Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά συγγνώμη αν είμαι πολύ άσχετος αλλά μόλις πήρα ένα desktop και παρατήρησα ότι η Arctic Cooling CPU Cooler Arctic Liquid Freezer III Pro 240 κάνει κάτι σαν στιγμιαίες  λάμψεις. Είναι φυσιολογικό αυτό? Στέλνω και βίντεο για να έχετε καλύτερη εικόνα.

Δημοσ.

Σαν να προσπαθεί να δουλέψεις το argb;

Υπάρχει έστω μικρή πιθανότητα να είναι θέμα  driver;

Το καλώδιο που κύκλωσες είναι η εντολή του;

Σίγουρα δεν είναι εκεί η θέση του και δείχνει πιεσμένο άτσαλα, να σου δημιουργεί κάποιου είδους βραχυκύκλωμα;

Καλό θα ήταν να το βγάλεις από εκεί και να δεις μήπως φταίει.

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι δεν το συναρμολογησα εγω αλλα το καταστημα και επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος φοβαμαι μην κανω καποιο λαθος. Ισως το καλυτερο ειναι να το παω για ελεγχο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, yohaan είπε

Το προβλημα ειναι οτι δεν το συναρμολογησα εγω αλλα το καταστημα και επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος φοβαμαι μην κανω καποιο λαθος. Ισως το καλυτερο ειναι να το παω για ελεγχο.

Προφανώς και δεν βάζεις χέρι καθώς μπορούν να πουν ότι φταις εσύ.

Το πιο ασφαλές να το πας για να μην έχεις τραβήγματα 

Δημοσ.

Μου ειπαν οτι το αφησαν ετσι γιατι ειναι υποδοχη για 3ο ανεμιστηρακι. Επισης ηταν μια ρυθμιση της motherboard καθως το cooler της arctic ειναι argb και οχι rgb. Το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος αν με πεισαν:)

Δημοσ.

Για το καλώδιο ούτε εγώ πείστηκα, εκτός αν δεν είναι σφηνωμένο όπως φαίνεται στην φώτο.

Για την ρύθμιση, φαντάζομαι ότι το δοκίμασες, είτε έφτιαξε είτε όχι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν απενεργοποιήσω από Settings->Personalization->Dynamic Lighting->"Use Dynamic Lighting on my devices" και εγκαταστήσω το Signal Rgb, φαίνεται να διορθώνεται. Αλλά το Signal Rgb είναι καλό να το έχω δεδομένου ότι φαίνεται να τρώει αρκετή Memory στο Task Manager? Το RGB Fusion είναι της Gigabyte? Κάπου είχα διαβάσει να μην το εγκαταστήσω, ότι περισσότερα προβλήματα θα μου φέρει παρά θα με βοηθήσει. Ισχύει κάτι τέτοιο?

Επεξ/σία από yohaan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...