iordanikos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:54 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:54 πμ 11 ώρες πριν, aekfc212 είπε Σε κατάστημα γίνεται; Το έχει κάνει κανένας από κει; Επισης ποτέ πληρώνεις; Σε κατάστημα δεν γίνεται , μόνο Online. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι θέλω 2 κάρτες για τις κόρες μου οι οποίες είναι κάτω των 24 χρόνων όπου δεν ισχύει το πρόγραμμα με τα 95€. Λέτε να υπάρξει πρόβλημα αν επιλέξω ότι δεν είναι φοιτήτριες ή κάτω των 24;
chocorello Δημοσ. Δευτέρα στις 01:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:01 μμ Γνωριζει κανεις αν παιζουν τπτ περιορισμοι ταχυτητας σε tethering με το PC ;
stek9004 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:12 μμ Από προηγούμενη προσφορά που είχα με απεριόριστα δεδομένα με 13 ευρώ το μήνα δεν υπήρξε θέμα. Ούτε με torrent-stremio. 1
flikifloki Δημοσ. Δευτέρα στις 02:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:17 μμ 3 ώρες πριν, iordanikos είπε Σε κατάστημα δεν γίνεται , μόνο Online. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι θέλω 2 κάρτες για τις κόρες μου οι οποίες είναι κάτω των 24 χρόνων όπου δεν ισχύει το πρόγραμμα με τα 95€. Λέτε να υπάρξει πρόβλημα αν επιλέξω ότι δεν είναι φοιτήτριες ή κάτω των 24; Ο λόγος που υπάρχει η επιλογή αυτή είναι για τα μαθητικά ή φοιτητικά πακέτα, τα οποία μετά θα θέλουν τα έξτρα δικαιολογητικά, όπως ενεργό πάσο σχολής. Αφού δεν θέλετε φοιτητικό πακέτα, απλώς δεν πατάτε στο "Είμαι κάτω των 24".
iordanikos Δημοσ. Δευτέρα στις 03:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:33 μμ 1 ώρα πριν, flikifloki είπε Ο λόγος που υπάρχει η επιλογή αυτή είναι για τα μαθητικά ή φοιτητικά πακέτα, τα οποία μετά θα θέλουν τα έξτρα δικαιολογητικά, όπως ενεργό πάσο σχολής. Αφού δεν θέλετε φοιτητικό πακέτα, απλώς δεν πατάτε στο "Είμαι κάτω των 24". Στο τελευταίο βήμα έχει επιλεγμένο αυτό "Συμφωνώ με την ενεργοποίηση της έξτρα δωρεάν κάρτας sim που θα παραλάβω στα στοιχεία μου¨. Δηλαδή θα στείλουν και άλλη κάρτα αν θέλω χωρίς την προσφορά;
chocorello Δημοσ. Δευτέρα στις 03:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:46 μμ 12 minutes ago, iordanikos said: Στο τελευταίο βήμα έχει επιλεγμένο αυτό "Συμφωνώ με την ενεργοποίηση της έξτρα δωρεάν κάρτας sim που θα παραλάβω στα στοιχεία μου¨. Δηλαδή θα στείλουν και άλλη κάρτα αν θέλω χωρίς την προσφορά; Ναι... δεν εχω ιδεα τι ρολο εξυπηρετει αυτό. Μάλλον τους είναι τόσο φθηνές που σου λέει πάρε μπας και τη πασάρεις κάπου και τσιμπήσουμε ακόμα έναν πελάτη;;
pp6210 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:00 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:00 μμ 5 ώρες πριν, iordanikos είπε Σε κατάστημα δεν γίνεται , μόνο Online. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι θέλω 2 κάρτες για τις κόρες μου οι οποίες είναι κάτω των 24 χρόνων όπου δεν ισχύει το πρόγραμμα με τα 95€. Λέτε να υπάρξει πρόβλημα αν επιλέξω ότι δεν είναι φοιτήτριες ή κάτω των 24; αν ειναι πανω απο 18 μπορουν ανετα με τα στοιχεια τους, αν ειναι πιο κατω θα πρεπει να γινει εγγραφη στα στοιχεια καποιου ενηλικου, κανονικα προσφετεται και σε κατω των 24 13 λεπτά πριν, chocorello είπε Ναι... δεν εχω ιδεα τι ρολο εξυπηρετει αυτό. Μάλλον τους είναι τόσο φθηνές που σου λέει πάρε μπας και τη πασάρεις κάπου και τσιμπήσουμε ακόμα έναν πελάτη;; πολυ σημαντικο ρολο εξυπηρετει: γραφουν "ενεργους" συνδρομητες στη συνδρομητικη βαση, γιαυτο και τη στελνουν ηδη ενεργοποοημενη - μη τυχον και την ξεχασεις!!! εγω κοιταω το νουμερο αν ειναι ευκολο ισως το ανοιξω, αλλιως την κοβω στα 2 κ πεταμα στα σκουπιδια, ενεργη σιμ μεν αλλα μηδεν revenue!
d4mage Δημοσ. Δευτέρα στις 04:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:14 μμ (επεξεργασμένο) Απορώ πόσα χρόνια θα περάσουν ακόμη για να έχουμε όλοι ένα συμβόλαιο το πολύ στα 15,00€/μήνα με δωρεάν κλήσεις, sms και internet. Μια αηδία η όλη φάση από πάροχο σε πάροχο. Σούπερ προσφορά λένε απεριόστος χρόνος ομιλίας, 6000 sms 3GB ίντερνετ με 20,00€. Τι να τα κάνω τα SMS γ@μώ την τρέλα! "Ρε μ@λ@κες πουλάτε συμβόλαια με λιγότερες υπηρεσίες σε ακριβότερη τιμή από την καρτοκινητή, είστε χαζοί και παίρνετε τηλέφωνα; Η απάντηση είναι, δεν το γνωρίζαμε." Για να μην σχολιάσω την αναπροσαρμογή λέει της τιμής βάση πληθωρισμού! Ποιος πληθωρισμός γ@μ@ το κέρατο, που ξέρεις που θα είναι του χρόνου και εννοείται πως δεν γνωρίζουν το κόστος για το σπάσιμο του συμβολαίου, βγαίνει λέει αυτόματα από τα κεντρικά. Ότι να ναι και αυτά μόνο στην Ελλάδα. Να σε ρωτάει πελάτης για χρέωση και να μην γνωρίζεις - θες να του απαντήσεις... Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:09 μμ από d4mage 1
oletiras Δημοσ. Δευτέρα στις 04:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:16 μμ Μόλις τώρα, d4mage είπε Απορώ πόσα χρόνια θα περάσουν ακόμη για να έχουμε όλοι ένα συμβόλαιο το πολύ στα 15,00€/μήνα με δωρεάν κλήσεις, sms και internet. 1000 χρονια να περάσουν, μηδεν ευρώ να ειναι το κόστος... συμβολαιο με το διαολο δε κανεις. Καρτα μέχρι να σβήσει ο ηλιος.
chocorello Δημοσ. Δευτέρα στις 04:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:18 μμ Τα συμβολαια πρεπει να ειναι ακριβα για να μπορουν μετα να δινουν εκπτωσεις στα συνδυαστικά 😜 1
d4mage Δημοσ. Δευτέρα στις 04:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:22 μμ 3 λεπτά πριν, oletiras είπε 1000 χρονια να περάσουν, μηδεν ευρώ να ειναι το κόστος... συμβολαιο με το διαολο δε κανεις. Καρτα μέχρι να σβήσει ο ηλιος. Κάτσε ρε συ, εάν σου λέγανε 15 ευρώ απεριόριστα όλα ανά μήνα και το υπέγραφες για 12 μήνες δεν θα το έκανες; Χωρίς τροποποιήσεις και αναπροσαρμογές, μιλάμε για μια νορμάλ κατάσταση όπως αυτές που υπάρχουν παντού. Κανείς δεν βάζει κάρτα στο εξωτερικό, εδώ ακόμα υπάρχουν κάρτες σαν κι αυτές που ξύνεις με το κέρμα... Αν υπήρχε αυτό δεν θα υπήρχαν κάρτες. Αν το κρίνει με βάση το τι ισχύει τώρα να προφανώς κάρτα μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
xameleon7 Δημοσ. Τρίτη στις 12:09 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:09 πμ Προσωπικά την παραγγειλα και θέλω να ρωτήσω κάτι,οποίος παράγγειλε του ήρθε κάποιος αριθμός voucher κάπου κάπως?
chocorello Δημοσ. Τρίτη στις 11:40 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:40 πμ 11 hours ago, xameleon7 said: Προσωπικά την παραγγειλα και θέλω να ρωτήσω κάτι,οποίος παράγγειλε του ήρθε κάποιος αριθμός voucher κάπου κάπως? τι εννοεις αριθμό voucher
Moderators matrixxx Δημοσ. Τρίτη στις 01:22 μμ Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 01:22 μμ 1 ώρα πριν, chocorello είπε τι εννοεις αριθμό voucher Tracking number της αποστολης εννοει.
chocorello Δημοσ. Τρίτη στις 04:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:09 μμ Με την αιτηση ερχεται sms με πορεια της αιτησης από τη Vodafone. Tracking number νομιζω ελαβα αργοτερα με sms αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν πριν η μετα την αποτυχία 1ης παράδοσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα