LLLEFTERIS Δημοσ. Παρασκευή στις 01:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:37 μμ Εμενα γιατι δεν ζηταει να βαλω τηλεφωνο οταν βαζω μια αγγελια; Τωρα για μηνυμα δεν ξερω δεν εχει τυχει να θελω να αγορασω κατι προσφατα. 5/8 η τελευταια μου αγγελια που την διεγραψα.
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 07:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:00 μμ 5 hours ago, LLLEFTERIS said: Εμενα γιατι δεν ζηταει να βαλω τηλεφωνο οταν βαζω μια αγγελια; Τωρα για μηνυμα δεν ξερω δεν εχει τυχει να θελω να αγορασω κατι προσφατα. 5/8 η τελευταια μου αγγελια που την διεγραψα. λογικα γιατι το ειχες δωσει πιο παλια αλλιως δεν θα εβαζες αγγελιες
LLLEFTERIS Δημοσ. Παρασκευή στις 07:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:01 μμ Μόλις τώρα, poulinos είπε λογικα γιατι το ειχες δωσει πιο παλια αλλιως δεν θα εβαζες αγγελιες Α ναι ισως αλλα νομιζα οτι το θελει καθε φορα που βαζεις μια αγγελια.
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 08:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:26 μμ 1 hour ago, LLLEFTERIS said: Α ναι ισως αλλα νομιζα οτι το θελει καθε φορα που βαζεις μια αγγελια. οχι.μια φορα το βαζεις και δενει στον λογαριασμο σου. οποτε ΛΟΓΙΚΑ παντα εκτος αν υπαρχει κατι που μου διαφευγει αν δεν στο βγαζει σημαινει οτι το ειχες δωσει στο παρελθον. οσο ξερω ειναι ενα μετρο για ολους τους χρηστες.δεν υπαρχει δηλαδη εξαιρεση αν ειχες φτιαξει απο παλια το account. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα