Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, john1987 είπε

Σύμφωνοι, αλλα αν πάρει 8μιση το Weapons πόσο θα μπει σε Se7en; Στην κλίμακα βαθμολογίας λοιπόν βάζεις με ταβάνι το 10.

9,5 στο Seven 

Το απόλυτο 10 στη Σιωπή των Αμνών. 

Επεξ/σία από maximusgr
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ως κωμωδία του βάζω 8. Διασκέδασα, γέλασα, δεν είχα προσδοκίες καθώς δεν είχα δει ούτε τρέιλερ.

Ως horror του βάζω 4.

Δημοσ.

Στο imdb πάντως το έχουν και στην κατηγορία black comedy. Σε κάθε περίπτωση εγώ ειδα μεγάλη απογοήτευση στην αίθουσα του σινεμά.

Δημοσ.
Στις 22/9/2025 στις 4:54 ΠΜ, zafiriws_99 είπε

το weapons δεν ειναι horror...Πιο πολυ σε θριλερ μυστηριου παει

καμια σχεση με το bring her back ...το οποιο ειναι pure horror

Ρε συ ίσως ξεκινά σα θρίλερ αλλά στο τελευταίο μισάωρο+ γίνεται μαύρη κωμωδία θα έλεγα

Δημοσ.

εγω το ειδα στο σινεμα και να πω την αληθεια μου αρεσε ΑΛΛΑ εξαρταται πολυ απο το τι ειδος περιμενες να δεις/τι expectation ειχες.

Αν πηγες δηλαδη περιμενοντας σοβαρο και σκληρο horror, τοτε απο την μεση και μετα θα εισαι σιγουρα καπως "τι φαση...!?".

Εχει αρκετο comic relief απο τα μεσα και μετα, το γυριζει δηλαδη απο θριλερ σε black comedy. 

• Like 2
Δημοσ.

Expectations influence experience as always... Την ειδα έχοντας διαβάσει τη γκρινια εδώ μέσα οπότε δε περίμενα να δω το θρίλερ της χρονιάς ή καποια σκληρη ταινία τρόμου. Και μού άρεσε πολυ, σε φάση 8/10 πολυ. Αν είχε μετριάσει λίγο και το comic relief μπορει να έβαζα και 9. Ο δημιουργός φαίνεται να έχει ένα ιδιαίτερο στυλ, κάτι που ήταν εμφανές και απο το Barbarian. Σίγουρα θα ήθελα να δω και την επόμενη του ταινία. Πολύ σημαντικό οτι απέφυγε και τα πολλά κλισε, πολλές φορές επιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται " ναι οκ τώρα κλασικά θα γίνει αυτο" και τελικά δε γινόταν.

• Like 4
Δημοσ.

Όντως εχει καλές ιδέες ο σκηνοθέτης αλλα τις χαλάει στην εκτέλεση.

Επίσης, είπε σε συνέντευξη οτι πρωτα σκέφτηκε την αρχικη στορία (παιδιά φεύγουν τη νύχτα απο τα σπίτια τους προς άγνωστη κατεύθυνση). Αυτό εξηγεί αρκετά την απλοϊκή εξήγηση στο φινάλε.

Δημοσ.
Στις 24/9/2025 στις 1:34 ΜΜ, suspiria είπε

Εισπρακτικα πηγε πολυ καλα...και λογικο γιατι επεσε πολυ διαφημιση και προωθηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...