naimore Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου μ αρέσει που λέτε για τις τιμές, όλα στο Θεό δεν έχουν πάει; υπάρχει τυρί πλέον σε νορμάλ τιμή;
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Και ας πουμε ότι βρήκαμε το καλό τυράκι. Το μεγάλο ερώτημα ειναι πόσες φέτες βάζετε στο τοστ;Μία ή δύο;Εδω να σας δω!!!
Dante80 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, Ukforthemoment said: Και ας πουμε ότι βρήκαμε το καλό τυράκι. Το μεγάλο ερώτημα ειναι πόσες φέτες βάζετε στο τοστ;Μία ή δύο;Εδω να σας δω!!! Μια χοντρή (20γρ) φτάνει, και όχι αλλαντικά προσωπικά (αν και είχα δοκιμάσει τα "χωρίς" της creta farm παλαιότερα, τίμια). Εχουμε κοτόπουλο ή μανιτάρια ψητά για αντικατάσταση. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από Dante80 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 5/8/2025 στις 1:44 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Και ας πουμε ότι βρήκαμε το καλό τυράκι. Το μεγάλο ερώτημα ειναι πόσες φέτες βάζετε στο τοστ;Μία ή δύο;Εδω να σας δω!!! Μια βεβαια. Το μεγαλο ερωτημα ειναι αν βαζουμε και ζαμπον ή γαλοπουλα. Επισης ενα αλλο ερωτημα ειναι πόσα τοστ. Εγω παντα δυο Επεξ/σία 10 Αυγούστου από fitsoulas2024
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Εγώ έχω κόψει αλλαντικά κλπ, ούτε γαλοπούλα. Οπότε βάζω μέσα δύο φέτες και είναι μια χαρά προς πλούσιο. Μία φέτα είναι πολύ λίγο και παρότι δεν θα με πείραζε να μικρύνω το συνολικό γεύμα να είναι και πιο ελαφρύ, μόνο μία φέτα ανάμεσα σε δύο ψωμί είναι λίγο και χάνεται. Θα έπρεπε να βρω ένα ψωμί που να είναι πιο λεπτό ώστε να έχει καλές αναλογίες αλλά δεν υπάρχει πιο λεπτό 2
fitsoulas2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 11 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Οπότε βάζω μέσα δύο φέτες και είναι μια χαρά προς πλούσιο. Μία φέτα είναι πολύ λίγο και παρότι δεν θα με πείραζε να μικρύνω το συνολικό γεύμα να είναι και πιο ελαφρύ, μόνο μία φέτα ανάμεσα σε δύο ψωμί είναι λίγο και χάνεται. Θα έπρεπε να βρω ένα ψωμί που να είναι πιο λεπτό ώστε να έχει καλές αναλογίες αλλά δεν υπάρχει πιο λεπτό ενα τοστ τρως τη φορα ή δυο?
st@kas Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Στις 5/8/2025 στις 1:44 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Και ας πουμε ότι βρήκαμε το καλό τυράκι. Το μεγάλο ερώτημα ειναι πόσες φέτες βάζετε στο τοστ;Μία ή δύο;Εδω να σας δω!!! Πάντα δύο... Στο ενδιάμεσο ντομάτα ή γαλοπούλα ή και τα 2 🤣 1
lordvec Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Μόνο Μίλνερ. Παίζει συχνά σε προσφορά κάτω από τα 10ευρώ, οπότε μπορείς να στοκάρεις αν θες. Μπαίνει κατάψυξη χωρίς πρόβλημα. Σαν ποιότητα όμως δεν πρέπει να είναι και ότι καλύτερο, συντηρητικό... χρωστική... πράγματα που σε τυρία δε θα έπρεπε να υπάρχουν. Όμως από τα light, σα γεύση είναι πολύ καλό, αντίθετα με το Dirollo που είναι ανύπαρκτο. Άλλα δεν έχω δοκιμάσει.
fitsoulas2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 3 ώρες πριν, lordvec είπε Μόνο Μίλνερ. Παίζει συχνά σε προσφορά κάτω από τα 10ευρώ, οπότε μπορείς να στοκάρεις αν θες. Μπαίνει κατάψυξη χωρίς πρόβλημα. Σαν ποιότητα όμως δεν πρέπει να είναι και ότι καλύτερο, συντηρητικό... χρωστική... πράγματα που σε τυρία δε θα έπρεπε να υπάρχουν. το διαβασες στην ετικετα? τις αλλες ετικεκες τις διαβασες? δεν εχω βρει κατι επιληψημο στο μιλνερ, παρα απο το οτι ειναι ακριβο και εχει περισσοτερα λιπαρα απο αλλα light (18%)
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Για αλλαγή αντί για Φίνα 10% πήρα τις προάλλες ένα Νουνού 11% όπως είπε η τυροκόφτρια του σούπερ. Η γεύση είναι μέρα με την νύχτα και λιώνει πολύ καλύτερα και αναρωτιέμαι πως γίνεται να οφείλεται αυτό σε μόλις 1% περισσότερα λιπαρά. Ή βάζουν μέσα πρόσθετα για να βελτιώνουν την κατάσταση ή μας κοροϊδεύουν, δεν ξέρω τι να σκεφτώ άλλο
lordvec Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 25 minutes ago, fitsoulas2024 said: το διαβασες στην ετικετα? τις αλλες ετικεκες τις διαβασες? δεν εχω βρει κατι επιληψημο στο μιλνερ, παρα απο το οτι ειναι ακριβο και εχει περισσοτερα λιπαρα απο αλλα light (18%) milner-> νιτρικό νάτριο (συντηρητικό) , καροτένιο (χρωστική). Δεν ξέρω τα άλλα τυριά τύπου γκούντα-έμενταλ-ένταμ -αν έχουν και αυτά, πάντως οι γραβιέρες, κασέρια κτλ (γενικά) δεν έχουν τέτοια πράγματα.
fitsoulas2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 2 ώρες πριν, lordvec είπε milner-> νιτρικό νάτριο (συντηρητικό) , καροτένιο (χρωστική). Δεν ξέρω τα άλλα τυριά τύπου γκούντα-έμενταλ-ένταμ -αν έχουν και αυτά, πάντως οι γραβιέρες, κασέρια κτλ (γενικά) δεν έχουν τέτοια πράγματα. Πραγματι, τωρα που το κοιταξα ετσι γραφει στην ετικετα. Αλλα θα πρεπει να δεις και τα αλλα τυρια και να συγκρινεις, και αφου προσεχεις και αποφευγεις τετοια συστατικα θα πρεπει γενικα να ελεγχεις τις ετικετες ολων των συσκευασμενων τροφιμων που αγοραζεις. Το κανεις? Τα γκουντα-εμενταλ-ενταμ και ακομα περισσοτερο οι γραβιερες και τα κασερια δεν υπαρχουν σε light, τουλαχιστον εγω δε βρηκα ποτέ. 1
manzana Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Από light θα έλεγα το gouda light Alpiland, αυτή τη στιγμή το πιο τίμιο σε σχέση γεύσης/τιμής. Σε κανονικό ψηφίζω Adoro Creamy gouda κι εγώ, αλλά ακριβό. Δε θα σχολιάσω κι εγώ το πόσο έχουν ακριβύνει τα τυριά, ελληνικά και εισαγόμενα.....Επίσης δεν καταλαβαίνω τον λόγο που τυριά από αγελαδινό γάλα, όπως γκούντα, ένταμ κτλ ακρίβυναν τον τελευταίο μήνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα