S2Katana Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Καλησπέρα. Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα που αναλαμβάνει να επισκευάσει γρατζουνιές (όχι σε οθόνη) σε idevices; Για Αθήνα πάντα λέω…
petran1790 Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου Το θεμα δεν ειναι αν απανταμε η οχι.. αλλα τι περιμενεις να σου πουμε.. Φανοποιειο ηλεκτρονικο συσκευων δεν εχω ακουστα.... και επισης πως περιμενεις να εξαφανιστει μια γρατζουνια σε ηλεκτρονικη συσκευη.. πως θα γεμισει... δεν θα βαφτει μετα?? γενικα ειναι ερωτηματα που απλα κανεις δεν ασχολειται γιατι και ισως δεν αξιζει... Το ειπες και μονος σου.. cosmetics δεν κανουν τα επισημα.. θα κανουν τα αλλα?? και αν δεν πετυχουν να τους κηνυγαει ο κοσμος?? Βαλτου μια θηκη και λυθηκε το προβλημα.. εγω αυτο θα εκανα στη θεση σου... ΥΓ. για τι device μιλαμε? 1
S2Katana Δημοσ. 19 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου On 18/08/2025 at 20:33, petran1790 said: Το θεμα δεν ειναι αν απανταμε η οχι.. αλλα τι περιμενεις να σου πουμε.. Φανοποιειο ηλεκτρονικο συσκευων δεν εχω ακουστα.... και επισης πως περιμενεις να εξαφανιστει μια γρατζουνια σε ηλεκτρονικη συσκευη.. πως θα γεμισει... δεν θα βαφτει μετα?? γενικα ειναι ερωτηματα που απλα κανεις δεν ασχολειται γιατι και ισως δεν αξιζει... Το ειπες και μονος σου.. cosmetics δεν κανουν τα επισημα.. θα κανουν τα αλλα?? και αν δεν πετυχουν να τους κηνυγαει ο κοσμος?? Βαλτου μια θηκη και λυθηκε το προβλημα.. εγω αυτο θα εκανα στη θεση σου... ΥΓ. για τι device μιλαμε? Κάνουν βρε. Έχω βρει βίντεο, θέλει γέμισμα με ειδικό στόκο αφού το τρίψεις και μετά βαφή με τον ίδιο κωδικό χρώματος. Απλά είναι μικροδουλειά. προς το παρόν έναν Κινέζο έχω βρει αλλά προφανώς είναι στην Κίνα. Για iPad Pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα