Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπερα σε ολους, εχω το εν λογω repeater και το δουλευω σαν range extender πανω στο speedport της Cosmote..Στην αρχη ολα καλα με καλυπτει ανετα στα σημεια του σπιτιου που εχα θεμα ενω εκπεμπει 2,4& 5 Ghz, το εχω διπλα στο γραφειο και το συνδεω με lan με το pc με βολευει.. εχει εδω και μια βδομαδα ομως που αποσυνδεεται συνεχως και πρεπει να κανω ρεσταρτ για να δουλεψει..Διαβασα καποιες κριτικες πως το προβλημα λυνεται με καρφωτη ip..παραθετω φωτο απ το μενου, αν μπορει καποιος να βοηθησει πως θα το κανω, αν ειναι αυτο το θεμα,ευχαριστω!

Mercysus-1.jpg

Mercysus-2.jpg

Επεξ/σία από energy52
Δημοσ.

τι ip εχει το router σου?

On 03/08/2025 at 15:12, energy52 said:

Kαλησπερα σε ολους, εχω το εν λογω repeater και το δουλευω σαν range extender πανω στο speedport της Cosmote..Στην αρχη ολα καλα με καλυπτει ανετα στα σημεια του σπιτιου που εχα θεμα ενω εκπεμπει 2,4& 5 Ghz, το εχω διπλα στο γραφειο και το συνδεω με lan με το pc με βολευει.. εχει εδω και μια βδομαδα ομως που αποσυνδεεται συνεχως και πρεπει να κανω ρεσταρτ για να δουλεψει..Διαβασα καποιες κριτικες πως το προβλημα λυνεται με καρφωτη ip..παραθετω φωτο απ το μενου, αν μπορει καποιος να βοηθησει πως θα το κανω, αν ειναι αυτο το θεμα,ευχαριστω!

Mercysus-1.jpg

Mercysus-2.jpg

Δημοσ.
5 hours ago, energy52 said:

192.168.1.1

ωραια ειτε το βαλεις σαν extender ειτε ως access point μπορεις να το βαλεις ως 192.168.1.254 με subnet 255.255.255.0 και default gateway 192.168.1.1.αν θελει dns βαζεις τον router πχ 192.168.1.1 οπως μου ειπες.τον dhcp μπορεις να τον κλεισεις εφοσον dhcp κανει το αρχικο σου router. προσοχη οταν διαλεγουμε το mode που θελουμε αποφευγουμε modes τα οποια το κανουν να παιζει και σαν router(wan). εσυ θες απλα extender,repeater ή access point. επισης δες για firmware update πριν κανεις το οτιδηποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...