Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/8/2025 στις 10:33 ΜΜ, ChrisAce είπε

Μετέφερα το νούμερο του γιού μου από Q σε CU , πρωί σταμάτησε το Q, βάζω την κάρτα CU στο τηλέφωνο, καλώ 1252, ενεργοποιήθηκε αμέσως, chat με tobi ζήτησα εκπρόσωπο, chatαρα με έναν, ενεργοποιήθηκε το πακέτο "απεριόριστα" αμέσως έχοντας σαν υπόλοιπο και ~3 ευρώ στο acc!!

Και εγώ παρατήρησα ότι έχει πολύ καλύτερο σήμα από την Wind/Q, κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι η αλήθεια.

Το chat έγινε μέσω CU app στο κινητό.

Μια χαρά.

Αλήθεια σου άφησε υπόλοιπο γιατί εμένα είναι με 0 ευρώ .

Δυστυχώς δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα κουπόνια του vodafone thank you .

Δοκίμασα σήμερα να πάρω τους 3μηνες δωρεάν vodafone start tv αλλά την πάτησα με το υπόλοιπο.

Btw Αν κάποιος έχει η μπορεί να πάρει κωδικό και δεν τον χρειάζεται ας μου στείλει αν είναι ευκολο

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, aekfc212 είπε

Μια χαρά.

Αλήθεια σου άφησε υπόλοιπο γιατί εμένα είναι με 0 ευρώ .

Εγώ μόνο τα 95 ευρώ έδωσα όταν έκανα την αίτηση, και όταν ενεργοποιήθηκε το "απεριόριστα" την ώρα που chatαρα με κάποιον από cu(ήρθε sms ότι ενεργοποιήθηκε), είδα μέσα από το app όταν κλείσαμε την συνομιλία ότι έχουν βάλει και περίπου 2,80 ή 3 ευρώ σαν υπόλοιπο, δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό γιατί το έχει ο γιός μου το κινητό.  

Την ενεργοποίηση του απεριόριστα την έκανε το παλικάρι που chatαρα γιατί μόλις ήρθε το sms, μου έγραψε ότι τώρα πρέπει να είστε οκ με το πρόγραμμα. 

Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος με την διαδικασία και το σήμα που έχει η voda και θα τους πάω άλλο ένα νούμερο που έχω στην Wind..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ChrisAce είπε

Εγώ μόνο τα 95 ευρώ έδωσα όταν έκανα την αίτηση, και όταν ενεργοποιήθηκε το "απεριόριστα" την ώρα που chatαρα με κάποιον από cu(ήρθε sms ότι ενεργοποιήθηκε), είδα μέσα από το app όταν κλείσαμε την συνομιλία ότι έχουν βάλει και περίπου 2,80 ή 3 ευρώ σαν υπόλοιπο, δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό γιατί το έχει ο γιός μου το κινητό.  

Την ενεργοποίηση του απεριόριστα την έκανε το παλικάρι που chatαρα γιατί μόλις ήρθε το sms, μου έγραψε ότι τώρα πρέπει να είστε οκ με το πρόγραμμα. 

Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος με την διαδικασία και το σήμα που έχει η voda και θα τους πάω άλλο ένα νούμερο που έχω στην Wind..

Ότι κάτσει .

Από σήμα συμφωνώ ότι έχω καλύτερη εντύπωση από vodafone.

Βέβαια την κάρτα την έχω σε 4g κινητό οπότε μπορεί να μην είναι και αντικειμενικό αυτό που βλέπω εγω

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Arkin είπε

Ναι μολις εκανα την αιτηση εστειλα και για το τιμολογιο στις 2 απο τις 3 καρτες. Εχει μεσα ενα απλο παραστατικο αλλα χωρις τιμολογιο αφμ δου κτλ. Εστειλα στο link παραπανω αν μπορουν να το κοψουν αλλα ακομα καμια απαντηση. Απο cosmote εχω χρονια περναω καθε καρτα που βαζω τιμολογιο το κοβω δηλαδη αμεσα απο το my cosmote app αλλα τωρα εδω δεν ξερω ακομα. Θα μιλησω και με το chat μηπως μπορεσουν να βοηθησουν παραπανω. 

Περίεργο. Εγώ έκανα αυτό το διάλογο και όταν ήρθε η κάρτα (μέσα σε 2 ημέρες) είχε μέσα και το τιμολόγιο όπως είχα ζητήσει.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-08-29 111622.png

Δημοσ.

Οι συζητήσεις RCS μέσω Google messenger σας έχουν ενεργοποιηθεί ; Σε εμένα "κολλάει" στην επαλήθευση αριθμού. Με την cosmote δούλευαν άψογα στο ίδιο κινητό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, NewGascp said:

Οι συζητήσεις RCS μέσω Google messenger σας έχουν ενεργοποιηθεί ; Σε εμένα "κολλάει" στην επαλήθευση αριθμού. Με την cosmote δούλευαν άψογα στο ίδιο κινητό.

Είχα την ίδια εμπειρία στη μετάβαση από Cosmote σε VF CU.
(και) Σε μένα δούλεψε κρατώντας το disabled για 10 μέρες.
Μετά το έκανα enable και είχε φτιάξει.

https://myphone.gr/forum/topic/196789/?tab=comments#comment-7332367

Επεξ/σία από stark
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mariosdemigod είπε

Περίεργο. Εγώ έκανα αυτό το διάλογο και όταν ήρθε η κάρτα (μέσα σε 2 ημέρες) είχε μέσα και το τιμολόγιο όπως είχα ζητήσει.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-08-29 111622.png

Πως την έκανες τη συζήτηση? Απο το chat η απο την φόρμα που στέλνεις για την απόδειξη? Αν μπορείς πιο αναλυτικά μήπως μπορέσω και τα πάρω 2 τιμολόγια είναι κρίμα να πάνε χαμένα τα βάζω και σαν έξοδα στην επιχείρηση. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, NewGascp είπε

ακομα προσπαθω να δω τι γινεται με αυτη την αηδια ..

απο cosmote σε nova που ημουν επαιζε αψογα ... τωρα στην vodafone αμολαει αετο !! 

μαλλον φταιει η vodafone ! 

Δημοσ.

Ενεργοποίηση της σύνδεσης μόλις μίλησα με chat έδωσαν και 1gb συν 200 λεπτά προς όλους. Το rcs έβαλα το νούμερο και όλα κομπλέ δεν ζήτησε κάτι άλλο. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πως την έκανες τη συζήτηση? Απο το chat η απο την φόρμα που στέλνεις για την απόδειξη? Αν μπορείς πιο αναλυτικά μήπως μπορέσω και τα πάρω 2 τιμολόγια είναι κρίμα να πάνε χαμένα τα βάζω και σαν έξοδα στην επιχείρηση. 

Έτσι, όπως φάινεται και στο screenshot που ανεβασα πριν:

20 ώρες πριν, mariosdemigod είπε

Ναι. Οταν κανεις το αίτημα στο site τους για να σου σετιλουν την κάρτα sim, θα λάβεις ένα email. Απάντα σε αυτό το email και δώσε τα στοιχεία τιμολόγησης και ζήτα τιμολόγιο για τα 95€. Θα στο στείλουν σε φάκελο μαζί με την κάρτα.

19 ώρες πριν, mariosdemigod είπε

Το ζητησες πριν σου στειλουν την καρτα και δεν στο εστειλαν;

19 ώρες πριν, Arkin είπε

Ναι μολις εκανα την αιτηση εστειλα και για το τιμολογιο στις 2 απο τις 3 καρτες. Εχει μεσα ενα απλο παραστατικο αλλα χωρις τιμολογιο αφμ δου κτλ. Εστειλα στο link παραπανω αν μπορουν να το κοψουν αλλα ακομα καμια απαντηση. Απο cosmote εχω χρονια περναω καθε καρτα που βαζω τιμολογιο το κοβω δηλαδη αμεσα απο το my cosmote app αλλα τωρα εδω δεν ξερω ακομα. Θα μιλησω και με το chat μηπως μπορεσουν να βοηθησουν παραπανω. 

Άρα δεν το ζήτησες στο email που σου έστειλαν, πριν να σου στειλουν τις κάρτες.
Τακτοποιημένοι διάλογοι και αιτήματα για να γίνονται τακτοποιημένες δουλειές.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mariosdemigod είπε

Έτσι, όπως φάινεται και στο screenshot που ανεβασα πριν:

Άρα δεν το ζήτησες στο email που σου έστειλαν, πριν να σου στειλουν τις κάρτες.
Τακτοποιημένοι διάλογοι και αιτήματα για να γίνονται τακτοποιημένες δουλειές.

Έστειλα άμεσα απλά όχι στο mail αλλά στη φορμα που έχουν αν δεις όταν έρχεται ότι έγινε η πληρωμή λέει πάτα εδώ και συμπλήρωσε τη φόρμα. Αυτο το έκανα πριν στείλουν την κάρτα. Πριν λίγο έστειλα στο mail. Θα ενημερώσω αν με στείλουν τα pdf των 2 τιμολογίων. 

Να πω οτι το σημα της vodafone τουλαχιστον εδω που ειμαι ειναι 10 φορες καλυτερο απο της cosmote που ειχα. Σε σημεια που η cosmote δεν μου εδινε ουτε καν σημα για να μιλησω με vodafone εχω 5G και καμπανα σημα με 5 γραμμες. Δεν το περιμενα και ομως η κατασταση ειναι 10 φορες καλυτερη απο cosmote στα σημεια που ειμαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από δέκα μέρες έλαβα μήνυμα ότι καταχωρήθηκε η φορητότητα …μέσα σε μία ώρα με πήρε η κοσμοτε και μου δίνει αυτόματα απεριόριστα ίντερνετ ομιλία με 13€ ανανέωση τον μήνα …Την αποδέχτηκα και ακύρωσα την αίτηση φορητότητας.Γνωριζει κάποιος αν απαιτείται κάποια ενέργεια μου για την επιστροφή των 95€ ;;ευχαριστώ 

Επεξ/σία από livornian7
Δημοσ.

Αψογοι. Μεσα σε μια ωρα ενεργοποιηθηκε και η προσφορα.Ξεκιναει απο σημερα οποτε του χρονου τετοια εποχη ξανα βλεπουμε. 

Screenshot-1.png

Και βλεπω και στις κινησεις λεει 86.36 ευρω οχι 95 δεν ξερω γιατι ισως ο μειον ο φορος λογικα. 

Screenshot-2.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...