getty Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, με έχει κερδίσει αρκετά η άνεση χώρου στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο και η ευκολία πρόσβασης (σε αντίθεση με τα περισσότερα γαλλικά, ιαπωνικά και κορεάτικα που είναι για μεσαία ύψη και σωματότυπους).Οδηγικά, αν και suvο-είδες, δεν μου φάνηκε εντελώς αδιάφορο ούτε βέβαια και ιδιαίτερα ενδιαφέρον, σε td το κατάλαβα σαν ένα άνετο καλοφτιαγμένο αμάξι. Για πείτε καμια γνώμη αν αξίζει τα λεφτά του, τι θέματα έχει αν υπάρχει κάποια εμπειρία…η χρήση είναι 65% πόλη Αθήνα σε μέτρια κίνηση και το υπόλοιπο αττική οδό. Τα ζητούμενα είναι άνετη μετακίνηση, καλοί χώροι για τον οδηγό, θα ήθελα να μην είναι αδηφάγο από άποψη κατανάλωσης, μια μέση 7.5-8 λίτρα ανά 100km μου κάνει. Σας ευχαριστώ! (ηλεκτρικό δεν παίζει λόγω μη διαθεσιμότητας χωρου στάθμευσης) Επεξ/σία 1 Αυγούστου από getty
mike15 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου προβληματα στο παρελθον ειχε τα γνωστα της bmw. δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο μοντελλο εκει εξω.αλλα και ποιο ειναι τωρα? τιποτα τραγικο παντως.νορμαλ θεματα. βεβαια αυτο που θες ειναι καινουριο οποτε ειναι λιγος ο χρονος για να γινουν γνωστα . για χωρους καλυτερο ειναι το Χ1 .σχεδιαστικα εμενα δεν με τρελλαινει ουτε το ενα ουτε το αλλο.τα προηγουμενα ηταν πιο ομορφα.το νεο μικρο ΜΙΝΙ μαρεσει ακομα.σαν οδηγηση ειναι ουδετερο και αργο και το κιβωτιο επισης αδιαφορο.εαν δεν το εχεις οδηγησει καντο ειναι διαφορετικο αποτι φαινεται.εκει το Χ1 νικαει κατα πολυ.η καταναλωση φανταζομαι μιλας για πετρελαιο γιατι για βενζινη ειναι λιγη μετα απο καιρο χρησης.ειναι πολυ βαρυ και αργο . γενικα εγω το προτιμω στον δρομο,ειναι ευχαριστο να το βλεπεις αντι τα κακομουτσουνα ασιατικα.σε γενικες γραμμες εαν σχεδιαστικα σου αρεσει περισοτερο απο το Χ1 παρτο.εαν θελεις καλυτερη ποιοτητα οδηγησης και ελαφρως μεγαλυτερους χωρους πανε σε Χ1. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα