Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ μου άρεσε, το ειδα προχθες. Θα έλεγα οτι το τρέιλερ ειναι λίγο παραπλανητικο.

Ο Ντέιβιντ Λιντς συναντάει τον Ρόμαν Πολάνσκι και οι 2 τους χέρι χέρι τα λένε με τον Σαμ Ραιμι.

Να το δείτε!

Έχει spoilers!

• Like 1
Δημοσ.

Το είδα χτες. Παραδόξως μου άρεσε πολύ αλλά περίεργη ταινία! 

Θα την χώριζα σε τρια μερη: Στην πρώτη thriller creepy φάση, στην δεύτερη ψιλοκωμικη φάση και στην τρίτη καλτ φάση. Μου άρεσε που βάλανε τα σκηνικά ανάλογα με τον χαρακτήρα και δείχνανε από την οπτική γωνία του καθενός με ωραία να συνδέονται όλα. 

Είχε βέβαια κάποια σεναριακά κενά αλλά βέβαια οφείλεται το καλτ μέρος της ταινίας :)

8/10 από μενα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ απορώ με τις κριτικές και το hype. Αν αυτή η ταινία αξιζει το 7,8 του imdb, απορώ τα κανονικά θρίλερ που έχουμε δει πόσο θα επρεπε να παίρνουν.

Πέρα από την τεχνική αρτιοτητα της ταινίας, η τελική σεναριακη κατάληξη (τυπου longlegs) σε συνδυασμό με την ξαφνική αλλαγή σε πιο κωμικό τόνο, την θάβουν.

5/10

Δημοσ.

Σίγουρα  όταν βγήκαν αυτα τα "κανονικα" θρίλερ όπως λες υπήρχαν κριτικές σαν τη δική σου και τότε. 

Πάντα έτσι δεν γίνεται άλλωστε;

• Like 1
Δημοσ.

ουτε τρόμου ήταν, γιατί ετσι διαφημίστηκε, και οριακά ούτε θρίλερ. Σιγουρα οχι στα καλυτερα της χρονιας οπως εξυπνα το μαρκετινγκ προώθησε. 

Δημοσ.

Εξαιρετικά απολαυστική ταινία. Μακάρι να βλέπουμε συχνότερα τόσο αξιόλογες ταινίες στο είδος αυτό.

Σενάριο, ερμηνείες, μηνύματα, εκτέλεση όλα φανταστικά.  8,5/10 από μένα!  

• Like 3
Δημοσ.

On 08/09/2025 at 09:27, john1987 said:

Εγώ απορώ με τις κριτικές και το hype. Αν αυτή η ταινία αξιζει το 7,8 του imdb, απορώ τα κανονικά θρίλερ που έχουμε δει πόσο θα επρεπε να παίρνουν.

Πέρα από την τεχνική αρτιοτητα της ταινίας, η τελική σεναριακη κατάληξη (τυπου longlegs) σε συνδυασμό με την ξαφνική αλλαγή σε πιο κωμικό τόνο, την θάβουν.

5/10

θα συμφωνησω με αυτην την αποψη. Την περιμενα πως και πως αυτη την ταινια.

Ειχα διαβασει αρκετα και ηταν ακριβως αυτο που εψαχνα ...τελικα απογοητευση.

Για 1 ωρα και 20 λεπτα δεν συμβαινει απολυτως τιποτα στην ταινια...40 λεπτα στο τελος παιρνει μπρος αλλα δεν αρκουν για να τη σωσουν.

Σαν υφος, στυλ και ατμοσφαιρα (οχι υποθεση) ...μου θυμισε αρκετα το LongLegs

H Ταινια ειναι μετρια στην καλυτερη...κραταω μονο την πολυ καλη σκηνοθεσια

5/10 κι απο μενα

• Thanks 1
Δημοσ.

Αριστοτεχνικά φτιαγμένη. Η αργή σπονδυλωτή αφήγηση δίνει συνέχεια νέο ενδιαφέρον, φρέσκιες ιδέες, χαρακτήρες με εννοιολογική σημασία, ο τρόμος και η κωμωδία αλληλοσυμπληρώνονται και συμμετέχουν στη διήγηση. Πολύ καλή, συνεχίζει τις καλές φετινές παρουσίες του είδους. Alex είσαι δύναμη.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...