pauldel Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Η κόρη μου παρακολουθεί μαθήματα πιάνου εδώ και 2 χρόνια και επειδή η εξάσκηση της γίνεται σε αρμόνιο σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα Yamaha Clavinova CLP-825 ή CLP-835. Η τιμή του πρώτου (CLP-825) είναι γύρω στα 1330 Ευρώ ενώ το δεύτερο (CLP-835) γύρω στα 1700 Ευρώ. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ποιο από τα δύο να επιλέξω και αν αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα για το CLP-835. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από pauldel
Dante80 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, pauldel said: Καλησπέρα! Η κόρη μου παρακολουθεί μαθήματα πιάνου εδώ και 2 χρόνια και επειδή η εξάσκηση της γίνεται σε αρμόνιο σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα Yamaha Clavinova CLP-825 ή CLP-835. Η τιμή του πρώτου (CLP-825) είναι γύρω στα 1330 Ευρώ ενώ το δεύτερο (CLP-835) γύρω στα 1700 Ευρώ. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ποιο από τα δύο να επιλέξω και αν αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα για το CLP-835. For reference, oι διαφορές τους εδώ. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από Dante80 1
lector Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Θα χρησιμοποιει ακουστικα κατα τη μελετη, ή τα ηχεια του οργανου; Τα μεγαλυτερα ηχεια του 835 θα δινουν λιγο παραπανω ογκο στον ηχο. Κατα τ'αλλα υπαρχει καποιος λογος που εχεις εστιασει σε αυτα τα 2 οργανα συγκεκριμενα;
pauldel Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Θα χρησιμοποιεί τα ηχεία του οργάνου. Γενικά έχω εστιάσει στη Yamaha και στη σειρά Clavinova γιατί έχω ακούσει ότι προσομοιάζει καλύτερα σε ένα ακουστικό πιάνο, δεδομένου ότι χρήματα για ακουστικό πιάνο δεν υπάρχουν. Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη. Επεξ/σία 4 Αυγούστου από pauldel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα