Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

8 μέρες και ακόμα τίποτα με την φορητοτητα. Ποιος κοιμάται όρθιος η Vodafone η ή εβφαδ? Τα ζώα μου αργά μια ζωή σε αυτή τη χώρα. 

Έχεις δοκιμάσει να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, soul_d είπε

Έχεις δοκιμάσει να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση;

Ναι 5-6 φορες με το chat. Ολοι λενε θα το δουμε και θα σας παρουμε τηλεφωνο για περισσοτερα. Προφανως κανενα τηλεφωνο ενω μιλαω με κανονικους ανθρωπους ειναι σαν να μιλαω με bots. 8 μερες με σημερα και δεν βλεπω να τελειωνουμε πριν να μπει ο Σεπτεμβριος. Απαραδεκτοι ενω λενε 2-3 μερες να ειμαστε στις τριπλασιες και ακομα τιποτα. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

Τα 300 gb του κάθε μήνα,η το υπόλοιπο των gb, μεταφέρονται στον επόμενο μήνα ?

Απο οτι λενε ναι. Και αν φας και τα 300gb μετα πεφτει η ταχυτητα στα 4mb δεν κοβετε τελειως. Απο οτι λενε στη vodafone. Κατσε να δουμε πρωτα την προσφορα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4mage είπε

Ερώτηση, μπορώ να το περάσω τιμολόγιο όπως κάνω με την ανανέωση σε Cosmote?

Εστειλα για τα 2 νουμερα εδω και 7 μερες για να κοψουν τιμολογιο δεν μου εχουν στειλει τιποτα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Εστειλα για τα 2 νουμερα εδω και 7 μερες για να κοψουν τιμολογιο δεν μου εχουν στειλει τιποτα. 

Κατάλαβα, πριν 7 μήνες δεν μπροούσες να κόψεις τιμολόγιο την ανανέωση του χρόνο σε Vodafone/CU, στην Cosmote μπορείς κανονικάπριν πληρώσεις να επιλέξεις "τιμολόγιο"

Εάν αυτό δεν έχει αλλάξει τότε πολύ φοβάμαι ότι θα φας άκυρο εκτός εάν σου είπαν πως γίνεται με τον τρόπο που αναφέρεις και απλά καθυστερούνε.

Μ ενδιαφέρει να μάθω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, d4mage είπε

Κατάλαβα, πριν 7 μήνες δεν μπροούσες να κόψεις τιμολόγιο την ανανέωση του χρόνο σε Vodafone/CU, στην Cosmote μπορείς κανονικάπριν πληρώσεις να επιλέξεις "τιμολόγιο"

Εάν αυτό δεν έχει αλλάξει τότε πολύ φοβάμαι ότι θα φας άκυρο εκτός εάν σου είπαν πως γίνεται με τον τρόπο που αναφέρεις και απλά καθυστερούνε.

Μ ενδιαφέρει να μάθω.

Απο εδω εστειλα τα στοιχεια μου. Λενε οτι αποδειξη μεχρι 30 περναει σε επιχειρηση αλλα εγω ανεφερα για τιμολογιο. Θα φανει αν στειλουν οτιδηποτε γιατι 8 μερες τιποτα ουτε εδω ουτε να γινει η μεταβαση σε voda. Κοιμουνται ορθιοι στην ΕΒΔΑΦ η στη vodafone ενα απο τα 2 συμβαινει.

https://www.vodafone.gr/marketing-forms/transaction-receipt/

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Arkin είπε

Απο οτι λενε ναι. Και αν φας και τα 300gb μετα πεφτει η ταχυτητα στα 4mb δεν κοβετε τελειως. Απο οτι λενε στη vodafone. Κατσε να δουμε πρωτα την προσφορα.

Οπότε παράδειγμα αν δεν ξοδέψω τίποτα , τον δεύτερο μήνα θα έχω 600 gb και πάει λέγοντας ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, scarface5323 είπε

Οπότε παράδειγμα αν δεν ξοδέψω τίποτα , τον δεύτερο μήνα θα έχω 600 gb και πάει λέγοντας ?

Ετσι ναι αυτο αναφερουν στη σελιδα τους στο facebook στα της προσφορας απο κατω στα σχολια. Πολυ βολικο να εχουμε τα δεδομενα για τους μηνες που θα χρειαστουν. 

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, d4mage είπε

Ερώτηση, μπορώ να το περάσω τιμολόγιο όπως κάνω με την ανανέωση σε Cosmote?

Ναι. Οταν κανεις το αίτημα στο site τους για να σου σετιλουν την κάρτα sim, θα λάβεις ένα email. Απάντα σε αυτό το email και δώσε τα στοιχεία τιμολόγησης και ζήτα τιμολόγιο για τα 95€. Θα στο στείλουν σε φάκελο μαζί με την κάρτα.

• Confused 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mariosdemigod είπε

Ναι. Οταν κανεις το αίτημα στο site τους για να σου σετιλουν την κάρτα sim, θα λάβεις ένα email. Απάντα σε αυτό το email και δώσε τα στοιχεία τιμολόγησης και ζήτα τιμολόγιο για τα 95€. Θα στο στείλουν σε φάκελο μαζί με την κάρτα.

Δεν εχει τιποτα μεσα ο φακελος μονο την καρτα εχει. Δεν ειναι κομμενα σε τιμολογιο δηλαδη. 

Κατι γινεται επιτελους. Θα ειμαστε κομπλε πιστευετε αυριο? Η θα μεινουμε ΣΚ χωρις τηλεφωνο?

image.png.52a40aa75f6c7831d079e24b51e87335.png

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν εχει τιποτα μεσα ο φακελος μονο την καρτα εχει. Δεν ειναι κομμενα σε τιμολογιο δηλαδη. 

Το ζητησες πριν σου στειλουν την καρτα και δεν στο εστειλαν;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mariosdemigod είπε

Το ζητησες πριν σου στειλουν την καρτα και δεν στο εστειλαν;

Ναι μολις εκανα την αιτηση εστειλα και για το τιμολογιο στις 2 απο τις 3 καρτες. Εχει μεσα ενα απλο παραστατικο αλλα χωρις τιμολογιο αφμ δου κτλ. Εστειλα στο link παραπανω αν μπορουν να το κοψουν αλλα ακομα καμια απαντηση. Απο cosmote εχω χρονια περναω καθε καρτα που βαζω τιμολογιο το κοβω δηλαδη αμεσα απο το my cosmote app αλλα τωρα εδω δεν ξερω ακομα. Θα μιλησω και με το chat μηπως μπορεσουν να βοηθησουν παραπανω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...