Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.

Παλιότερα είχα κάνει και εγγραφή σε ένα site αλλά είχα πολύ καιρό να μπω και μόλις χθες που δοκίμασα μου έβγαζε ένα μήνυμα περί αποκλεισμού του λογαριασμου μου και της ip μου.

Εκεί αν θυμάμαι καλά έμπαινα μέσω google ή λογαριασμου microsoft.

Tο ερώτημα μου είναι το εξής.Οκ ο λογαριασμός μου μπλοκαριστηκε αυτό το καταλαβαίνω αλλά η ip;

Aυτο τί σημαίνει ότι και καινουριο λογαριασμό να φτιάξω δεν θα μπορώ να μπαίνω λόγω αποκλεισμού ip;

Το ρούτερ που έχω είναι ένα κλασικό της cosmote.Aυτα στατική ip δεν έχουν;

Τί πρέπει να κάνω για να μπορώ να ξαναμπαίνω στο site; 

Σας ευχαριστώ .

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Silverage είπε

Κλείσε και ξανάνοιξε το router αρχικά.

Τo έκανα.Δεν αλλαξε κάτι.

Δημοσ.

δοκίμασε έναν καθαρισμό στον browser που χρησιμοποιείς ή έναν άλλον browser.

Φαντάζομαι δοκιμάζεις με νέο λογαριασμό πλεον αφού ο παλιός έφαγε ban

17 λεπτά πριν, sonikk είπε

Τo έκανα.Δεν αλλαξε κάτι.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sonikk είπε

Γεια σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.

Παλιότερα είχα κάνει και εγγραφή σε ένα site αλλά είχα πολύ καιρό να μπω και μόλις χθες που δοκίμασα μου έβγαζε ένα μήνυμα περί αποκλεισμού του λογαριασμου μου και της ip μου.

Εκεί αν θυμάμαι καλά έμπαινα μέσω google ή λογαριασμου microsoft.

Tο ερώτημα μου είναι το εξής.Οκ ο λογαριασμός μου μπλοκαριστηκε αυτό το καταλαβαίνω αλλά η ip;

Aυτο τί σημαίνει ότι και καινουριο λογαριασμό να φτιάξω δεν θα μπορώ να μπαίνω λόγω αποκλεισμού ip;

Το ρούτερ που έχω είναι ένα κλασικό της cosmote.Aυτα στατική ip δεν έχουν;

Τί πρέπει να κάνω για να μπορώ να ξαναμπαίνω στο site; 

Σας ευχαριστώ .

Μήπως μπαίνεις με vpn?

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gorge18 είπε

Μήπως μπαίνεις με vpn?

Δεν μπαίνω με vnp

Επίσης δεν έχω καταλάβει  ακόμη και δεν έχω λάβει κάποια απάντηση από κάποιον για να λύσω το πρόβλημα...

Το μήνυμα που μου βγάζει το vendora το εν λόγω site που έγινε το bam και δεν ξέρω γιατί είναι το εξής..

Ο λογαριασμός ή η διεύθυνση IP σου έχει αποκλειστεί

Eκανα νέα εγγραφή και Έφτιαξα νέο λογαριασμό  από άλλο mail αλλά πάλι το ίδιο μήνυμα μου βγαζει.

Επομένως μου έχουν μπλοκάρει την διεύθυνση ip.

Aυτο πως το λύνω τώρα; Ξέρει κάποιος;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, sonikk είπε

Δεν μπαίνω με vnp

Επίσης δεν έχω καταλάβει  ακόμη και δεν έχω λάβει κάποια απάντηση από κάποιον για να λύσω το πρόβλημα...

Το μήνυμα που μου βγάζει το vendora το εν λόγω site που έγινε το bam και δεν ξέρω γιατί είναι το εξής..

Ο λογαριασμός ή η διεύθυνση IP σου έχει αποκλειστεί

Eκανα νέα εγγραφή και Έφτιαξα νέο λογαριασμό  από άλλο mail αλλά πάλι το ίδιο μήνυμα μου βγαζει.

Επομένως μου έχουν μπλοκάρει την διεύθυνση ip.

Aυτο πως το λύνω τώρα; Ξέρει κάποιος;

Ευχαριστώ.

αν δεν πληρώνεις στατική ip, με καθε restart του ρουτερ. Αλλαζει. Οποτε δυσκολο να ειναι θεμα της ip. Και απο την στιγμη που εκανες νεο λογαριασμο κατι αλλο θα παιζει.

Δοκιμασε να μπεις απο ανώνυμη περιήγηση και φτιαξε νεο λογαριασμο αν δεν μπαινει σε παλιο. Και δοκιμασε να μπεις απο κινητό με δεδομένα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Therempant είπε

Στο vendora εχει γινει το ban της ip σου? Με τους ιδιους εχεις μιλησει?

Ναι και απάντησαν ότι κατά την αγορά ενός προϊόντος πρότεινα άλλη τιμή και  παραβίασα μια διαπραγμάτευση τιμής ενός προϊόντος και δεν γίνεται άρση του αποκλεισμού διότι αυτό που έκανα απαγορεύεται.

Εν τω μεταξύ αυτό δεν αναφέρεται πουθενά ως απαγόρευση.

Ότι ναναι...

Δημοσ.

Για να το λύσεις, διαγράφεις δεδομένα site, και κάνεις restart λίγες φορές το router. ΜΗΝ μπεις στο vendora μετά το 1ο restart, ΜΗΝ ανοίξεις το site ενώ είσαι ακόμα συνδεδεμένος με παλιό account αλλιώς θα banαρουν αυτόματα και την νέα ip. 

Αποσυνδεσου, καθάρισε δεδομένα (δίπλα από την address bar λογικά στην κλειδαριά), κάνε 2-3 restarts μέσα σε ένα διάστημα λίγων ωρών και μετά μπες 

• Thanks 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...