Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Panosss_2023 είπε

Έχω εδώ κ δύο χρόνια το Xiaomi Redmi 9 , ψιλό κολλάει αλλά δεν με ενοχλεί τόσο το τρεναρω όσο μπορώ για να αλλάξω αλλά είδα τώρα μια προσφορά και σκέφτομαι να αλλάξω 

https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/motorola-moto-g34-dual-5g-8gb/128gb-smartphone/?productId=20431396&fname=screenSize+builtInMemory+skuColor&fvalue=-878235696929743+356333997415269328+-127970154649505817

Αξίζει λέτε  ή όχι ? Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την συγκεκριμένη μάρκα (παλιότερα τουλάχιστον) 

Ναι , αξίζει για μένα το συγκεκριμένο σε αυτά τα λεφτά όπως και το G84 στα 149,90.

Δεν γνωρίζω τι έχεις ακούσει , όσα κινητά Motorola είχα ήταν τίμια ανάλογα πάντα το κόστος.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Brainmorf είπε

Ναι , αξίζει για μένα το συγκεκριμένο σε αυτά τα λεφτά όπως και το G84 στα 149,90.

Δεν γνωρίζω τι έχεις ακούσει , όσα κινητά Motorola είχα ήταν τίμια ανάλογα πάντα το κόστος.

Πόσο καιρό σου άντεξαν ? Εγώ είχα το G84 ως Νο1 στην λίστα εδώ κ πολλούς μήνες ήταν 220€+ τότες κ τώρα χωρίς ΦΠΑ μπορώ να το πάρω 110€ περίπου 

Απλά με είχαν αποθαρρύνει κάποιες κριτικές έχω ακούσει ότι οι μπαταρίες τους έχουν θέματα 

Επίσης μου φάνηκε παράξενο που τα κατέβασαν τόσο στην προφορά μήπως έχει καμία διαφορετική λειτουργία? Αλλά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό 

Το σκέφτομαι έντονα να το πάρω γιατί τέτοια χαρακτηριστικά για να τα αγοράσω σε κινητό θα χρειαστεί να δώσω +100€ οπότε κ να χαλάσει το Redmi 9 μ 

Δημοσ.

Όσοι προτείνετε το Motorola G84 και το έχετε, πως πάει το θέμα των ειδοποιήσεων γιατί είχα διαβάσει για παράπονα παλιότερα? Ίσως μετά το τελευταίο update που έχει πάρει η συσκευή να έχει βελτιωθεί?

Το ψήνω σοβαρά για αγορά για 12χρονο ανιψιό (1ο κινητό) στα 149€ σε Κωτσόβολο/Γερμανό.

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω το Motorola G84, το προτείνω λόγω των specs και του κόστους αγοράς. Ίσως το κατέβασαν στα 149 ευρώ γιατί έχει βγεί το G85 στα 199 ευρώ περίπου.

Πρόχειρα που θυμάμαι είχα δύο Motorola , το G31 και το G14. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τις μπαταρίες τους , απλά αργούσαν τα updates σε σύγκριση με άλλες εταιρείες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...