Dr_Pepper Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Ψάχνω για το DVD, ή κάποια άλλη μορφή ασυμπίεστη ώστε να έχει φουλ ποιότητα, ξέρω η ταινία αυτή καθ'αυτή ειναι σαν σοφτ ενσταντανέ σχεδόν σε όλα τα καρέ αλλά νομίζω υπάρχει κάπου με ένα κλικ καλύτερη ποιότητα από αυτή που βρίσκεις στο youtube. Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να την βρω; αν έχετε ακόμη κάνα DVD club στην γειτονιά σας ρωτήστε αν την έχουν παρακαλώ και πείτε μου! 1
GnsP Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Το είχε το ertflix πριν λίγο καιρό, το αρχείο είναι κατεβασμένο με ytdl https://pixeldrain.com/u/1N9HFdZg Επεξ/σία 2 Αυγούστου από GnsP 1
TechWeirdo Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Φτηνά τσιγάρα, μια ταινία καλοκαιριού συνηθισμένη για όσους δεν έχουν να πάνε διακοπές
chvnce Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 9 ώρες πριν, TechWeirdo είπε Φτηνά τσιγάρα, μια ταινία καλοκαιριού συνηθισμένη για όσους δεν έχουν να πάνε διακοπές Μη και δεν αγοράσουμε μια φορά κουβανέζικα πούρα, αμέσως να μας πουν πένητες. Spoiler Απ' αυτό το σχόλιο, φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει κι εκτιμήσει την ταινία. Φιλοσοφεί, είναι γεμάτη αυθορμητισμό κτλ. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα