BadIronTree Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 15 hours ago, d3v4st4tor said: Γιατί έχω υπερήλικες γονείς στο δίπλα σπίτι που χρησιμοποιούν σταθερό. Οπότε ακόμα και αν ακυρώσω το ένα συμβόλαιο θα πρέπει να κάνω άλλο + το Starlink πάει 50+ ευρώ το μήνα. Πάρε ένα voip τηλέφωνο 45€ με καλώδιο δικτύου και μετέφερε το αριθμό στην https://www.modulus.gr/ με 18€ πάγιο το ΧΡΟΝΟ ... Μετά βάλε 20€ για εξερχόμενα (στην εταιρία με 5 άτομα τρώμε 10€ το μήνα μαξ) Το πάγιο 29€ Starlink είναι μόνο με αγορά εξοπλισμού. το Free εξοπλισμός είναι 40€ για ένα χρόνο.
Arkin Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Να αναφερω και κατι καλο. Ενω ειχαμε 5G εδω που ειμαι γονατιζε πολυ ευκολα ειδικα απογευματινες ωρες προς βραδυ. Εκανα παραπονα 3-4 φορες με καταγραφη του θεματος και αυτη τη στιγμη εδωσαν 10πλασιο ευρος και ολη μερα παρολο την ιδια band πηγαινει φουλ. Αυτο που λεμε αν δεν κλαψει το παιδι η μανα δεν το δινει να φαει. Παντου θελει τρεξιμο και απο οσο εχω δει οπου μιλας και κανεις το θεμα σου υπαρκτο και σοβαρο παντα θα βρεθει λυση. Οποτε οσοι εχετε θεματα απλα κανετε συνεχεια αναφορες καποια στιγμη αργα η γρηγορα θα βρεθει η ακρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα