Panoskoopa Δημοσ. Πέμπτη στις 11:14 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:14 πμ 42 λεπτά πριν, palik200 είπε εγώ έμεινα μια μέρα χωρίς χρόνο ομιλίας, να με καλέσουν μπορούσαν αμέσως μόλις σταμάτησε να λειτουργεί η κάρτα της Cosmote συμπερασματικά αυτοί που σε καλούν δεν θα καταλάβουν τίποτα αν βάλεις την κάρτα CU κι είσαι από φορητότητα ο αριθμός σου περνάει αμέσως στην Vodafone, ο απεριόριστος χρόνος όμως για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται μια μέρα, σε εμένα τόσο πήρε Στείλετε μήνυμα μέσω chat και θα σας βάλουν κάποια λεπτά ομιλίας μέχρι να αρχίσει το απεριόριστο
xameleon7 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:01 μμ Λοιπόν μόλις έγινε η αλλαγή μου σε cu Αγαπητοί συνμφορουμητες επειδή εγώ δεν μπορώ να μείνω χωρίς τηλέφωνο μέχρι να με ενεργοποιήσουν έκανα το εξής και το μοιράζομαι μαζί σας Κατεβάσα το My Vodafone App Κανείς login κανονικά Και πας στο support εγγύηση δικτύου Πατάς δεν μπορώ να κάνω κλήση ,συμπληρώνεις στοιχεία και βγαίνει ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα που σου δίνει απεριόριστες κλήσεις και data για 24ωρες Μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέχρι 3 φορές το μήνα αυτό αν δεν κάνω λάθος Άκυρο λόγο μηδενικού υπολοίπου δεν μαφηνει να κάνω κλήση 2
Arkin Δημοσ. Πέμπτη στις 12:52 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:52 μμ Ευχαριστουμε πολυ xameleon7 πολυ καλο μην μεινουμε και χωρις τηλεφωνο. Ποσες μερες σας εκανε για να προχωρησει απο το αρχικο check? Επισης η ημερομηνια για την προσφορα ισχυει απο οταν κανουμε την παραγγελια η απο την ενεργοποιηση οταν λαβουμε την καρτα και γινει η φορητοτητα?
nikosparty Δημοσ. Πέμπτη στις 01:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:03 μμ Τηλέφωνα στο εξωτερικό έχει καθόλου λέπτα ομιλίας?
alexx Δημοσ. Πέμπτη στις 02:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:08 μμ Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιο λινκ για εγγραφή ον και? Επίσης από καρτοκινητο βονταφον γίνεται φορητότητα σ' αυτό το πρόγραμμα?
Arkin Δημοσ. Πέμπτη στις 02:10 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:10 μμ Ηδη εστειλαν και τις 3 καρτες ηρθαν και τα tracking για courier. Πρωτη φορα κανω φορητοτητα παλιου αριθμου οποτε να δουμε πως θα παει μεχρι το τελος.
xameleon7 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:30 μμ 1 ώρα πριν, Arkin είπε Ευχαριστουμε πολυ xameleon7 πολυ καλο μην μεινουμε και χωρις τηλεφωνο. Ποσες μερες σας εκανε για να προχωρησει απο το αρχικο check? Επισης η ημερομηνια για την προσφορα ισχυει απο οταν κανουμε την παραγγελια η απο την ενεργοποιηση οταν λαβουμε την καρτα και γινει η φορητοτητα? Το χω διορθώσει από κάτω,ναι μεν έχει εγκριθεί το αίτημα εγγύησης δικτύου όμως λογο μηδενικού υπολοίπου δεν έχω ούτε κλήσεις ούτε data Δεν ξέρω αν γίνεται επέκταση τύπου sos Γενικά έκανε περίπου 5 μέρες να σταλεί(έπεσα μέσα στον 15αυγουστο) και 3 μέρες να ολοκληρώθει η φορητότητα Πλέον έχω cu και αναμένω να μπει το πακέτο Σύμφωνα με όσα λένε τα παιδιά από πάνω λογικά μέσα στην ημέρα θα μπει 1
Arkin Δημοσ. Πέμπτη στις 03:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:12 μμ Μόλις τώρα, xameleon7 είπε Το χω διορθώσει από κάτω,ναι μεν έχει εγκριθεί το αίτημα εγγύησης δικτύου όμως λογο μηδενικού υπολοίπου δεν έχω ούτε κλήσεις ούτε data Δεν ξέρω αν γίνεται επέκταση τύπου sos Γενικά έκανε περίπου 5 μέρες να σταλεί(έπεσα μέσα στον 15αυγουστο) και 3 μέρες να ολοκληρώθει η φορητότητα Πλέον έχω cu και αναμένω να μπει το πακέτο Σύμφωνα με όσα λένε τα παιδιά από πάνω λογικά μέσα στην ημέρα θα μπει Λογικα λογο 15γουστου σε αργησαν ναι πιστευω 1-2 μερες max για το κουριερ και οσο κανει η φορητοτητα. Μπηκα τωρα εδω https://www.foritotita.gr/?page_id=362 βλεπω το ενα απο τα 3 νουμερα ειναι σε φορητοτητα τα αλλα 2 ακομα στον ΟΤΕ. Επιτελους να ξενοιασουμε 1 χρονο με 7.9 το μηνα το καθε κινητο και 300gb που ειναι αψογα για χρηση κινητου και απεριοριστη ομιλια. Φετος τα 13.5 ευρω πηγαν βολιδα στην cosmote για τα δεδομενα που ηθελα και χωρις ομιλια βεβαιως.
livornian7 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:06 μμ Καλησπέρα και πάλι χθες έλαβα την κάρτα πότε θα ενεργοποιηθώ στην βονταφον ;;ποιος είναι ο χρόνος που γίνεται συνήθως ;;ευχαριστώ
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 04:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:12 μμ Παρέλαβα και τις 3 τις κάρτες Sim. Το πρόβλημα ότι μόνο ένας από τους 3 αριθμούς φαίνεται στο foritotita.gr ότι είναι σε φορητοτητα. Για τους άλλους δεν φαίνεται ότι έγινε αίτηση από NOVA για να πάνε στο δίκτυο τα νούμερα.
giorgos_76 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:40 μμ (επεξεργασμένο) Το συμβόλαιο ενεργοποιείται από τη μέρα που ενεργοποιείται και η φορητότητα ή από τη μέρα που εγκαθίσταται η κάρτα sim ; Την παλιά κάρτα sim την κρατάμε ή την σκίζουμε; Έχω βάλει την κάρτα sim, δεν έχω σήμα. Δεν ενεργοποιήται απ'ευθείας ;; Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:38 μμ από giorgos_76 1
lgre_p Δημοσ. Παρασκευή στις 09:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:33 μμ (επεξεργασμένο) Μετά την απενεργοποίηση της παλιάς sim, τοποθετήσαμε την νέα sim. Δεχόμασταν κλήσεις και μέσω chat, θα έβαζαν 1γίγα δεδομένα και 200 λεπτά ομιλίας, έως ότου εντός 24 ωρών ενεργοποιηθούν οι υπηρεσίες της προσφοράς. Μετά από λίγο και αφού χρειαζόμαστε την επικοινωνία της συσκευής του τηλεφώνου, η κάρτα απενεργοποιήθηκε εκ νέου. Επικοινωνία μέσω chat και μετά από 4 μιση ώρες η sim παραμένει ανενεργή. Τραγικοί. Ελλάδα 2.0 update: Από το live chat μαύρα μεσάνυχτα. Απαιτείται εκ νέου κλήση στο 1252 για να "ζωντανέψει" και πάλι. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:53 μμ από lgre_p
manelys Δημοσ. Σάββατο στις 10:08 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:08 πμ Δυστυχώς λόγω διακοπών δεν μπόρεσα να ασχοληθώ. Είμαι ήδη cu. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε άλλη εταιρεία;
aekfc212 Δημοσ. Σάββατο στις 12:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:27 μμ Ήρθε προχθές το cu. Την επόμενη κόπηκε το σημα της προηγούμενης κάρτας και βάλαμε την cu στο κινητό. Το θέμα είναι ότι δεν ενεργοποιήθηκαν τα πακέτα αμέσως αλλά αημερα μετά σχεδόν από μια μέρα. Σε αφήνουν πάνω από μια μέρα περίπου χωρίς να μπορείς να πάρεις τηλ. Είναι τραγικό. Στην wind που μετέφεραν άλλο νούμερο από cu δεν πήρε ούτε δέκα λεπτά η ενεργοποίηση και της κάρτας και των πακέτων Επικοινώνησα μέσω tobi με εξυπηρέτηση πελατών και μου έδωσαν 1γιγα και 200λεπτα. Σε αυτό τουλάχιστον τους βγάζω το καπέλο. Μπορώ να πω όμως κατά την προσωπική μου άποψη ότι η vodafone έχει αρκετά καλύτερο σήμα από την wind. Αν μπορούσα να επιλέξω θα πήγαινα με κλειστά μάτια στην vodafone
soul_d Δημοσ. Σάββατο στις 03:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:24 μμ 5 ώρες πριν, manelys είπε Δυστυχώς λόγω διακοπών δεν μπόρεσα να ασχοληθώ. Είμαι ήδη cu. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε άλλη εταιρεία; Από την κιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα