zio10 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:17 μμ 12 λεπτά πριν, stark είπε Κι εσύ με Simply CU ε; Κι εγώ έχω αρχίσει να ψάχνομαι σιγά - σιγά. Δε νομίζω οτι το παραπάνω μπορούμε να το πάρουμε εμείς. Συνήθως για νεα νουμερα και φορητότητα είναι αυτά. Δεν θυμάμαι πως το λένε, 75€ για ένα χρόνο που είναι. Θα δω τι επιλογές υπάρχουν γιατί η τιμή ήταν πολύ καλή, από 20+ το μήνα πήγαμε στα 75 το χρόνο!
stark Δημοσ. Δευτέρα στις 08:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:22 μμ 3 minutes ago, zio10 said: Δεν θυμάμαι πως το λένε, 75€ για ένα χρόνο που είναι. Θα δω τι επιλογές υπάρχουν γιατί η τιμή ήταν πολύ καλή, από 20+ το μήνα πήγαμε στα 75 το χρόνο! Ναι, απίστευτη προσφορά ! Το Simply CU είναι. Στην εφαρμογή το γράφει το πρόγραμμα. Τι θέμα είναι ότι και να το ξαναβγάλει εμείς θα πρέπει να πάμε σε άλλη εταιρία για λίγο και μετά να το ξαναπάρουμε. Οπότε εγώ κοιτάω και αλλού. 1
atpanos Δημοσ. Τρίτη στις 08:41 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:41 πμ γιατι δεν περιμένετε για black friday... πιθανό να βγουν προσφορές απο όλους ... 2
darkmatinee Δημοσ. Τετάρτη στις 11:23 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:23 πμ On 06/10/2025 at 18:33, Panoskoopa said: Παίζει αυτό τώρα Είναι ο ίδιος που δίνει και το πακέτο με τα 99€ στη Nova. Ρώτησε κανείς αν έχει και δεδομένα για roaming; 1
Panoskoopa Δημοσ. Τετάρτη στις 11:48 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:48 πμ 24 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Είναι ο ίδιος που δίνει και το πακέτο με τα 99€ στη Nova. Ρώτησε κανείς αν έχει και δεδομένα για roaming; Μην είναι κ απάτη ... 1
darkmatinee Δημοσ. Τετάρτη στις 11:57 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:57 πμ 8 minutes ago, Panoskoopa said: Μην είναι κ απάτη ... Απάτη δεν είναι, η προσφορά της Nova στα 99€ τρέχει τόσους μήνες και όλοι έχουμε πάρει αυτά που υπόσχονται. 2
Panoskoopa Δημοσ. Τετάρτη στις 12:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:12 μμ 14 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Απάτη δεν είναι, η προσφορά της Nova στα 99€ τρέχει τόσους μήνες και όλοι έχουμε πάρει αυτά που υπόσχονται. Από τον συγκεκριμένο λέω μιας και είναι μια ομάδα στο fb με 0 φίλους / ακόλουθους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα