει αναφερθεί αλλά επειδή δοκιμάστηκε πρόσφατα, είχα κανονικά δωρεάν κλήσεις και GB
xameleon7 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:51 μμ 13 ώρες πριν, dandri είπε Και εγώ εκεί έχω ενδοιασμό. Προσωπικά έχω πάρει μια frog για το σπίτι σε ρούτερ 5g και Vodafone για το κινητό Έχω ξενοιασει για ένα χρόνο Με 230ευρω έχω καλύψει ίντερνετ για τα πάντα Λιγότερο από 20ευρω το μήνα βγαίνει 😂
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 03:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:05 μμ 1 ώρα πριν, PedroG είπε παιδια στα χρηματα αυτα υπαρχει περιαγωγη ομιλιας και DATA στα Εντος ΕΕ κρατη με τα λεπτα και GB Η πρεπει να αγορασεις πακετο πχ BING BANG??? Eχουν 11GB για περιαγωγη Ευρωπη και νομιζω απεριοριστη ομιλια κανονικα. 1 ώρα πριν, xameleon7 είπε Προσωπικά έχω πάρει μια frog για το σπίτι σε ρούτερ 5g και Vodafone για το κινητό Έχω ξενοιασει για ένα χρόνο Με 230ευρω έχω καλύψει ίντερνετ για τα πάντα Λιγότερο από 20ευρω το μήνα βγαίνει 😂 Αυτο ξανα πες το. Επαιζα με extra sim με 3 ευρω το μηνα επειτα 5 ευρω τωρα frog με 109 το χρονο για σπιτι παντα σε 5g router. Bαλε και 95 ευρω x 3 τωρα σε vodafone 285+109 παμε 394 ευρω το χρονο για μια οικογενεια και τα εχεις ολα και απεριοριστο ιντερνετ σπιτι και 3 κινητα που μιλανε παντου συν 300gb το καθενα. Αν βαλεις και το cosmote tv 12 το μηνα αλλα 144 παμε στα 538 μαζι με ολα και τηλεοραση ενω καποτε για κατι μιζερες 2mb ταχυτητες του οτε εδινα 50ευρω το μηνα η 600 το χρονο και για κινητα μην το πιασουμε για 2 ωρες δωρεαν προς ολους εποχες 2003 πληρωναμε 26 ευρω συμβολαιο. Το θεμα ειναι να κρατησουν να τις εχουμε καθε χρονο αυτες τις τιμες αλλιως δεν βγαινει. 1
dandri Δημοσ. Τετάρτη στις 03:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:40 μμ 1 ώρα πριν, xameleon7 είπε Προσωπικά έχω πάρει μια frog για το σπίτι σε ρούτερ 5g Μακάρι να υπήρχε προσφορά frog.
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 03:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:44 μμ 3 λεπτά πριν, dandri είπε Μακάρι να υπήρχε προσφορά frog. Υπαρχει προσφορα frog με 144 ευρω απεριοριστα δεδομενα για 1 χρονο. Απλα σε 2 καταστηματα Αθηνα και Θεσσαλονικη.
leonidas1269 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:07 μμ 2 ώρες πριν, xameleon7 είπε Προσωπικά έχω πάρει μια frog για το σπίτι σε ρούτερ 5g και Vodafone για το κινητό Έχω ξενοιασει για ένα χρόνο Με 230ευρω έχω καλύψει ίντερνετ για τα πάντα Λιγότερο από 20ευρω το μήνα βγαίνει 😂 Ξεχασες να βαλεις το κοστος για ενα ρουτερ 5g που ειναι τουλαχιστον 260 ευρω...για να τα λεμε ολα οπως ειναι..εκτος αν θεωρεις οτι η πλειοψηφια εχει απο πριν στη κατοχη της ρουτερ 5g....
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 04:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:09 μμ 1 λεπτό πριν, leonidas1269 είπε Ξεχασες να βαλεις το κοστος για ενα ρουτερ 5g που ειναι τουλαχιστον 260 ευρω...για να τα λεμε ολα οπως ειναι..εκτος αν θεωρεις οτι η πλειοψηφια εχει απο πριν στη κατοχη της ρουτερ 5g.... 5G routers. Εχουν πεσει οι τιμες συγκριτικα με παλιοτερα. 1
Panoskoopa Δημοσ. Τετάρτη στις 04:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:39 μμ Και πάρετε μια συσκευή με 5g και κάνετε hotspot. Οκ θα χάσετε στο hotspot αλλά μικρό το κακο Πηρα πριν 10 μήνες ένα 5g κινητό Samsung στα 20€ ( με θέμα στην οθόνη αλλά σιγά ) και πιάνω 200mbps , hotspot 60m 1
dandri Δημοσ. Τετάρτη στις 04:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:39 μμ 55 λεπτά πριν, Arkin είπε Υπαρχει προσφορα frog με 144 ευρω απεριοριστα δεδομενα για 1 χρονο. Απλα σε 2 καταστηματα Αθηνα και Θεσσαλονικη. Σε ισχύ ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα