mariosdemigod Δημοσ. Τετάρτη στις 05:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:23 μμ 43 λεπτά πριν, dandri είπε Σε ισχύ ; 1
Symbad Δημοσ. Τετάρτη στις 06:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:00 μμ 23 λεπτά πριν, mariosdemigod είπε Μόλις μίλησα με το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και μου επιβεβαίωσαν ότι συνεχίζει ακόμα η προσφορά, για απεριόριστα δεδομένα και ομιλια και 200 sms για φορητότητα, συν ό,τι ίσχυε για νέο αριθμό (απεριόριστα δεδομένα και 120 λεπτά ομιλίας). ΑΛΛΑ με ενημέρωσαν ότι η προσφορά είναι εβδομαδιαία και αρχή της επόμενης βδομάδας τους ενημερώνουν από τα κεντρικά αν θα συνεχίσει η προσφορά. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται κάνει ένα τηλεφώνημα για να δει τι γίνεται και προχωράει. Βέβαια υπάρχει το ρίσκο να κάνεις τη φορητότητα και να έχει λήξει η προσφορά, άρα λάβετέ το υπόψη και αυτό... 1
nek4d Δημοσ. Τετάρτη στις 09:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:45 μμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Symbad said: Μόλις μίλησα με το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και μου επιβεβαίωσαν ότι συνεχίζει ακόμα η προσφορά, για απεριόριστα δεδομένα και ομιλια και 200 sms για φορητότητα, συν ό,τι ίσχυε για νέο αριθμό (απεριόριστα δεδομένα και 120 λεπτά ομιλίας). ΑΛΛΑ με ενημέρωσαν ότι η προσφορά είναι εβδομαδιαία και αρχή της επόμενης βδομάδας τους ενημερώνουν από τα κεντρικά αν θα συνεχίσει η προσφορά. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται κάνει ένα τηλεφώνημα για να δει τι γίνεται και προχωράει. Βέβαια υπάρχει το ρίσκο να κάνεις τη φορητότητα και να έχει λήξει η προσφορά, άρα λάβετέ το υπόψη και αυτό... Μην τσιμπας στην πρεσσα, πανε κοντα 2 χρονια που "μπορει να μην ισχυει απο την ερχομενη βδομαδα", και ακομη ισχυει 😋 Αλλαζουν εννιοτε τις παροχες πχ σε ομιλια/sms κλπ, αλλα το ζουμι των απεριοριστων δεδομενων ειναι το ιδιο. Αλλαζει η τιμη ασφαλως, εχει παιξει το ιδιο πακετο σε πολλες διαφορετικες τιμες, 75€ η 79€ σε bf με τεραστια ουρα ομως, επισης bf 90€ κατοπιν ΣΚ, μετα απο bf για κανα μηνα στα 110€, ισως εχει παιξει και στα 120€ και μετα γενικα και σταθερα στα 144€ που ειναι και το υψηλοτερο τιμημα. Τεσπα, περισσοτερες πληροφοριες, στα θεματα του εδω. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:49 μμ από nek4d 3
scarface5323 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:21 μμ Πώς ενεργοποιούμε την κάρτα άμεσα? Από φορητότητα είναι
Panoskoopa Δημοσ. Πέμπτη στις 05:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:14 μμ 1252 1 ώρα πριν, scarface5323 είπε Πώς ενεργοποιούμε την κάρτα άμεσα? Από φορητότητα είναι
mindtrapper Δημοσ. Πέμπτη στις 06:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:35 μμ (επεξεργασμένο) Ενεργοποιήθηκε της μητέρας μου φορητότητα από Cosmote αλλά στο OnePlus Nord 2 που έχει δεν παίζει 5G. Στο chat λέει δεν είναι στις υποστηριζόμενες συσκευές. Παίζει να μπορώ να το ενεργοποιήσω κάπως ή φάγαμε φόλα; Στο σπίτι μέσα πάει με 120mbps το 4g οπότε πες ΟΚ αλλά σε άλλες περιοχές δεν ξέρω τι θα παίζει. Τραγικοί. (EDIT: Στο δικό μου Mi 11 Pro παίζει με την μια 5G. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει καν κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά, δεν παίζει να έχει πιστοποίηση.) Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:36 πμ από mindtrapper
livornian7 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:44 μμ Υπάρχει κάποιος που να ακύρωσε την φορητότητα και να του επιστράφηκαν τα χρήματα ;;
dandri Δημοσ. Παρασκευή στις 01:12 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:12 πμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, livornian7 είπε Υπάρχει κάποιος που να ακύρωσε την φορητότητα και να του επιστράφηκαν τα χρήματα ;; Εγώ ακύρωσα φορητότητα από Cosmote. Τα χρήματα θα τα παραλάβω εντος πέντε ημερών από την τράπεζά μου Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:13 πμ από dandri
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 01:12 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:12 πμ 6 ώρες πριν, mindtrapper είπε Ενεργοποιήθηκε της μητέρας μου φορητότητα από Cosmote αλλά στο OnePlus Nord 2 που έχει δεν παίζει 5G. Στο chat λέει δεν είναι στις υποστηριζόμενες συσκευές. Παίζει να μπορώ να το ενεργοποιήσω κάπως ή φάγαμε φόλα; Στο σπίτι μέσα πάει με 120mbps το 4g οπότε πες ΟΚ αλλά σε άλλες περιοχές δεν ξέρω τι θα παίζει. Τραγικοί. (EDIT: Στο δικό μου Mi 11 Pro παίζει με την μια 5G. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει καν κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά, δεν παίζει να έχει πιστοποίηση.) Πολυ περιεργο. Δοκιμασες να βαλεις την καρτα σε αλλο κινητο να ενεργοποιησεις εκει το 5G και να την ξανα βαλεις στο oneplus να δεις αν δουλευει?
mindtrapper Δημοσ. Παρασκευή στις 01:18 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:18 πμ 2 minutes ago, Arkin said: Πολυ περιεργο. Δοκιμασες να βαλεις την καρτα σε αλλο κινητο να ενεργοποιησεις εκει το 5G και να την ξανα βαλεις στο oneplus να δεις αν δουλευει? Ναι, στο δικό μου όπως είπα (Mi 11 Pro κινέζικο). Εκεί δίνει 5G. Επίσης έβαλα και την δική μου (Q Vip) στης μητέρας μου και ούτε με αυτή δίνει 5G. Με Cosmo που είχε πριν δούλευε. Δεν ξέρω αν παίζει κάτι με τα κινητά OnePlus γενικά ή με το συγκεκριμένο. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και με ένα S23 Ultra που υπάρχει στην οικογένεια να δω μήπως σε αυτό ξυπνήσουν οι κάρτες.
kallair Δημοσ. Παρασκευή στις 05:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:20 μμ 16 ώρες πριν, mindtrapper είπε Ναι, στο δικό μου όπως είπα (Mi 11 Pro κινέζικο). Εκεί δίνει 5G. Επίσης έβαλα και την δική μου (Q Vip) στης μητέρας μου και ούτε με αυτή δίνει 5G. Με Cosmo που είχε πριν δούλευε. Δεν ξέρω αν παίζει κάτι με τα κινητά OnePlus γενικά ή με το συγκεκριμένο. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και με ένα S23 Ultra που υπάρχει στην οικογένεια να δω μήπως σε αυτό ξυπνήσουν οι κάρτες. Για τσεκαρε μηπως δεν υποστηριζει ολες τις 5g μπαντες το nord και φταιει αυτο.
xameleon7 Δημοσ. χθες στις 12:52 πμ Δημοσ. χθες στις 12:52 πμ Στις 3/9/2025 στις 4:07 ΜΜ, leonidas1269 είπε Ξεχασες να βαλεις το κοστος για ενα ρουτερ 5g που ειναι τουλαχιστον 260 ευρω...για να τα λεμε ολα οπως ειναι..εκτος αν θεωρεις οτι η πλειοψηφια εχει απο πριν στη κατοχη της ρουτερ 5g.... Προσωπικά έχω αδελφικό φίλο σε εξουσιοδοτημένο σέρβις από γνωστή εταιρία ρούτερ οπότε μου έκανε μια μικρή εξυπηρέτηση και δεν έχω πληρώσει ρούτερ ,απλά αν σταματήσουν αυτές οι κάρτες θα πρέπει να το γυρίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα