Morosana Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 1 ώρα πριν, tzotzo είπε πλέον οι Ambercrombie δεν έχουν καμια σχεση σε ποιοτητα.με αυτο που ήταν το 2010. Χωρια οτι έχουν φαληρισει κανα δυο τρεις φορες. τίμια για τα λεφτά τους παντως Thanks δεν παρακολουθώ τόσο στενά τη μόδα. Αρέσουν στα πιτσιρίκια και αγοράζω και εγώ χωρίς βέβαια να έχω παράπονο. Έχω ένα πολύ κακό ελάττωμα με τα καθημερινά ρούχα. Δεν μπορώ να φορέσω ρούχο που να μην μυρίζει φρεσκάδα μαλακτικού γιατί αλλιώς το θεωρώ άπλυτο. Το αποτέλεσμα πάντα να φοράω ότι είναι πάνω πάνω σε ντουλάπια και ράφια γιατί μυρίζουν περισσότερο και να φοράω τα ίδια και τα ίδια μέχρι να τα βαρεθώ η να τα πετάξει η γυναίκα μου.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, Morosana είπε Thanks δεν παρακολουθώ τόσο στενά τη μόδα. Αρέσουν στα πιτσιρίκια και αγοράζω και εγώ χωρίς βέβαια να έχω παράπονο. Έχω ένα πολύ κακό ελάττωμα με τα καθημερινά ρούχα. Δεν μπορώ να φορέσω ρούχο που να μην μυρίζει φρεσκάδα μαλακτικού γιατί αλλιώς το θεωρώ άπλυτο. Το αποτέλεσμα πάντα να φοράω ότι είναι πάνω πάνω σε ντουλάπια και ράφια γιατί μυρίζουν περισσότερο και να φοράω τα ίδια και τα ίδια μέχρι να τα βαρεθώ η να τα πετάξει η γυναίκα μου. Πες της συζύγου να τα ψεκάζει με μαλακτικό και ας είναι στην ντάνα τα ρούχα. Δεν θα καταλαβαίνεις ποιο ειναι φρεσκοπλυμένο. 1
villasg Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Morosana είπε Thanks δεν παρακολουθώ τόσο στενά τη μόδα. Αρέσουν στα πιτσιρίκια και αγοράζω και εγώ χωρίς βέβαια να έχω παράπονο. Έχω ένα πολύ κακό ελάττωμα με τα καθημερινά ρούχα. Δεν μπορώ να φορέσω ρούχο που να μην μυρίζει φρεσκάδα μαλακτικού γιατί αλλιώς το θεωρώ άπλυτο. Το αποτέλεσμα πάντα να φοράω ότι είναι πάνω πάνω σε ντουλάπια και ράφια γιατί μυρίζουν περισσότερο και να φοράω τα ίδια και τα ίδια μέχρι να τα βαρεθώ η να τα πετάξει η γυναίκα μου. ψεκασμα με αυτο και ολα οκ 1 1
Morosana Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Και πάλι θα παίρνω το πάνω πάνω απλά θα είναι και τα κάτω μυρωδάτα 🤣 Γενικά τρώω πολύ κράξιμο για τα καθημερινά ρούχα, ότι με βολεύει το λιώνω και θα το φοράω μέχρι τέλους ακόμα και αν έχει τρύπες θα το φοράω στο ψάρεμα και δύσκολα θα πετάξω ρούχο.
tzotzo Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 8 hours ago, Morosana said: Γενικά τρώω πολύ κράξιμο για τα καθημερινά ρούχα, ότι με βολεύει το λιώνω και θα το φοράω μέχρι τέλους ακόμα και αν έχει τρύπες θα το φοράω στο ψάρεμα και δύσκολα θα πετάξω ρούχο. φήμες λενε οτι πιανεις κατι ψαρια 30-35 κιλα 8 hours ago, villasg said: ψεκασμα με αυτο και ολα οκ δεν κανουν τιποτα απολυτως
Morosana Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, tzotzo είπε φήμες λενε οτι πιανεις κατι ψαρια 30-35 κιλα δεν κανουν τιποτα απολυτως Φήμες. Έχω βγάλει και μεγαλύτερα 😛 Μάλλον τα τρύπια ρούχα με μαλακτικο είναι το γούρι 😆💩
tzotzo Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 10 hours ago, Morosana said: Φήμες. Έχω βγάλει και μεγαλύτερα 😛 Μάλλον τα τρύπια ρούχα με μαλακτικο είναι το γούρι 😆💩 Επίσης φήμες λένε ότι είσαι επικηρυγμένος στο νησί των ανεμων 1
Morosana Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, tzotzo είπε Επίσης φήμες λένε ότι είσαι επικηρυγμένος στο νησί των ανεμων Φήμες... Έχω κάνει πολλές μαλακίες σε πολλά νησιά στη ζωή μου κυρίως σαν εργένης και νεότερος σε στεριά θάλασσα και αέρα αλλά κάθε χρόνο με το που ανοίξουν τα σχολείο πηγαίνω ένα τριήμερο με τη σύζυγό.
chemkyr Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου καλημέρα έχει κάποιος άποψη για manetti? Με ενδιαφέρουν κυρίως μπλούζες, πουκάμισα.
satsok2 Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 31 λεπτά πριν, chemkyr είπε καλημέρα έχει κάποιος άποψη για manetti? Με ενδιαφέρουν κυρίως μπλούζες, πουκάμισα. Σχετικά καλά πουκάμισα. Προτιμώ Oxford Company.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα