Λύση energy52 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:07 πμ Μέλος Λύση Δημοσ. Δευτέρα στις 11:07 πμ Στις 16/8/2025 στις 3:28 ΜΜ, poulinos είπε σαν τελευταια λυση θα ανοιξεις τον dhcp και θα βαλεις να δινει ως gateway την 192.168.1.1. τον dhcp μπορεις να τον ξεκινησεις απο το 192.168.1.200 μεχρι το 192.168.1.253. σαν τελευταια λυση αυτο. Guess what..Εκανα ακριβως αυτο και επιασε, σταθερη ταχυτητα και στις 2 μπαντες χωρις διακοπες..απιστευτο;😉 1
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:10 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:10 πμ 1 minute ago, energy52 said: Guess what..Εκανα ακριβως αυτο και επιασε, σταθερη ταχυτητα και στις 2 μπαντες χωρις διακοπες..απιστευτο;😉 κανονικα δεν θα επρεπε καν να χρειαζεται να κανεις αυτο.εφοσον δεν εχεις wan ο dhcp απο το πρωτο router φτανει και δεν θα επρεπε να εχεις δυο.αλλα ελα που σε κατι repeater εχω δει παραξενιες και για αυτο στο προτεινα.
energy52 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:23 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:23 πμ 3 λεπτά πριν, poulinos είπε κανονικα δεν θα επρεπε καν να χρειαζεται να κανεις αυτο.εφοσον δεν εχεις wan ο dhcp απο το πρωτο router φτανει και δεν θα επρεπε να εχεις δυο.αλλα ελα που σε κατι repeater εχω δει παραξενιες και για αυτο στο προτεινα. Σ ευχαριστω και παλι! Θεωρω πως ειναι θεμα firmware, γιατι δεν μπαινει στο μενου ευκολα κολλαει αλλες φορες κτλ.. Ενα αλλο θεματακι που εχω απ το κινητο μονο,(galaxy A13) ειναι οτι αρνειται να μπει σε καποιες σελιδες οπως εδω στο insomnia, πρεπει να επιμεινω με refresh σελιδας γιατι αραγε..κι οχι παντα..Το κανει κι οταν συνδεομαι στο speedport οχι μονο στο merkusys..
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:33 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:33 πμ προληπτικα θα μπορουσες στο speedport να κανεις κανα hard reset. παντως γενικοτερα επειδη εχεις cosmote για να εχεις speedport παιζει να τα πεταγα και τα 2 και να πηγαινα να παρω ενα fritz!box και ενα fritz!repeater.και να εχω το κεφαλι μου ησυχο για χρονια 10 minutes ago, energy52 said: Σ ευχαριστω και παλι! Θεωρω πως ειναι θεμα firmware, γιατι δεν μπαινει στο μενου ευκολα κολλαει αλλες φορες κτλ.. Ενα αλλο θεματακι που εχω απ το κινητο μονο,(galaxy A13) ειναι οτι αρνειται να μπει σε καποιες σελιδες οπως εδω στο insomnia, πρεπει να επιμεινω με refresh σελιδας γιατι αραγε..κι οχι παντα..Το κανει κι οταν συνδεομαι στο speedport οχι μονο στο merkusys.. 1
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 02:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:44 μμ 3 hours ago, energy52 said: Σ ευχαριστω και παλι! Θεωρω πως ειναι θεμα firmware, γιατι δεν μπαινει στο μενου ευκολα κολλαει αλλες φορες κτλ.. Ενα αλλο θεματακι που εχω απ το κινητο μονο,(galaxy A13) ειναι οτι αρνειται να μπει σε καποιες σελιδες οπως εδω στο insomnia, πρεπει να επιμεινω με refresh σελιδας γιατι αραγε..κι οχι παντα..Το κανει κι οταν συνδεομαι στο speedport οχι μονο στο merkusys.. βεβαια αν το κανει μονο με το κινητο θα δοκιμαζα ειτε με αλλο browser ή να του τραβαγα μια εργοστασιακες ρυθμισεις μπας και εστρωνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα