Προς το περιεχόμενο

Mercusys ME30 ip Address..

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από energy52,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Λύση
Δημοσ.
Στις 16/8/2025 στις 3:28 ΜΜ, poulinos είπε

σαν τελευταια λυση θα ανοιξεις τον dhcp και θα βαλεις να δινει ως gateway την 192.168.1.1. τον dhcp μπορεις να τον ξεκινησεις απο το 192.168.1.200 μεχρι το 192.168.1.253. σαν τελευταια λυση αυτο.

Guess what..Εκανα ακριβως αυτο και επιασε, σταθερη ταχυτητα και στις 2 μπαντες χωρις διακοπες..απιστευτο;😉 

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, energy52 said:

Guess what..Εκανα ακριβως αυτο και επιασε, σταθερη ταχυτητα και στις 2 μπαντες χωρις διακοπες..απιστευτο;😉 

κανονικα δεν θα επρεπε καν να χρειαζεται να κανεις αυτο.εφοσον δεν εχεις wan ο dhcp απο το πρωτο router φτανει και δεν θα επρεπε να εχεις δυο.αλλα ελα που σε κατι repeater εχω δει παραξενιες και για αυτο στο προτεινα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

κανονικα δεν θα επρεπε καν να χρειαζεται να κανεις αυτο.εφοσον δεν εχεις wan ο dhcp απο το πρωτο router φτανει και δεν θα επρεπε να εχεις δυο.αλλα ελα που σε κατι repeater εχω δει παραξενιες και για αυτο στο προτεινα.

Σ ευχαριστω και παλι! Θεωρω πως ειναι θεμα firmware, γιατι δεν μπαινει στο μενου ευκολα κολλαει αλλες φορες κτλ..

Ενα αλλο θεματακι που εχω απ το κινητο μονο,(galaxy A13) ειναι οτι αρνειται να μπει σε καποιες σελιδες οπως εδω στο insomnia, πρεπει να επιμεινω με refresh σελιδας γιατι αραγε..κι οχι παντα..Το κανει κι οταν συνδεομαι στο speedport οχι μονο στο merkusys..

Δημοσ.

προληπτικα θα μπορουσες στο speedport να κανεις κανα hard reset. παντως γενικοτερα επειδη εχεις cosmote για να εχεις speedport παιζει να τα πεταγα και τα 2 και να πηγαινα να παρω ενα fritz!box και ενα fritz!repeater.και να εχω το κεφαλι μου ησυχο για χρονια

10 minutes ago, energy52 said:

Σ ευχαριστω και παλι! Θεωρω πως ειναι θεμα firmware, γιατι δεν μπαινει στο μενου ευκολα κολλαει αλλες φορες κτλ..

Ενα αλλο θεματακι που εχω απ το κινητο μονο,(galaxy A13) ειναι οτι αρνειται να μπει σε καποιες σελιδες οπως εδω στο insomnia, πρεπει να επιμεινω με refresh σελιδας γιατι αραγε..κι οχι παντα..Το κανει κι οταν συνδεομαι στο speedport οχι μονο στο merkusys..

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, energy52 said:

βεβαια αν το κανει μονο με το κινητο θα δοκιμαζα ειτε με αλλο browser ή να του τραβαγα μια εργοστασιακες ρυθμισεις μπας και εστρωνε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/8/2025 στις 2:44 ΜΜ, poulinos είπε

βεβαια αν το κανει μονο με το κινητο θα δοκιμαζα ειτε με αλλο browser ή να του τραβαγα μια εργοστασιακες ρυθμισεις μπας και εστρωνε.

Τώρα έχω άλλο θέμα ανεξήγητο.. Το λαπτοπ δεν μπαίνει με τιποτα στο YouTube.. από κινητά ταμπλετ μια χαρά.. δοκίμασα να κάνω logout ston google account και ξανά είσοδο τίποτα τα ίδια.. δείχνει να φορτώνει στην αρχή αλλά η κόκκινη μπάρα από πανω δεν προχωράει.. μετά πετάει μην. δεν υπάρχει σύνδεση στο δίκτυο.. Το κανει ανεξαρτητως αν  συνδεθω στο κυριως ρουτερ η στο extender..κουλό??

ν windows 10 τρέχει  με 8 gb ram αλλά γιατί τώρα??..

Δημοσ.
54 minutes ago, energy52 said:

Τώρα έχω άλλο θέμα ανεξήγητο.. Το λαπτοπ δεν μπαίνει με τιποτα στο YouTube.. από κινητά ταμπλετ μια χαρά.. δοκίμασα να κάνω logout ston google account και ξανά είσοδο τίποτα τα ίδια.. δείχνει να φορτώνει στην αρχή αλλά η κόκκινη μπάρα από πανω δεν προχωράει.. μετά πετάει μην. δεν υπάρχει σύνδεση στο δίκτυο.. Το κανει ανεξαρτητως αν  συνδεθω στο κυριως ρουτερ η στο extender..κουλό??

σημερα ειχε θεμα η google.ξαναδοκιμασε.δεν ειχαν ολοι θεμα.

Δημοσ.
On 04/09/2025 at 16:17, energy52 said:

Παιζει τωρα ή το κανει ακομα? με παραξενευει που λες οτι επαιζε απο αλλη συσκευη αλλα εκεινη την ημερα δεν επαιζε σχεδον τιποτα απο google.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

Παιζει τωρα ή το κανει ακομα? με παραξενευει που λες οτι επαιζε απο αλλη συσκευη αλλα εκεινη την ημερα δεν επαιζε σχεδον τιποτα απο google.

Ασε το κανει ακομα...Μονο για youtube μιλαω! ρωτησα πριν λιγο σε σχετικο μαγαζι της γειτονιας και ο τεχνικος μου ειπε πως το εχει ακουσει κι απο αλλους, εχει να κανει με τα δικαιωματα σε windows 10 και σταδιακα θα φτιαξει..αντε τωρα βγαλε ακρη..σε android δεν υπαρχει θεμα

Δημοσ.
3 hours ago, energy52 said:

Ασε το κανει ακομα...Μονο για youtube μιλαω! ρωτησα πριν λιγο σε σχετικο μαγαζι της γειτονιας και ο τεχνικος μου ειπε πως το εχει ακουσει κι απο αλλους, εχει να κανει με τα δικαιωματα σε windows 10 και σταδιακα θα φτιαξει..αντε τωρα βγαλε ακρη..σε android δεν υπαρχει θεμα

παντως στο λαπτοπ παιζει να εβαζα 16gb ram και windows 11 . γενικοτερα για να ειμαι updated. αν και με 8 μπορεις να βαλεις και windows 11. δεν εχω ακουσει κατι για να σου πω καποια λυση. δεν μπορω να φανταστω τι φταιει.γενικα αυτο που προσπαθουσα ηταν παντα για την καρτα δικτυου ειτε την ενσυρματη ειτε την ασυρματη να εχω τους τελευταιους drivers απο τον κατασκευαστη της καρτας ομως και οχι απο τον κατασκευαστη του λαπτοπ. ο κατασκευαστης του λαπτοπ μπορει να εχει πιο παλιους drivers και τα windows update δεν σημαινει οτι θα κατεβασουν τους τελευταιους.αν τωρα ειναι καποιο αλλο θεμα λογικα η microsoft θα το φτιαξει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σημερα που μπηκα εφτιαξε😁 Αν εχεις καμια προταση για αποφυγη διαφημισεων;; ειχα το adblock μεχρι που σταματησε να δουλευει στον chrome και πανε οι διαφημισεις συννεφο παντου....

Δημοσ.
6 minutes ago, energy52 said:

Σημερα που μπηκα εφτιαξε😁 Αν εχεις καμια προταση για αποφυγη διαφημισεων;; ειχα το adblock μεχρι που σταματησε να δουλευει στον chrome και πανε οι διαφημισεις συννεφο παντου....

μπα δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τετοιο Up.καποτε ειχα βαλει σε ενα γνωστο αλλα δεν ασχοληθηκα ποτε.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, energy52 είπε

ghostery 

https://www.ghostery.com/ghostery-ad-blocker

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, energy52 είπε

Φιλε σ ευχαριστω κανει δουλεια! Στο youtube βεβαια δεν τις γλυτωνεις, σου λεει αμα θες βαλε premium

Βάλε ένα βίντεο που σου πετάει διαφημίσεις να το δω.Εγώ σε ότι βλέπω στο yt δεν δείχνει τίποτα,chrome browser και  με συνδεδεμένο google λογαριασμό https://www.youtube.com/?gl=GR

Στο κινητό με την εφαρμογή πετάει διαφημίσεις αλλά δεν έχω βάλει κάτι να τις αποκλείει.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...