Πανος999 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Θέλω να πάρω ένα κινητό καθώς το προηγούμενο εγκατέλειψε.. Μετά από πολύ ψάξιμο,εχω καταλήξει σε 2.. Samsung A16 κ Oppo Reno 12FS.. Αν έχει κάποιος κανένα απ' τα 2 ας μου πει γνώμες..Το ταβάνι μου στα λεφτά είναι τα 200€..
osfp1978 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Γιατι οχι αυτό; https://globalw.gr/index.php?route=product/product&path=1&product_id=1545&ref=bestprice.gr&__bpgid=MW9BVVNBR2JMeHcsMV9eVzcrd3p6MCQ=
Πανος999 Δημοσ. 3 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 36 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Γιατι οχι αυτό; https://globalw.gr/index.php?route=product/product&path=1&product_id=1545&ref=bestprice.gr&__bpgid=MW9BVVNBR2JMeHcsMV9eVzcrd3p6MCQ= Γιατί είναι motorola..Δυστυχώς το έχω στο μυαλό μου σαν μια μάρκα που πέθανε οπότε δεν τα κοιτάω καν.. 1
ioannischr Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 5 ώρες πριν, Πανος999 είπε Θέλω να πάρω ένα κινητό καθώς το προηγούμενο εγκατέλειψε.. Μετά από πολύ ψάξιμο,εχω καταλήξει σε 2.. Samsung A16 κ Oppo Reno 12FS.. Αν έχει κάποιος κανένα απ' τα 2 ας μου πει γνώμες..Το ταβάνι μου στα λεφτά είναι τα 200€.. εννοειται οτι πας καρφι στο samsung a36 bestprice 202.5eu
Brainmorf Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Πανος999 είπε Θέλω να πάρω ένα κινητό καθώς το προηγούμενο εγκατέλειψε.. Μετά από πολύ ψάξιμο,εχω καταλήξει σε 2.. Samsung A16 κ Oppo Reno 12FS.. Αν έχει κάποιος κανένα απ' τα 2 ας μου πει γνώμες..Το ταβάνι μου στα λεφτά είναι τα 200€.. Είχα το Oppo Reno 12 F 5G για ένα χρόνο περίπου, ευχαριστημένος θα έλεγα για το κόστος. Τακτικές αναβαθμίσεις και "καθαρό" Android. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από Brainmorf
osfp1978 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 9 ώρες πριν, Πανος999 είπε Γιατί είναι motorola..Δυστυχώς το έχω στο μυαλό μου σαν μια μάρκα που πέθανε οπότε δεν τα κοιτάω καν.. Δεν έχεις δίκιο.... 1
Πανος999 Δημοσ. 3 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 38 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Δεν έχεις δίκιο.... Δεν είπα ότι έχω δίκιο,σου είπα απλά πως σκέφτομαι..
Donalhioy Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου αν βαλεις 35 ευρω παραπανω πας καρφι για realme 14 pro απο bestprice στα 235 αν βαλεις 20 παραπανω, redmi note 14 pro 5g επισης απο best
Πανος999 Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 5 ώρες πριν, Donalhioy είπε αν βαλεις 35 ευρω παραπανω πας καρφι για realme 14 pro απο bestprice στα 235 αν βαλεις 20 παραπανω, redmi note 14 pro 5g επισης απο best 250€ κινητό το realme κ δεν έχει nfc?Θέλω να έχει nfc σίγουρα..
chios Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Πανος999 είπε 250€ κινητό το realme κ δεν έχει nfc?Θέλω να έχει nfc σίγουρα.. Εννοείται ότι έχει NFC το realme, που είδες ότι δεν έχει. Καλή επιλογή είναι και το Α36 που έχει και 6 χρόνια αναβάθμιση.
RazielKvlt Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 19 ώρες πριν, Πανος999 είπε Γιατί είναι motorola..Δυστυχώς το έχω στο μυαλό μου σαν μια μάρκα που πέθανε οπότε δεν τα κοιτάω καν.. Το motorola που σου πρότειναν έχει sd 6s gen3 και 12gb ram.Σε αυτά τα λεφτά αν πας σε σάπιο exynos με 4gb ram και κατώτερο mediatek τη διαφορά θα τη δεις μέσα στους πρώτους μήνες.
Πανος999 Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 4 ώρες πριν, chios είπε Εννοείται ότι έχει NFC το realme, που είδες ότι δεν έχει. Καλή επιλογή είναι και το Α36 που έχει και 6 χρόνια αναβάθμιση. Στα χαρακτηριστικά από το skroutz γράφει ότι δεν έχει..
Donalhioy Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 7 ώρες πριν, Πανος999 είπε Στα χαρακτηριστικά από το skroutz γράφει ότι δεν έχει.. δεν αναφερθηκε οτι ειναι στα απαιτουμενα το redmi note 14 pro απο κατω εχει nfc
Panosss_2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Έχω εδώ κ δύο χρόνια το Xiaomi Redmi 9 , ψιλό κολλάει αλλά δεν με ενοχλεί τόσο το τρεναρω όσο μπορώ για να αλλάξω αλλά είδα τώρα μια προσφορά και σκέφτομαι να αλλάξω https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/motorola-moto-g34-dual-5g-8gb/128gb-smartphone/?productId=20431396&fname=screenSize+builtInMemory+skuColor&fvalue=-878235696929743+356333997415269328+-127970154649505817 Αξίζει λέτε ή όχι ? Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την συγκεκριμένη μάρκα (παλιότερα τουλάχιστον)
TechWeirdo Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Στις 3/8/2025 στις 8:16 ΠΜ, Πανος999 είπε Θέλω να πάρω ένα κινητό καθώς το προηγούμενο εγκατέλειψε.. Μετά από πολύ ψάξιμο,εχω καταλήξει σε 2.. Samsung A16 κ Oppo Reno 12FS.. Αν έχει κάποιος κανένα απ' τα 2 ας μου πει γνώμες..Το ταβάνι μου στα λεφτά είναι τα 200€.. Το Oppo Reno 12FS υπερέχει, ενώ διαθέτει επίσης συνήθως μεγαλύτερη μνήμη RAM. Ωστόσο, η τιμή του στα λεφτά που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα