Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίνα 10%.

Είναι λίγο σαν λάστιχο αλλά από την στιγμή που πάμε να γλυτώσουμε τις θερμίδες του απλού τοστ μάλλον την έχουμε ήδη κάτσει την βάρκα

Δημοσ.

το καλυτερο ειναι το αρλα οπως ειπε και το αλλο μελος,που ειναι  με 5% λιπαρα. δεν εχω βρει κατι καλυτερο ή με εξισου 5%

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, geomrk είπε

το καλυτερο ειναι το αρλα οπως ειπε και το αλλο μελος,που ειναι  με 5% λιπαρα. δεν εχω βρει κατι καλυτερο ή με εξισου 5%

Μεγάλη αλήθεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει το Arla 5% λιπαρά μόνο? Δεν ήξερα ότι πάει τόσο λίγο. Ισχύει σίγουρα όμως; Γιατί η αναζήτηση δεν το βγάζει παρά με 16%. Άκυρο το βρήκα.

Με τόσο λίγα λιπαρά παίζει να είναι σαν το λάστιχο του αυτοκινήτου

Επεξ/σία από cthulhucarbide
Δημοσ.

Extra tip: με το που το πας σπίτι πριν το βάλεις ψυγείο, ξεχώρισε μια φορά τις φέτες,αλλιώς θα κολλάνε μεταξύ τους και θα σπάνε σε κομματάκια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Με τόσο λίγα λιπαρά παίζει να είναι σαν το λάστιχο του αυτοκινήτου

ειναι οι απαραιτητες θυσιες για το μετρημα θερμιδων 🤣

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξύ το Φίνα 10% το παίρνω εδώ και πολύ καιρό από δύο διαφορετικά ΣΜ εναλλάξ και έχω παρατηρήσει ότι δεν είναι το ίδιο προϊόν!

Το παίρνω από τον πάγκο με τα τυριά. Έχει διαφορά και στο σχήμα της φέτας αλλά και στην γεύση και συμβαίνει πολύ καιρό το ίδιο πράγμα οπότε δεν είναι τυχαίο.

Το ένα τυρί είναι πιο στεγνό και "λάστιχο" από το άλλο.

Η συσκευασία της φρατζόλας που πιάνουν φαίνεται φαινομενικά ίδια από μακρυά. Δεν ξέρω τι να συμπεράνω γενικά ούτε πως να κινηθώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πρότεινα το Λογάδι (φέτες κομμένες από μπαστούνι) προσωπικά, το προτιμώ σε γεύση και φυσικά σε ποιότητα σε σχέση με τα κλασσικά light τυριά. 

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ.

Κανονική φέτα τυρί τοστ (κίτρινο)

Θερμίδες: ~70–90 kcal ανά φέτα (περίπου 20–25g)

Λιπαρά: ~5–7g

Κορεσμένα: ~3–4g

Light φέτα τυρί τοστ

Θερμίδες: ~40–60 kcal ανά φέτα

Λιπαρά: ~2–4g

Κορεσμένα: ~1–2g

Οι θερμίδες μειώνονται, αλλά όχι πάντα δραματικά. Νομίζω είναι πολύ μικρή η διαφορά μέσα στην μέρα για να υπομείνεις την γεύση χαρτονιού τoυ light.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή είχε η κόρη μου πρόβλημα με το έντερο και έπρεπε να τρώει τροφές με χαμηλά λιπαρά και έψαξα λίγο, το πιο γευστικό που βρήκα ήταν του μπέλα με 10%

https://www.e-deli.gr/τυρια-αλλαντικα-deli/c,72_80,τυρια,ελληνικα-τυρια/mpelas/imiskliro tyri fetes light

Και ένα τιπ.  Αυτά τα τυριά δεν λιώνουν με τίποτα στο τοστ. Βάζω την/τις φέτες μονες τους στη τοστιέρα  πάνω σε λαδοκολα για μερικά δευτερόλεπτα να μαλακώσουν και μετά ψήνω κανονικά το τοστ.

Επεξ/σία από smpt
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...