semola Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Γειά σας. Εχω ενα θεμα με ενα κλιματιστικο hisense 12αρι inverter. Το εχω στην κρεβατοκαμαρα 2 χρόνια μηχάνημα. Εχω την σισθηση οτι δεν κοβει ο κομπρεσορας στην εξωτερική μοναδα. Βαζω την θερμοκρασια 29 βαθμουςστο αυτοματο και μεσα στο δωματο κατεβσινει 24-23 και συνεχιζει να φερνει δροσερο αερα. Ο ανεμιστήρας εχει τις χαμηλοτερες στροφες. Αν το βαλω 26, παμε για 22-21 μεσα. Το ιδιο και στο χωρις αυτοματο και στην χαμηλότερη ταχύτητα. Η θερμοκρασια πεφτει αρκετά χαμηλοτερα απο εκει που την βαζω. Δεν το εκανε αυτο πριν. Το εβαζα 27 και το χαμηλωνα στο 26 γιατι ζεστενομουνα. Καλα απο service ψαχνω ακομα. Τι νομιζεται οτι μπορει να συμβαινει;
smpt Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Στα αθλητικά που το έβαλες, προφανώς κατά λάθος, δεν θα απαντήσει κανείς. Βάλε το στην σωστή κατηγορία.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 1 ώρα πριν, semola είπε Γειά σας. Εχω ενα θεμα με ενα κλιματιστικο hisense 12αρι inverter. Το εχω στην κρεβατοκαμαρα 2 χρόνια μηχάνημα. Εχω την σισθηση οτι δεν κοβει ο κομπρεσορας στην εξωτερική μοναδα. Βαζω την θερμοκρασια 29 βαθμουςστο αυτοματο και μεσα στο δωματο κατεβσινει 24-23 και συνεχιζει να φερνει δροσερο αερα. Ο ανεμιστήρας εχει τις χαμηλοτερες στροφες. Αν το βαλω 26, παμε για 22-21 μεσα. Το ιδιο και στο χωρις αυτοματο και στην χαμηλότερη ταχύτητα. Η θερμοκρασια πεφτει αρκετά χαμηλοτερα απο εκει που την βαζω. Δεν το εκανε αυτο πριν. Το εβαζα 27 και το χαμηλωνα στο 26 γιατι ζεστενομουνα. Καλα απο service ψαχνω ακομα. Τι νομιζεται οτι μπορει να συμβαινει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις