Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι πότε είναι η προσφορά;

Γιατί πήγα στο Έλα στη CU και δεν το βρίσκω. 

Επεξ/σία από manelys
Δημοσ.
21 minutes ago, manelys said:

Μέχρι πότε είναι η προσφορά;

Γιατί πήγα στο Έλα στη CU και δεν το βρίσκω. 

Εκεί είναι. Μάλλον δεν θέλει τους πιτσιρικάδες η Vodafone.

image.png.52afa229e32820d0ba5c652b99f3eee5.png

• Like 2
Δημοσ.

μπορει να εχει απαντηθει ... 

στο roaming εντος ΕΕ ισχύουν και καποια λεπτα ομιλιας εκτος απο τα 11 gb ? 

Δημοσ.

Να είμαι ήδη σε καρτοπρογραμμα με 3gb και απεριόριστες κλήσεις στα 8.36.  Να θελω προσθέσω ίντερνετ και να ζητάνε κάτι +13€ , +20€ , φυσικά δεν κάθισα να τα ακούσω αναλυτικα. Οπότε ζήτησα διακοπη με μια ρήτρα στα 30€ , ασ οψεται και έκανα αίτηση φορητότητας στη q με τισ παρόμοιες παροχές. Όχι θα καθίσω να μας τρελάνει ...

( Με χαλάει λίγο η q που δεν έχει για ε.ε.)

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω υπολοιπο 100 ευρω στο καρτοκινητο μου, θα μεταφερθει και αυτο η το χανω; γνωριζει κανει; ευχαριστω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zoya23 είπε

Καλησπερα, εχω υπολοιπο 100 ευρω στο καρτοκινητο μου, θα μεταφερθει και αυτο η το χανω; γνωριζει κανει; ευχαριστω

Χωρίς να γνωρίζω, φαντάζομαι θα χαθεί . Εξαλλου είναι με μεταφορά είτε νέο αριθμό οπότε ναι 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Panoskoopa είπε

Χωρίς να γνωρίζω, φαντάζομαι θα χαθεί . Εξαλλου είναι με μεταφορά είτε νέο αριθμό οπότε ναι 

ρωτησα αν γνωριζει καποιος οχι αν φανταζεται, ευχαριστω παντως, θα επικοινωνησω με την εταιρεια

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, zoya23 είπε

ρωτησα αν γνωριζει καποιος οχι αν φανταζεται, ευχαριστω παντως, θα επικοινωνησω με την εταιρεια

Θα χαθει.
Προσπαθησε να το αξιοποιησεις μεχρι την επομενη ευκαιρια, πχ αν εισαι σε voda, ξοδεψε τα σταδιακα και συνεχομενα σε εκπτωση παραγγελιων efood, κλπ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πληρωμή ανα μήνα γίνεται? ή υποχρεωτικά 95€ εφαπαξ?

edit: το βρήκα. τελικά θελει όλο το ποσο μονομιας

Επεξ/σία από MrGalaxy
  • Haha 1
Δημοσ.

εκανα παραγγελια με νεο νουμερο Δευτερα απογευμα και παρελαβα χτες μεσημμερι.

ολα ΟΚ, γενικα απροβληματιστη και γρηγορη η ολη διαδικασια - ισως να παιζει ρολο οτι ειχα παρει και προηγουμενη προσφορα τους κ εγινε πιο γρηγορα η ταυτοποιηση κ αποστολη; παντως η προσφορα ειναι απο τις καλυτερες της βοντα, βγαινει 8 ευρω το μηνα για ενα χρονο. η κοσμοτε εχει μεινει ακομα στα 23-25 gb με 13 ευρω το μηνα για 6 μηνες...

Δημοσ.

Εσείς που πήρατε την κάρτα θέλω να ρωτήσω αν :

Α) σας κάλεσαν για ταυτοποίηση είτε κάτι άλλο 

Β) άργησαν να σας αποστείλουν την κάρτα

Γ) σας ζήτησαν κάποιο άλλο έγγραφο μέσω εμαιλ κάτι ? 

Δ) σας έστειλαν την κάρτα σιμ, την βάζεις στο κινητό και παίζει αμέσως ? Κάνατε κάτι άλλο ? 

Ε) με ποια εταιρία γίνεται η αποστολή , πρέπει να το πάει το ίδιο άτομο να την παραλάβει ?

Ρωτάω γιατί είναι να φύγω τώρα σύντομα και δεν θα βρίσκομαι στον τόπο κατοικίας για παραλαβή . , επίσης πρόκειται για ένα άτομο ηλικιωμένο που προφανώς δεν θα ξέρει να αλλάξει την κάρτα σιμ για να πράξω αναλόγως 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α) οχι

β) οχι, μεσα σε 2 εργασιμες την εστειλαν

γ) οχι, ότι ανεβασα online κατα τη διαρκεια της αιτησης

δ) περιμενεις την ενεργοποιηση, σου στελνουν λινκ με sms για online παρακολουθηση της καταστασης. Εναλλακτικα περιμενεις να χασεις το σημα στην παλια sim αν εισαι απο μεταβιβαση.

ε) https://wps.com.gr/ (εντός Αττικής), έρχεται σπίτι, υπογράφεις σε φορητή συσκευή, δεν γνωρίζω αν πρέπει οπωσδήποτε να παραλάβει το ίδιο άτομο (υποθέτω πως όχι όμως).

Επεξ/σία από chocorello
Δημοσ.

Ξέρουμε μέχρι πότε είναι η προσφορά;

Γιατί τώρα με διακοπές κτλ ίσως έχουμε πρόβλημα με τις παραδώσεις. 

Και τα 300 gb να υποθέσω είναι για όλον τον χρόνο, όχι κάθε μήνα ε

Και τέλος, μήπως χρειάζεται να είσαι φοιτητής ή νέος μέχρι 25 ετών; Γιατί έτσι λέει στην πρώτη σελίδα. 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, manelys είπε

Ξέρουμε μέχρι πότε είναι η προσφορά;

Γιατί τώρα με διακοπές κτλ ίσως έχουμε πρόβλημα με τις παραδώσεις. 

Και τα 300 gb να υποθέσω είναι για όλον τον χρόνο, όχι κάθε μήνα ε

Και τέλος, μήπως χρειάζεται να είσαι φοιτητής ή νέος μέχρι 25 ετών; Γιατί έτσι λέει στην πρώτη σελίδα. 

Έως 18/08 η προσφορά 

Και κάθε μήνα τα απεριόριστα και τα 300gb

Σύμφωνα πάντα με το τσατ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...