Panoskoopa Δημοσ. Τρίτη στις 05:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:12 μμ Την Παρασκευή έκανα την αίτηση ηλεκτρονικά , σήμερα έλαβα τη σιμ. Αναμένω το SMS για διακοπή του σήματος .
syrio Δημοσ. Τρίτη στις 05:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:37 μμ Έχω συμβόλαιο στην Vodafone που έληξε. Αν κάνω τον αριθμό κσρτοκινητό σε άλλη εταιρεία η ενεργοποίηση γίνεται άμεσα προκειμένου να προλάβω την προσφορά με τα 95€. Δηλαδή προλαβαίνω μέχρι 18/08 τις μεταφορές από τον ένα πάροχο στον άλλο;
chocorello Δημοσ. Τρίτη στις 05:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:53 μμ 14 minutes ago, syrio said: Έχω συμβόλαιο στην Vodafone που έληξε. Αν κάνω τον αριθμό κσρτοκινητό σε άλλη εταιρεία η ενεργοποίηση γίνεται άμεσα προκειμένου να προλάβω την προσφορά με τα 95€. Δηλαδή προλαβαίνω μέχρι 18/08 τις μεταφορές από τον ένα πάροχο στον άλλο; Πολυ οριακο... γιατι δεν πας στης Nova που ειναι αντιστοιχο και δεν ληγει σε λιγες μερες;
syrio Δημοσ. Τρίτη στις 06:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:05 μμ 6 λεπτά πριν, chocorello είπε Πολυ οριακο... γιατι δεν πας στης Nova που ειναι αντιστοιχο και δεν ληγει σε λιγες μερες; Εννοείς το Q με 99€; Αυτή είναι η επόμενη επιλογή.
TechWeirdo Δημοσ. Τρίτη στις 06:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:20 μμ 300 GB είναι κάθε μήνα; Μου είχαν πει ότι δεν είναι κάθε μήνα 300 gb στο κατάστημα.
Panoskoopa Δημοσ. Τρίτη στις 07:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:50 μμ 1 ώρα πριν, TechWeirdo είπε 300 GB είναι κάθε μήνα; Μου είχαν πει ότι δεν είναι κάθε μήνα 300 gb στο κατάστημα. Κάθε μήνα και
pp6210 Δημοσ. Τρίτη στις 09:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:18 μμ 2 ώρες πριν, TechWeirdo είπε 300 GB είναι κάθε μήνα; Μου είχαν πει ότι δεν είναι κάθε μήνα 300 gb στο κατάστημα. να τους εμπιστευτείς ξανά αυτους.... καθε μηνα ειναι, χωρις να κανεις οτιδήποτε στη διαρκεια του 12μηνου, βγαινει 8 ευρώ το μήνα, ειναι πολυ καλή προσφορα - απλώς αυτοι δεν εχουννα παιρνουν προμηθεια κ σε αποθαρρυναν 2
TechWeirdo Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Panoskoopa είπε Κάθε μήνα και Όποιος το έχει ενεργοποιήσει να μου στείλει γιατί αν κοιτάξετε την προσφορά. Αποκλείεται να είναι 300 GB. Μην μπαίνουν προσφορές που δεν είναι αυτό που λένε. Δεν είναι ωραίο. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:58 μμ από TechWeirdo 2
Panoskoopa Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 μμ 13 λεπτά πριν, TechWeirdo είπε Όποιος το έχει ενεργοποιήσει να μου στείλει γιατί αν κοιτάξετε την προσφορά. Αποκλείεται να είναι 300 GB. Άπιστος Θωμάς εν δράση ... Στο λέμε ,.σου το δείχνουμε και πάλι απιστος ...
TechWeirdo Δημοσ. Τρίτη στις 10:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:59 μμ (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Panoskoopa είπε Άπιστος Θωμάς εν δράση ... Στο λέμε ,.σου το δείχνουμε και πάλι απιστος ... Όποιος το έχει ενεργοποιήσει, ας στείλει και τα GB να δω στο κινητό του Επεξ/σία Τρίτη στις 11:00 μμ από TechWeirdo
flikifloki Δημοσ. Τρίτη στις 11:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:40 μμ Ψέματα σου λένε, και η εικόνα που λέει 300 είναι από photoshop. Μόνο 3 giga τον μήνα έχει η προσφορά αλλά θέλουν να σου φάνε τα λευτά οι παγαπόντηδες! 5
TechWeirdo Δημοσ. χθες στις 12:40 πμ Δημοσ. χθες στις 12:40 πμ Στις 8/8/2025 στις 8:27 ΠΜ, manelys είπε Ξέρουμε μέχρι πότε είναι η προσφορά; Γιατί τώρα με διακοπές κτλ ίσως έχουμε πρόβλημα με τις παραδώσεις. Και τα 300 gb να υποθέσω είναι για όλον τον χρόνο, όχι κάθε μήνα ε Και τέλος, μήπως χρειάζεται να είσαι φοιτητής ή νέος μέχρι 25 ετών; Γιατί έτσι λέει στην πρώτη σελίδα. Εμένα μου είπαν ότι είναι 300 GB για όλο τον χρόνο. Με κορόιδεψαν από ότι φαίνεται στο κατάστημα. Διαδικτυακά αν το κάνω βάζω 95 ευρώ κατευθείαν;
xameleon7 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Στις 12/8/2025 στις 6:20 ΜΜ, TechWeirdo είπε 300 GB είναι κάθε μήνα; Μου είχαν πει ότι δεν είναι κάθε μήνα 300 gb στο κατάστημα. Επιβεβαιωμένα κάθε μήνα πήρα τηλέφωνο στο call center του cu και το ρώτησα
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Τι αλλο θελετε για να το πιστεψετε ? 2 1
Panoskoopa Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Πόσες μέρες περιμένατε να ενεργοποιηθεί η κάρτα μετά από φορητότητα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα