vasilisspyder Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Ο πατέρας μου έπεσε και έσπασε το ισχίο και τη Δευτέρα δεν ξέρω πως είναι ακριβώς το σπάσιμο. Έχεις κάνεις περάσει τέτοιο περιστατικό? Πόσο χρόνο παίρνει η ανάρρωση?
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Και την Δευτέρα τι? Πάει κάνει αρθροπλαστική ισχίου και σε κανα τετράμηνο είναι εντάξει. Προφανώς τελείως χοντρικά αυτό. Και ακόμα πιο προφανώς, ο γιατρός που ήδη πήγατε ξέρει καλύτερα από ένα φόρουμ. Πόσο μάλλον που ακόμα και ο κορυφαίος γιατρός να διάβαζε το ποστ δεν ξέρω τι θα περίμενες να απαντήσει με την ολοκληρωμένη περιγραφή του "έσπασε το ισχίο"
Therempant Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, vasilisspyder είπε Ο πατέρας μου έπεσε και έσπασε το ισχίο και τη Δευτέρα δεν ξέρω πως είναι ακριβώς το σπάσιμο. Έχεις κάνεις περάσει τέτοιο περιστατικό? Πόσο χρόνο παίρνει η ανάρρωση? Διαφερει απο περιπτωση σε περιπτωση, θειος μου τρεχει ενα χρονο τωρα, εγω θα τονισω οτι καλο ειναι να μην παιρνεις ιατρικες συμβουλες απο φορουμ αλλα απο γιατρο..
vasilisspyder Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου Δεν θέλω να πάρω από δω γνωμάτευση απλά ρωτάω....δεν έχω δει ακόμα γιατρό γιατί είναι η αδελφή μου μαζί του εγώ ήμουν δουλειά. Ρωτάω για το μετά..... γιατί πρέπει να τα παίρνετε με κακό μάτι.... ούτε συνταγή ζήτησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις