xtrmsnpr Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Titan Quest II Κυκλοφορία: 01/8/2025 Διαθέσιμο: σε PC (Steam, Epic) Τιμή: 30€ σε early access και 50€ μόλις βγει η 1.0 Εκδότης: THQ Nordic Developer: Grimlore Games Είδος: aRPG, Single player/online co-op Το παιχνίδι κυκλοφόρησε 1/8/25 σε early access με έκπτωση 20% (24€) μέχρι 8/8/25, μετά η τιμή του θα πάει στα 30€ και όταν κυκλοφορήσει η 1.0 θα κοστίζει 50€. Το παιχνίδι για την ώρα είναι μόνο single player, αργότερα θα μπει και online coop. Το παιχνίδι φτιάχτηκε από τους δημιουργούς του SpellForce 3. Η έκδοση 1.0 αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλος του 2026! Το Τitan Quest 2 είναι εμπνευσμένο από τη μυθολογία του Titan Quest όπου θα αντιμετωπίστε θρυλικά τέρατα σε ένα φανταστικό και ανανεωμένο ταξίδι στην Αρχαία Ελλάδα. Θα ταξιδέψετε σε γραφικές παραλίες και ελληνικούς ναούς, σε πόλεις και σε ερείπια στοιχειωμένα από σκιές νεκρών, μέχρι σε μέρη όπου κανένας θνητός δεν έχει ποτέ βρεθεί – συμπεριλαμβανομένου του μυστηριώδους βασιλείου των Μοιρών και άλλων Ανακαλύψτε έναν κόσμο γεμάτο μυστήρια και μυστικά. Αντιμετωπίστε κλασικά πλάσματα της ελληνικής μυθολογίας και του αρχικού Titan Quest, όπως Ιχθυανθρώπους, Κενταύρους, Γρύπες, Ιππόκαμπους και Κύκλωπες, και αποδείξτε πως η εποχή των ηρώων απέχει πολύ από το να έχει τελειώσει. Η Νέμεσις, η Θεά της Εκδίκησης, έχει χάσει τον έλεγχο. Διαφθείρει τα Νήματα της Μοίρας και καταδικάζει σε αιώνια τιμωρία όσους της αντιστέκονται – ανάμεσά τους κι εσάς. Πολεμήστε στο πλευρό των θεών και αντιμετωπίστε μερικές από τις πιο ισχυρές δυνάμεις της ελληνικής μυθολογίας για να σταματήσετε τη Νέμεση, να ελευθερώσετε όσους έχει τιμωρήσει και να υφάνετε το δικό σας επικό έπος. Ευέλικτο σύστημα χαρακτήρων: Δημιουργήστε τη δική σας κλάση συνδυάζοντας δύο δεξιοτεχνίες. Χτίστε τον χαρακτήρα σας γύρω από τα δυνατά και αδύναμα σημεία και των δύο, εξερευνώντας διαφορετικούς συνδυασμούς τροποποιητών δεξιοτήτων, χαρακτηριστικών και αντικειμένων για να δημιουργήσετε τη δική σας υβριδική κλάση και να βρείτε το αγαπημένο σας στυλ παιχνιδιού. Αναπτύξτε τις δυνάμεις σας από αυτές ενός νεαρού θνητού σε έναν ήρωα αντάξιο των θεών! Σημαντικά λάφυρα: Κάθε αντικείμενο έχει τον ρόλο του, και κάθε κλάση χαρακτήρα έχει πολλές επιλογές όταν πρόκειται να βρει τον ιδανικό εξοπλισμό. Απαιτητική μάχη action RPG Οι εχθροί σχηματίζουν παρατάξεις και συνεργάζονται, συνδυάζοντας τις μοναδικές τους δεξιότητες και ικανότητες για να σας κρατούν συνεχώς σε εγρήγορση. Χρησιμοποιήστε το βαθύ σύστημα ανάπτυξης χαρακτήρα και αποκτήστε πρόσβαση σε κάθε διαθέσιμη δεξιότητα για να τους κατατροπώσετε σε αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία action RPG. Ένας όμορφος, χειροποίητος κόσμος βασισμένος στην ελληνική μυθολογία: Αντικρίστε εντυπωσιακά τοπία και βαθιά σπήλαια. Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις των θεών για να αποκαλύψετε μυστικές τοποθεσίες και να εξερευνήσετε πίστες γεμάτες αγάπη για λεπτομέρεια και κατακόρυφη ποικιλομορφία. Πλούσιος και καθηλωτικός ήχος: Ένα ατμοσφαιρικό soundtrack συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική μουσική με σύγχρονα ορχηστρικά στοιχεία, δημιουργώντας επικά και αξέχαστα θέματα που σας βυθίζουν στον μοναδικό κόσμο του Titan Quest II. Αναφορά σε κείμενο System Requirements Minimum: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 64bit / Windows 11 64bit Processor: Intel Core i5-8600K / AMD Ryzen 5 2600X Memory: 16 GB RAM Graphics: 8 GB VRAM, AMD RX 6700 XT or NVIDIA GeForce RTX 2070 DirectX: Version 12 Storage: 50 GB available space Sound Card: DirectX compatible Additional Notes: SSD required Recommended: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 64bit / Windows 11 64bit Processor: Intel Core i5-12400 / Ryzen 5 5600X Memory: 32 GB RAM Graphics: 12 GB VRAM, Nvidia GeForce RTX 3070 Ti / Nvidia GeForce RTX 4070 / AMD Radeon RX 6800 XT DirectX: Version 12 Storage: 50 GB available space Sound Card: DirectX compatible Additional Notes: SSD required Επεξ/σία 2 Αυγούστου από xtrmsnpr 4
firepc Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Το πήρα τώρα στα 24€ Το πρώτο είναι απ' τα αγαπημένα μου ever 2
Mr Aris Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Το τσίμπησα και γω, μια χαρά τα 24€, τα 40gb δε μου άρεσαν 🤣 γιατί θα το δω αύριο 🤣. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Δε ξέρω, χρωματικά δε μου αρέσει. Το βρίσκω παραπάνω "χαρούμενο" από το προηγούμενο. Όπως και early access RPG με χαλάει με αυτά που θα λείπουν. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από xtrmsnpr
RPDrummer Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Εννοείται το πήρα και εγώ αφού θα το αγόραζα ούτως συ άλλως. Ηδη μου φαίνεται έχει performance issues. Θα ήθελα επίσης και ενα speed setting όπως το 1ο
firepc Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Αυτό που μπορώ να πω αμέσως είναι οτι πρέπει να κάνουν το UI μικρότερο. Δεν υπάρχει λόγος να είναι όλα τόσο τεράστια Ίσως το κάνουν για τις κονσόλες επειδή η τηλεόραση είναι μακριά(?)
RPDrummer Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Μπορεί να το βάλουν μετά. Στο 1ο μπορούσες πάντως να το μικρύνεις όπως και στο grim dawn 1
Zus Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Καταπληκτικό είναι. Το αγόρασα σήμερα και το έλιωσα 8 ώρες συνεχόμενες, έχω καθαρίσει όλο το χάρτη μέχρι τις Μοίρες. 13 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Μοιάζει πολύ με το Diablo 4. Σχεδόν αντιγραφή. Και το Diablo 4 καταπληκτικό είναι, να το παίξεις μία φορά για το story και μετά να το παρατήσεις. Για εμένα seasons σε rpg με ατελείωτο grinding ανήκουν στο πολύ μακρινό παρελθόν. Με αυτή την ανόητη φιλοσοφία κατέστρεψε τις παιχνιδάρες της η Bluzzard.
noFEARgr Δημοσ. Τρίτη στις 02:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:01 μμ Εχει τελειωσει το στορυ ; Γενικα απο content τι λεει ;
Zus Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 μμ 7 ώρες πριν, noFEARgr είπε Εχει τελειωσει το στορυ ; Γενικα απο content τι λεει ; Είναι under construction το παιχνίδι, μέχρι Act 1 μπορείς να παίξεις. (early access) Ωραίο το story με κλασική αρχαιοελληνική μυθολογία και μπόλικο content. Αν καθαρίσεις όλο το χάρτη χορταίνεις για αρχή. Τελικά το steam έγραψε 10,6 ώρες και όχι 8 που αισθανόμουν εγώ ότι έπαιξα. Το dash που πρόσθεσαν στο gameplay είναι τρομερή προσθήκη, όπως και στο Diablo 4 άλλωστε. Το μόνο που με χάλασε κάπως είναι το γεγονός ότι έφτιαξα mage και σχεδόν όλα τα καλά weapons που έπεσαν ήταν για melee. Ένα staff τούμπανο δεν είδα ο άμοιρος. Επίσης απόλαυσα πολύ την τελευταία μάχη του Act1. 1
firepc Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 μμ Πάντως στις μάχες θέλει να την ιδρώνεις την φανέλα 1
nikosild Δημοσ. Τρίτη στις 10:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:18 μμ Υπάρχει άλλη εναλλακτική του Diablo πέρα από poe2 & last epoch?
firepc Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 μμ 5 λεπτά πριν, nikosild είπε Υπάρχει άλλη εναλλακτική του Diablo πέρα από poe2 & last epoch? The Incredible Adventures of van Helsing (trilogy) Torchlight (trilogy) Grim Dawn 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα