ChrisAce Δημοσ. Κυριακή στις 10:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:33 μμ Στις 23/8/2025 στις 12:27 ΜΜ, aekfc212 είπε Σε αφήνουν πάνω από μια μέρα περίπου χωρίς να μπορείς να πάρεις τηλ. Επικοινώνησα μέσω tobi με εξυπηρέτηση πελατών και μου έδωσαν 1γιγα και 200λεπτα. Μπορώ να πω όμως κατά την προσωπική μου άποψη ότι η vodafone έχει αρκετά καλύτερο σήμα από την wind. Αν μπορούσα να επιλέξω θα πήγαινα με κλειστά μάτια στην vodafone Μετέφερα το νούμερο του γιού μου από Q σε CU , πρωί σταμάτησε το Q, βάζω την κάρτα CU στο τηλέφωνο, καλώ 1252, ενεργοποιήθηκε αμέσως, chat με tobi ζήτησα εκπρόσωπο, chatαρα με έναν, ενεργοποιήθηκε το πακέτο "απεριόριστα" αμέσως έχοντας σαν υπόλοιπο και ~3 ευρώ στο acc!! Και εγώ παρατήρησα ότι έχει πολύ καλύτερο σήμα από την Wind/Q, κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι η αλήθεια. Το chat έγινε μέσω CU app στο κινητό.
Arkin Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Ακομα αναμονη εδω. Πολυ περιεργο που ενω εγιναν σχεδον ταυτοχρονα και οι 3 αιτησεις για τα 3 νουμερα μονο το 1 φαινεται εδω και 3 μερες σε φορητοτητα ενω τα αλλα 2 τιποτα. Τις καρτες τις εχω λαβει ολες εδω ολα αψογα αλλα να δουμε με φορητοτητα τι θα γινει. Μου ειπαν οτι και να εξαφανιστει η προσφορα απο τη σελιδα στις 29/8 δεν υπαρχει θεμα θα την παρουμε κανονικα οσοι πληρωσαμε και καναμε την αιτηση πριν τις 29/8. Οποτε αναμονη να δουμε πως θα παει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα