NewGascp Δημοσ. Πέμπτη στις 10:53 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:53 πμ 40 λεπτά πριν, POUARO είπε 1. Εξυπηρετείται από το δίκτυο: NOVA M.A.E (MOBILE) 2. Έχει από την ΕΕΤΤ εκχωρηθεί στο δίκτυο: VODAFONE-PANAFON 3. Βρίσκεται σε φορητότητα: ΝΑΙ Τι σημαινει αυτό, δεν εχει περασει στην vodafone ο αριθμος? Δεν έχει "περάσει" ακόμα στην Vodafone. Σημαίνει ότι ο αριθμός είχε αρχικά εκχωρηθεί απο την Vodafone και έγινε φορητότητα στην Nova, όπου βρίσκεται ακόμη και τώρα. 1
POUARO Δημοσ. Πέμπτη στις 11:10 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:10 πμ 14 λεπτά πριν, NewGascp είπε Δεν έχει "περάσει" ακόμα στην Vodafone. Σημαίνει ότι ο αριθμός είχε αρχικά εκχωρηθεί απο την Vodafone και έγινε φορητότητα στην Nova, όπου βρίσκεται ακόμη και τώρα. Απο την vodafone μου ειπαν οτι δεν συμφωνουν τα στοιχεια μου, μαλλον επειδη εχω αλλαξει ταυτοτητα, και θα πρεπει να στειλω την νεα ταυτοτητα στον NOVA!!!! το οποιο και εκανα.... ναδουμε ποτε θα ενημερωθει το συστημα.
scarface5323 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:31 μμ 1 ώρα πριν, POUARO είπε Απο την vodafone μου ειπαν οτι δεν συμφωνουν τα στοιχεια μου, μαλλον επειδη εχω αλλαξει ταυτοτητα, και θα πρεπει να στειλω την νεα ταυτοτητα στον NOVA!!!! το οποιο και εκανα.... ναδουμε ποτε θα ενημερωθει το συστημα. Με ποιο τρόπο έστειλες την νέα ταυτότητα στην nova ?
POUARO Δημοσ. Πέμπτη στις 01:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:17 μμ 44 λεπτά πριν, scarface5323 είπε Με ποιο τρόπο έστειλες την νέα ταυτότητα στην nova ? Με το chat 1
ababapanos Δημοσ. Πέμπτη στις 02:28 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:28 μμ παιδιά ισχύει το τέλος στον τίτλο? τελείωσε η προσφορά? γιατί έχω το COSMOTE giamax unlimited και μου ληγει σε εναν μηνα
Arkin Δημοσ. Πέμπτη στις 03:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:53 μμ 1 ώρα πριν, ababapanos είπε παιδιά ισχύει το τέλος στον τίτλο? τελείωσε η προσφορά? γιατί έχω το COSMOTE giamax unlimited και μου ληγει σε εναν μηνα Εχει τελειωσει δυστυχως εδω και λιγες μερες. Αναμονη για black friday αν παιξει τιποτα σοβαρο με αυτες τις τιμες κυριως απο frog.
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. χθες στις 01:56 πμ Δημοσ. χθες στις 01:56 πμ Βρίσκομαι Πορτογαλία. Εχω συνδεθεί σε VF Portugal. Δεν μου έχει εμφανίσει τα 11 gb που ειναι διαθέσιμα στο roaming . Καταναλώνω κανονικά απο τα διαθέσιμα 270κατι που μου είχαν μεινει από Ελλάδα .
katcos Δημοσ. χθες στις 06:19 πμ Δημοσ. χθες στις 06:19 πμ 4 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Βρίσκομαι Πορτογαλία. Εχω συνδεθεί σε VF Portugal. Δεν μου έχει εμφανίσει τα 11 gb που ειναι διαθέσιμα στο roaming . Καταναλώνω κανονικά απο τα διαθέσιμα 270κατι που μου είχαν μεινει από Ελλάδα . Δεν εμφανίζεται κάτι διαφορετικό όταν είσαι σε περιαγωγή. Θεωρητικά μέχρι τα 259 gb θα είσαι δωρεάν . Έχε το νου σου, το πιθανότερο είναι ότι για κάτω από κει θα χρεωθείς .
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. χθες στις 08:27 πμ Δημοσ. χθες στις 08:27 πμ 2 ώρες πριν, katcos είπε Δεν εμφανίζεται κάτι διαφορετικό όταν είσαι σε περιαγωγή. Θεωρητικά μέχρι τα 259 gb θα είσαι δωρεάν . Έχε το νου σου, το πιθανότερο είναι ότι για κάτω από κει θα χρεωθείς . Τι να χρεωθώ ? Καρτα ειναι με 0 υπόλοιπο 😂 Στου άλλου συναδέλφου που εχει και αυτός vf συμβόλαιο ομως , στην εφαρμογή του ξεχωρίζει τα roaming data
POUARO Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Εγω ενεργοποιησα την καρτα sim χτες. Η προσφορα δεν ΄εχει μπει ακομα, και μου είπαν οτι επειδη ειχαν πολλες εγγραφες , μπορει να παρει και 10 μερες να ενεργοποιηθεί. Μου εδωσαν 3 gb και 400 λεπτα για ομιλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα