Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 95€ για ένα χρόνο απεριόριστη ομιλία  για όλα τα εθνικά δίκτυα  και 300Gb Ίντερνετ. 11Gb στην Ευρώπη roaming. 

Aνανέωση αυτόματα κάθε μήνα.  Φορητότητα ή νέο νούμερο.

IMG_3746.jpeg  

IMG_3747.jpeg

Επεξ/σία από Belial
  • Like 12
  • Thanks 2
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχαν δώσει κάτι παρόμοιο, πιο φτηνό αλλά με λιγότερα gb, στην black friday. Είναι καλή προσφορά αλλά αν κάποιος έχει ήδη vodafone νομίζω δε γίνεται να την πάρει...

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν τυχόν παίζει δέσμευση (πέραν του χρόνου που έχεις ήδη πληρώσει) η ανάγκη ανανέωσης κάθε Χ μήνες για να διατηρείται ενεργό;

Δημοσ.

Κλασική ερώτηση: θέλει ανανέωση με κάρτα ανά δύο μήνες για να λειτουργεί;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνωμη αλλα που το βρισκουμε αυτο; Δεν μπορω να βρω τιποτα ουτε στο σαιτ της voda ουτε του CU.

Πας στο "ΕΛΑ ΣΤΟ CU" και αφου συμπληρωσεις τα στοιχεια σου στο εμφανιζει. Δεν ειναι ορατο σαν προσφορα απο πριν.

Επεξ/σία από alexalexak
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Havik είπε

Θεωρητικά πρέπει να είναι αντίστοιχο με της Nova (Q VIP) στα 99€ οπότε όχι δεν θα χρειάζεται... Τίμια προσφορά!! 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Havik said:

Οχι, ανανεωνεται αυτοματα καθε μηνα (τα gb δεν αθροιζονται αν εχουν απομεινει).

• Like 2
Δημοσ.

η απάντηση στη nova, στο Q vip. Απλά αυτοί αντί για 99€ το δίνου 95€ και δίνου 11GB στο εξωτερικό που αν δε κάνω λάθος η nova δε δίνει.

Η nova όμως δεν έχει τον περιορισμό των 300GB, Που για τους περισσότερους δεν είναι πρόβλημα. Επίσης δίνει και sms.

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχω cu μπορώ να κάνω φορητότητα σε άλλη εταιρία και ξανά πίσω στο συγκεκριμένο cu για να κρατήσω τον αριθμό? 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Striker4 είπε

Αν έχω cu μπορώ να κάνω φορητότητα σε άλλη εταιρία και ξανά πίσω στο συγκεκριμένο cu για να κρατήσω τον αριθμό? 

Ναι 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, power_ran είπε

Κανείς που πήγε από cosmote? Φοβάμαι μήπως την πατήσουμε και δεν έχει το ίδιο σήμα και κάλυψη 5g/4g

Αυτιά είναι ανάλογα την περιοχή που κινείσαι.. Και επειδή είναι για ένα χρόνο η προπληρωμή καλό θα ήταν να είσαι σίγουρος ότι όλα είναι καλά στα μέρη σου. 

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Καρτοκινητή Vodafone CU 95€ για ένα χρόνο απεριόριστη ομιλία και 300GB
  • Moderators
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Belial είπε

απεριόριστη ομιλία στο εσωτερικό και 300Gb Ίντερνετ. 11Gb στην Ευρώπη roaming. 

Ετσι οπως το γραφεις αυτο, ειναι σαν να μην εχεις καθολου ομιλια εκτος Ελλαδας (ΕΕ) με roaming; Δυσκολο εως αδυνατο μου φαινεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...