Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 13/09/2025 at 12:15, gsarig said:

Μέτριο προς συμπαθητικό το βρήκα. Το Bring her back μου άρεσε πολύ περισσότερο. Τουλάχιστον ήταν πρωτότυπη ιστορία και όχι ριμέικ ή διασκευή, οπότε ήταν καλοδεχούμενο. Αν είχα δώσει σημασία στο πώς τη διαφήμιζαν (καλύτερο θρίλερ των τελευταίων ετών κλπ) θα είχα απογοητευτεί, αλλά πλέον έχω πάψει να δίνω σημασία σε φήμες, βαθμολογίες και κριτικές, οπότε δε με ενόχλησε. Το κωμικό στοιχείο πιστεύω πως ήταν καλή επιλογή, γιατί η ιστορία από μόνη της ήταν αρκετά αδύναμη και αν έπαιρνε τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά, το τελικό αποτέλεσμα θα κατέληγε χειρότερο. 

To bring her back ειναι πιο horror ?

• Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lotof είπε

Έχει περισσότερες αηδίες σε σκηνές σε σχέση με το Weapons... 😛 

Απο εμένα το Weapons παίρνει ένα 6αράκι...

• Like 1
  • Members
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lotof είπε

Θα έλεγα ότι είναι πιο καλή ταινία γενικά, αλλά υποθέτω πως μπορείς επίσης να το πεις και "πιο horror", όχι τόσο γιατί έχει κάποιες πιο σοκαριστικές σκηνές (που τις έχει, όντως), όσο γιατί έχει γενικότερα πιο σοβαρό/σκοτεινό τόνο σε όλη τη διάρκειά του. Σε ό,τι αφορά τις βαθμολογίες, είμαι στα ίδια με τον @billdanos Στο Weapons έβαλα ένα 6 και στο Bring Her Back ένα 7, με τη σημείωση ότι γενικά είμαι αρκετά τσιγγούνης στις αξιολογήσεις μου (είναι ζήτημα αν βάλω 2-3 8άρια μέσα σε ολόκληρη τη χρονιά, και 2-3 9 και 10 σε βάθος δεκαετίας). 

• Like 2
Δημοσ.

υπαρχει κόσμος που πιστεύει ότι το weapons είναι στην ίδια κατηγορια με αριστουργήματα όπως το the wailing, a tale of two sisters κτλπ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zoupas81 είπε

υπαρχει κόσμος που πιστεύει ότι το weapons είναι στην ίδια κατηγορια με αριστουργήματα όπως το the wailing, a tale of two sisters κτλπ. 

Δεν τα έχω δει αλλά με μία γρήγορη έρευνα βλέπω πως ο κόσμος βάζει μεγαλύτερη βαθμολογία στο Weapons από τις δύο ταινίες που ανέφερες. Οπότε έχεις την απάντησή σου. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, maximusgr είπε

Δεν τα έχω δει αλλά με μία γρήγορη έρευνα βλέπω πως ο κόσμος βάζει μεγαλύτερη βαθμολογία στο Weapons από τις δύο ταινίες που ανέφερες. Οπότε έχεις την απάντησή σου. 

αληθεια τωρα ; 😄😄  οκ την εχω την απαντηση μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την ειδα χθες . σε καμια περιπτωση δεν ειναι για 7.7 - αν αυτη ειναι η ταινια τρομου της χρονιας τοτε εχει πεσει πολυ το επιπεδο της κινηματογραφικης βιομηχανιας . αλλο ενα longlegs με boost απο κριτικους( και μονο που ο Μητσης εδωσε 4 αστερια σε ταινια τρομου προβληματιζει ) , αλλη μια απογοητευση . 

το πρωτο μερος της ταινιας σε κραταει σε αγωνια . μετα αρχιζει να γινεται παρωδια , το σεναριο μπαζει απο παντου και κατανταει ταινια της πλακας .

αυτο που αξιζε παντως ηταν η ωραια δροσερη βραδια στο Σινε Θησειον . 5/10 τελικα με το ζορι .

Επεξ/σία από floyd89gr
  • Like 3
Δημοσ.

Το είδα και εγώ μετά τις καλές κριτικές που είχα διαβάσει και απογοητεύτηκα πλήρως. Πώς μπορέι να λέγεται τρόμου μια ταινία που ΔΕ σε κάνει να τρομάζεις? οεο???

5/10 από εμένα, καμία σχέση με το bring her back 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, floyd89gr είπε

την ειδα χθες . σε καμια περιπτωση δεν ειναι για 7.7 - αν αυτη ειναι η ταινια τρομου της χρονιας τοτε εχει πεσει πολυ το επιπεδο της κινηματογραφικης βιομηχανιας . αλλο ενα longlegs με boost απο κριτικους( και μονο που ο Μητσης εδωσε 4 αστερια σε ταινια τρομου προβληματιζει ) , αλλη μια απογοητευση . 

το πρωτο μερος της ταινιας σε κραταει σε αγωνια . μετα αρχιζει να γινεται παρωδια , το σεναριο μπαζει απο παντου και κατανταει ταινια της πλακας .

αυτο που αξιζε παντως ηταν η ωραια δροσερη βραδια στο Σινε Θησειον . 5/10 τελικα με το ζορι .

Οπότε κάνουν λάθος τόσο οι κριτικοί όσο και οι θεατές σύμφωνα με τα λεγόμενά σου.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό πως πάντοτε σε οποιαδήποτε ταινία υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βάζουν χαμηλό βαθμό και είναι φυσιολογικό γιατί είναι όλα υποκειμενικά. 

Ωστόσο, το κριτήριο για τα καλύτερα της κάθε χρονιάς είναι το τί αρέσει σε περισσότερο κόσμο κάθε φορά. 

Ε αυτό πέτυχε αυτή η ταινία, τόσο απλά. Να αρέσει σε περισσότερο κόσμο από τις άλλες ταινίες του είδους της χρονιάς που διανύουμε.  

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, maximusgr είπε

Οπότε κάνουν λάθος τόσο οι κριτικοί όσο και οι θεατές σύμφωνα με τα λεγόμενά σου.

τους κριτικους σπανια τους λαμβανω υποψη , αλλα διαμορφωνουν γνωμη για πολυ κοσμο ωστε να παει να δει μια ταινια . ο μονος που μπορω να πω οτι ειναι πραγματικα ανεξαρτητος και μ αρεσει ειναι ο Τιμογιαννακης που γραφει στο blog του και απεχει συνειδητα απο το λομπι των κριτικων εδω και χρονια . 

απο την αλλη αυτο που με ενδιαφερει ναι ειναι η κριτικη του κοινου . Περυσι τα ιδια λεγανε για το Longlegs οταν βγηκε και το κοινο στο IMDB της εδινε πανω απο 7.5 . Ε κοιτα τωρα ποσο εχει πεσει . 6,6 εφτασε . Αυτο προβλεπω θα γινει και με το Weapons γιατι δεν ειναι αυτο που διαφημιζεται . Τα τελευταια χρονια νοσει η βιομηχανια . δεν βγαινουν καλες ταινιες . αν αυτη η ταινια για σενα ειναι για 8.5 παω πασο . δεν θα κανω κουμαντο στο γουστο σου ουτε εσυ στο δικο μου .

θα μπορουσα να γραψω αναλυτικα με spoilers που χανει το Weapons αλλα αυτη τη στιγμη δεν εχω χρονο .

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, floyd89gr είπε

τους κριτικους σπανια τους λαμβανω υποψη , αλλα διαμορφωνουν γνωμη για πολυ κοσμο ωστε να παει να δει μια ταινια . ο μονος που μπορω να πω οτι ειναι πραγματικα ανεξαρτητος και μ αρεσει ειναι ο Τιμογιαννακης που γραφει στο blog του και απεχει συνειδητα απο το λομπι των κριτικων εδω και χρονια . 

απο την αλλη αυτο που με ενδιαφερει ναι ειναι η κριτικη του κοινου . Περυσι τα ιδια λεγανε για το Longlegs οταν βγηκε και το κοινο στο IMDB της εδινε πανω απο 7.5 . Ε κοιτα τωρα ποσο εχει πεσει . 6,6 εφτασε . Αυτο προβλεπω θα γινει και με το Weapons γιατι δεν ειναι αυτο που διαφημιζεται . Τα τελευταια χρονια νοσει η βιομηχανια . δεν βγαινουν καλες ταινιες . αν αυτη η ταινια για σενα ειναι για 8.5 παω πασο . δεν θα κανω κουμαντο στο γουστο σου ουτε εσυ στο δικο μου .

θα μπορουσα να γραψω αναλυτικα με spoilers που χανει το Weapons αλλα αυτη τη στιγμη δεν εχω χρονο .

Ο Τιμογιαννάκης και για μένα είναι εξαιρετικός.

Το Longlegs δε μου άρεσε αλλά από την πρώτη στιγμή θυμάμαι πως ήταν αρκετά πιο κάτω σε αντιδράσεις και θεωρώ πως το Weapons θα κρατηθεί σε καλό επίπεδο διαχρονικά. 

Για μένα έχει μεγάλη σημασία το πώς νιώθω την ώρα που βλέπω μια ταινία. Πραγματικά διασκέδασα - πέρασα καλά όταν το έβλεπα και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό (αν θυμάσαι κι ο Τιμογιαννάκης έχει απενοχοποιήσει τις διασκεδαστικές ταινίες και τις επιβραβεύει!). 

Πόσο μάλλον που εκτός από τη διασκέδαση, περνούσε και πολύ ενδιαφέροντα μηνύματα όπως το εξέλαβα. Γι’αυτό και το 8,5.

Να σημειώσω πως αν τα συγκρίνουμε όλα με τη Σιωπή των Αμνών και το Seven τότε μοιραία δε θα χαρούμε τίποτα. 

Weapons και Together από τα φετινά μου άρεσαν πολύ και θέλω να δω και το Bring Her Back.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, maximusgr είπε

Weapons και Together από τα φετινά μου άρεσαν πολύ και θέλω να δω και το Bring Her Back.

Θα την ευχαριστηθείς όπως και τις δύο που αναφέρεις. Μπορεί και περισσότερο. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, profile είπε

Θα την ευχαριστηθείς όπως και τις δύο που αναφέρεις. Μπορεί και περισσότερο. 

Τέλεια σ'ευχαριστώ! Το Talk to Me μου είχε αρέσει πολύ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...