Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η διαδικασία για αποστολή προσωπικού μηνύματος σε χρήστη;

Ή είναι κάποιο spam του υπολογιστή μου;

Προσπάθησα να στείλω ένα προσωπικό μήνυμα σε χρήστη και το site μου ζητάει να καταχωρήσω τηλέφωνο.

Όντως ισχύει κάτι τέτοιο;Γιατί παλιότερα που το είχα κάνει δεν το ζητούσε γι'αυτό ρωταω.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
10 minutes ago, sonikk said:

Γεια σας.

Γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η διαδικασία για αποστολή προσωπικού μηνύματος σε χρήστη;

Ή είναι κάποιο spam του υπολογιστή μου;

Προσπάθησα να στείλω ένα προσωπικό μήνυμα σε χρήστη και το site μου ζητάει να καταχωρήσω τηλέφωνο.

Όντως ισχύει κάτι τέτοιο;Γιατί παλιότερα που το είχα κάνει δεν το ζητούσε γι'αυτό ρωταω.

Ευχαριστώ.

καποτε δεν ισχυε.πλεον ισχυει.απλα ελευθερα συναρπαστικα

ΚΑΠΟΤΕ και εγω ημουν moderator .xaxa

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να στείλεις μήνυμα βάζεις τηλέφωνο για να σου στείλουν δεν χρειάζεται. Εγώ δεν έχω στείλει μήνυμα οπότε δεν το έχω βάλει ακόμα 

Επεξ/σία από TechWeirdo
  • Like 1
Δημοσ.

αποτι καταλαβα υπαρχει αγνοια..και εγω το διαπιστωσα,οπως και αλλοι..δεν καταλβαινω γιατι πρεπει να δωσουμε προσωπικα στοιχεια για να κανουμε χρηση των προσωπικων μυνηματων..σε κανενα φορουμ δεν υπαρχει αυτο..πολυ παραξενο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να στείλεις νέο PM, ζητάει επιβεβαίωση κινητού.

Άμα δεχτείς PM, απαντάς χωρίς επιβεβαίωση κινητού.

Άμα δεν έχεις διαγράψει παλιά PM, μπορείς να συνεχίσεις τη συζήτηση σ'αυτά χωρίς επιβεβαίωση κινητού (με τη προϋπόθεση φυσικά να μην έχει αποχωρήσει ο άλλος).

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κινητό τηλέφωνο (νούμερο), από ότι γνωρίζω, εμπίπτει στις διατάξεις των προσωπικών δεδομένων. Αυτήν την στιγμή στους όρους χρήσης δεν έχω δει κάτι σχετικά με την ανάγκη δήλωσης κινητού τηλεφώνου για την αποστολή pm, ούτε έχω βρει κάπου να ορίζεται ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, ούτε για ποιο σκοπό μπορεί να χρησιμοποιηθούν τα τηλέφωνά μας, αλλά και πως μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά (προσωπικά δεδομένα). Αν κάποιος γνωρίζει που αναφέρονται όλα αυτά και απλώς εγώ δεν τα έχω δει, ας ποστάρει εδώ το λινκ να το μελετήσουμε.

Άκυρο, το βρήκα και το διαβάζω τώρα.

Spoiler

Επαλήθευση SMS

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προσωπικό μήνυμα σε άλλο μέλος ή να συμμετάσχετε ως πωλητής στις Αγγελίες που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα μας, θα πρέπει να πιστοποιηθείτε ως μέλος στην ιστοσελίδα μας. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να εισάγετε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στη φόρμα υποβολής νέας αγγελίας. Στη συνέχεια θα λάβετε έναν μοναδικό κωδικό στο κινητό σας τηλέφωνο από το Insomnia.gr υπό τη μορφή SMS, και τον οποίο θα πρέπει να εισάγετε στο πεδίο που έχει εμφανιστεί στην ιστοσελίδα. Ο αριθμός του κινητού σας δεν θα χρησιμοποιηθεί από το insomnia.gr για άλλους σκοπούς πέραν της επαλήθευσης ούτε θα κοινοποιηθεί σε οποιονδήποτε τρίτο μέρος από το insomnia.gr.

Η διαδικασία της επαλήθευσης λογαριασμού πραγματοποιείται μία και μοναδική φορά.

Σε περίπτωση αιτήματος διαγραφής λογαριασμού από τον χρήστη, ο αριθμός τηλεφώνου που έχει δηλωθεί από τον εν λόγω χρήστη παραμένει απροσπέλαστος για επαναχρησιμοποίηση επί προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. Η παρούσα πολιτική εφαρμόζεται προς διασφάλιση της ασφάλειας των συναλλαγών μεταξύ των μελών της πλατφόρμας

Το αναφέρουν για το τηλέφωνο.

Επεξ/σία από prototypegr
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Και για να βαλεις αγγελια ζηταει τηλεφωνο.

Στις αγγελίες ήταν ανέκαθεν. Είναι υποχρεωτικό και σωστά υπάρχει, στα μηνύματα όμως για ποιον λόγο;

Είχα κάνει και εγώ παρόμοιο νήμα αλλά μου το κατέβασαν 

Επεξ/σία από TechWeirdo
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TechWeirdo είπε

Στις αγγελίες ήταν ανέκαθεν. Είναι υποχρεωτικό και σωστά υπάρχει, στα μηνύματα όμως για ποιον λόγο;

Εγω το ξερω,το λεω για αυτους που δεν το ξερουν,οπως δεν ηξεραν για τα μηνυματα.
Μαλλον για να υπαρχει μια ποιοτητα.
Αν ο αλλος δεν ενδιαφερεται πραγματικα,δε θα μπει στον κοπο να βαλει το κινητο για επιβεβαιωση.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, kage είπε

Σωθηκατε αν ζητανε τηλ..δεν θα σας scamαρει ποτε κανεις... 😛 

εχω τουλαχιστον 3 αριθμους που κατα καιρους βγαζουν καμια προσφορα δωρο με νεο αριθμο... τους αφηνω να ληξουν μεχρι να τυχει κανεις καλος αριθμος να κρατησω. και κραταω και τα δωρα 🤣

Δημοσ.
On 03/08/2025 at 10:17, prototypegr said:

Το κινητό τηλέφωνο (νούμερο), από ότι γνωρίζω, εμπίπτει στις διατάξεις των προσωπικών δεδομένων. Αυτήν την στιγμή στους όρους χρήσης δεν έχω δει κάτι σχετικά με την ανάγκη δήλωσης κινητού τηλεφώνου για την αποστολή pm, ούτε έχω βρει κάπου να ορίζεται ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, ούτε για ποιο σκοπό μπορεί να χρησιμοποιηθούν τα τηλέφωνά μας, αλλά και πως μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά (προσωπικά δεδομένα). Αν κάποιος γνωρίζει που αναφέρονται όλα αυτά και απλώς εγώ δεν τα έχω δει, ας ποστάρει εδώ το λινκ να το μελετήσουμε.

Άκυρο, το βρήκα και το διαβάζω τώρα.

Reveal hidden contents

Επαλήθευση SMS

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προσωπικό μήνυμα σε άλλο μέλος ή να συμμετάσχετε ως πωλητής στις Αγγελίες που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα μας, θα πρέπει να πιστοποιηθείτε ως μέλος στην ιστοσελίδα μας. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να εισάγετε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στη φόρμα υποβολής νέας αγγελίας. Στη συνέχεια θα λάβετε έναν μοναδικό κωδικό στο κινητό σας τηλέφωνο από το Insomnia.gr υπό τη μορφή SMS, και τον οποίο θα πρέπει να εισάγετε στο πεδίο που έχει εμφανιστεί στην ιστοσελίδα. Ο αριθμός του κινητού σας δεν θα χρησιμοποιηθεί από το insomnia.gr για άλλους σκοπούς πέραν της επαλήθευσης ούτε θα κοινοποιηθεί σε οποιονδήποτε τρίτο μέρος από το insomnia.gr.

Η διαδικασία της επαλήθευσης λογαριασμού πραγματοποιείται μία και μοναδική φορά.

Σε περίπτωση αιτήματος διαγραφής λογαριασμού από τον χρήστη, ο αριθμός τηλεφώνου που έχει δηλωθεί από τον εν λόγω χρήστη παραμένει απροσπέλαστος για επαναχρησιμοποίηση επί προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. Η παρούσα πολιτική εφαρμόζεται προς διασφάλιση της ασφάλειας των συναλλαγών μεταξύ των μελών της πλατφόρμας

Το αναφέρουν για το τηλέφωνο.

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα οτιδηποτε αλλαζει σε ενα site συνηθως εχει γραφτει στους ορους.πρεπει να ειναι καποιος πολυ αφελης για να μην το κανει. δυσκολα θα βρεις κενο ή παραθυρακι. βλεπε τραπεζες που υπογραφεις 20 σελιδες ορους

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα οτιδηποτε αλλαζει σε ενα site συνηθως εχει γραφτει στους ορους.πρεπει να ειναι καποιος πολυ αφελης για να μην το κανει. δυσκολα θα βρεις κενο ή παραθυρακι. βλεπε τραπεζες που υπογραφεις 20 σελιδες ορους

Χωρις να με νοιάζει το θεμα αλλα και το να δωσω τηλ. Να πω οτι οποια αλλαγή γίνετε συνήθως σε ορους εχω δει και ενημερώνουν τους χρήστες για την αλλαγη. Γιατι ανάλογα μπορει να μη Θέλουν και να βγουν ξερω γω.

Δεν ξερω αν εγινε στην περίπτωση αυτη ή και σε αλλη παλαιοτέρα. 

Δημοσ.
2 minutes ago, gorge18 said:

Χωρις να με νοιάζει το θεμα αλλα και το να δωσω τηλ. Να πω οτι οποια αλλαγή γίνετε συνήθως σε ορους εχω δει και ενημερώνουν τους χρήστες για την αλλαγη. Γιατι ανάλογα μπορει να μη Θέλουν και να βγουν ξερω γω.

Δεν ξερω αν εγινε στην περίπτωση αυτη ή και σε αλλη παλαιοτέρα. 

δεν ειδα να εχει email. απο την αλλη απλα δεν μπορεις να στειλεις Pm οποτε θα καταλαβεις τι εχει γινει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...