Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzotzo είπε

πλέον οι Ambercrombie δεν έχουν καμια σχεση σε ποιοτητα.με αυτο που ήταν το 2010. Χωρια οτι έχουν φαληρισει κανα δυο τρεις φορες.

τίμια για τα λεφτά τους παντως

Thanks δεν παρακολουθώ τόσο στενά τη μόδα. Αρέσουν στα πιτσιρίκια και αγοράζω και εγώ χωρίς βέβαια να έχω παράπονο. Έχω ένα πολύ κακό ελάττωμα με τα καθημερινά ρούχα. Δεν μπορώ να φορέσω ρούχο που να μην μυρίζει φρεσκάδα  μαλακτικού γιατί αλλιώς το θεωρώ άπλυτο. Το αποτέλεσμα πάντα να φοράω ότι είναι πάνω πάνω σε ντουλάπια και ράφια γιατί μυρίζουν περισσότερο  και να φοράω τα ίδια και τα ίδια μέχρι να τα βαρεθώ η να τα πετάξει η γυναίκα μου.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Morosana είπε

Thanks δεν παρακολουθώ τόσο στενά τη μόδα. Αρέσουν στα πιτσιρίκια και αγοράζω και εγώ χωρίς βέβαια να έχω παράπονο. Έχω ένα πολύ κακό ελάττωμα με τα καθημερινά ρούχα. Δεν μπορώ να φορέσω ρούχο που να μην μυρίζει φρεσκάδα  μαλακτικού γιατί αλλιώς το θεωρώ άπλυτο. Το αποτέλεσμα πάντα να φοράω ότι είναι πάνω πάνω σε ντουλάπια και ράφια γιατί μυρίζουν περισσότερο  και να φοράω τα ίδια και τα ίδια μέχρι να τα βαρεθώ η να τα πετάξει η γυναίκα μου.

Πες της συζύγου να τα ψεκάζει με μαλακτικό και ας είναι στην ντάνα τα ρούχα.

Δεν θα καταλαβαίνεις ποιο ειναι φρεσκοπλυμένο.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Morosana είπε

ψεκασμα με αυτο και ολα οκ 

image.png.a027f67db2127fd180b05df25c32c4d7.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και πάλι θα παίρνω το πάνω πάνω απλά θα είναι και τα κάτω μυρωδάτα 🤣 

Γενικά τρώω πολύ κράξιμο για τα καθημερινά ρούχα, ότι με βολεύει το λιώνω και θα το φοράω μέχρι τέλους ακόμα και αν έχει τρύπες θα το φοράω στο ψάρεμα και δύσκολα θα πετάξω ρούχο. 

• Like 1
Δημοσ.
8 hours ago, Morosana said:

Γενικά τρώω πολύ κράξιμο για τα καθημερινά ρούχα, ότι με βολεύει το λιώνω και θα το φοράω μέχρι τέλους ακόμα και αν έχει τρύπες θα το φοράω στο ψάρεμα και δύσκολα θα πετάξω ρούχο. 

φήμες λενε οτι πιανεις κατι ψαρια 30-35 κιλα

8 hours ago, villasg said:

ψεκασμα με αυτο και ολα οκ 

image.png.a027f67db2127fd180b05df25c32c4d7.png

δεν κανουν τιποτα απολυτως

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tzotzo είπε

φήμες λενε οτι πιανεις κατι ψαρια 30-35 κιλα

δεν κανουν τιποτα απολυτως

Φήμες. Έχω βγάλει  και  μεγαλύτερα 😛

Μάλλον τα τρύπια ρούχα με μαλακτικο είναι το γούρι 😆💩

Δημοσ.
10 hours ago, Morosana said:

Φήμες. Έχω βγάλει  και  μεγαλύτερα 😛

Μάλλον τα τρύπια ρούχα με μαλακτικο είναι το γούρι 😆💩

Επίσης φήμες λένε ότι είσαι επικηρυγμένος στο νησί των ανεμων

• Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Επίσης φήμες λένε ότι είσαι επικηρυγμένος στο νησί των ανεμων

Φήμες... Έχω κάνει πολλές μαλακίες σε πολλά νησιά στη ζωή μου κυρίως σαν εργένης και νεότερος σε στεριά θάλασσα και αέρα αλλά κάθε χρόνο με το που ανοίξουν τα σχολείο  πηγαίνω ένα τριήμερο με τη σύζυγό. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, chemkyr είπε

καλημέρα

έχει κάποιος άποψη για manetti? Με ενδιαφέρουν κυρίως μπλούζες, πουκάμισα.

Σχετικά καλά πουκάμισα. Προτιμώ Oxford Company.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον, εχοντας φορεσει πολλες απο τις μαρκες που αναφερατε θα πω το εξης.

Η ποιοτητα στα mainstream ρουχα, ειναι πλεον πατος, ταφος, καπουτ, σκουπιδια.

Τα J&J ειναι made in bangladesh ή made in pakistan myanmar κλπ. Εχουν πολυυυ μετρια ποιοτητα για τα λευτα τους.

Ομοιως ειναι και τα FB γενικα οι γραμμες κλωστουφαντουργιας σε bangladesh και vietnam ειναι για τεραστιο πληθος με μηδενικο ελεγχο ποιοτητας.

Εχω πολλα παρα πολλα FB ρουχα, η ποιοτητα στο ιδιο ακριβως ρουχο αγορασμενο με διαφορα 1 μηνα ειναι μερα με την νυχτα, το ενα εχει ξεφτυσει στο κοψιμο του μπατζακιου το αλλο οχι. Αυτο σημαινει τεραστια διαφοροποιηση στις πρωτες υλες.

Καποιες μπλουζες ειναι καλοραμενες, καποιες αλλες λες και ο μπρο που τις εραψε ειχε χτυπησει 1-2 ουσκια.

Σε αυτα τα "φτηνα" ρουχα της σειρας ο μονος τροπος να παρεις κατι καλο ειναι επι τοπου στο μαγαζι να το γυρισεις αναποδα και να δεις ποσο καθαρη δουλεια εχει γινει, οποτε πχ απο ολα τα medium στο στυλ που γουσταρεις να διαλεξεις το "καλυτερο"

Ακομα φυσικα και affortable luxury brands δε τα πανε πολυ καλυτερα οσον αφορα την ποιοτητα του ραψιματος τους. Κατι CK Tommy RL και λοιπα, δεν ειναι οσο καλοραμενες ηταν πριν μια 10ετια. Πεφτουν στο επιπεδο του massimo duty πχ. Τωρα ποσο καλο ειναι αυτο δεν ξερω... 

Αλλα σιγουρα δεν αξιζουν τα λευτα τους...

Στις 9/8/2025 στις 12:58 ΜΜ, satsok2 είπε

Προτιμώ Oxford Company

Ειναι καλα, οπως και The Bostonians, πλεον ομως καμια σχεση με παλια στην ευθυγραμμιση κλπ...

Καποτε τρομερα καλα Polo ειχε η Kappa, ναι τρομερα καλα και τρομερα οικονομικα, μιλαμε για ρουχα φορεμενα 1000αδες φορες, με ραψιμο αλφαδια, χωρις να εχουν ουτε κλωστουλα ακομα... 

Πλεον φυσικα δεν ειναι ετσι αλλα θα πειτε τι πιο συνηθες να συμβει.

Στις 5/8/2025 στις 1:42 ΜΜ, VonLoutsos είπε

DUR

Ο Δουρος, ειχε το εργοστασιο του μερικα μετρα απο το σπιτι μου, ο Δουρος δεν φτιαχνει τιποτε πλεον και το εργοστασιο ειναι φαντασμα, η πτερυγα της διοικησης δε εχει γινει ευγηρειο. Πεταει ενα σημα απανω και σου λεει εδω ειμαστε.

Την παλια καλη εποχη τα dur ηταν ιδια ή καλυτερη ποιοτητα απο τα Lacoste

Στις 8/8/2025 στις 11:47 ΠΜ, satsok2 είπε

Είχα αγοράσει πριν πολλά χρόνια κάποιες Dur και βγήκαν απίστευτες σε ποιότητα. Ξέρει κανείς αν έχουν αλλάξει με τον καιρό; Από περιέργεια χάζευα, αλλά δε βρήκα την ίδια ποικιλία χρωμάτων με παλιά. Φυσικά καταστήματα υπάρχουν νομίζω λίγα πια, ε

Αν θες φτηνα dur ελα να παμε στο outlet, απεναντι απο το παλιο εργοστασιο, αλλα οταν λες πολλα χρονια εννοεις προ 15ετιας? Μην περιμενεις κατι αντιστοιχο σημερα

Δημοσ.

Σοβαρα δινετε πανω απο ενα δεκαρικο για μπλουζακι; Τι διαβασα για 40αρια και 50αρια;

Να παω στη γωνια να κατσω να σκεφτω τι εχω κανει λαθος στη ζωη μου;

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lector είπε

Σοβαρα δινετε πανω απο ενα δεκαρικο για μπλουζακι; Τι διαβασα για 40αρια και 50αρια;

Να παω στη γωνια να κατσω να σκεφτω τι εχω κανει λαθος στη ζωη μου;

Η απαντηση μου ειναι, δε δινω, οχι, αλλα καποια στιγμη δεν γινεται πρεπει να αγορασω ρουχα. Αλλιως θα κυκλοφορω με ενα φυλο συκιας στα .... μου

Φυσικα παντα το καθε ρουχο εχει την περισταση του...

Εχω 95% πολυ φτηνα, 4% μετρια 1% πολυ ακριβα. Το καθενα για την χρηση του.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

https://www.ovsfashion.com/en/gr/

Είναι μία μάρκα που την ανακάλυψα πριν από έναν μήνα περίπου εντελώς τυχαία στην Πάτρα. Λογικό μιας και στην Αθήνα έχουν καταστήματα μόνο στα νότια προάστια, ενώ εγώ μένω βόρεια.

Ιταλική μάρκα, τα περισσότερα τα φτιάχνουν στο Μπαγκλαντές και είναι 100% βαμβακερά σε τιμές Κίνας. Είχε εκπτώσεις και με 40 ευρώ αγόρασα 2 πόλο, 2 αμάνικα, 2 t-shirts και μια βερμούδα. 

Πάρα πολύ ποιοτικά, αξίζει να ρίξετε μια ματιά όσοι ενδιαφέρεστε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...