JOHNmar32 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Καλησπερα σας μπορειτε να μου προτεινετε λαπτοπ για φοιτικη χρηση office jamovi spss, που θα κρατησει για καμποσα χρονια και να ειναι vfm κατα προτημηση δεν θα ηθελα να δωσω πανω απο 550ευρω και λιγοτερα μην σας πω. αλλα αν θεωρηετε καλυτερα να δωσω κατι παραπανω φυσικα να μου το πειτε. πειτε αποψεις ωστε να βγαλω μια ακρη θα ηθελα εναν υπολιγστη που να μπορω να κανω ανεση οιτ θελω χωρις αγχος μην κολησει και αντε να σηκωνει κανα λολ κλασικα χαχα.
zacharis1955 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Στις 3/8/2025 στις 8:46 ΜΜ, JOHNmar32 είπε Καλησπερα σας μπορειτε να μου προτεινετε λαπτοπ για φοιτικη χρηση office jamovi spss, που θα κρατησει για καμποσα χρονια και να ειναι vfm κατα προτημηση δεν θα ηθελα να δωσω πανω απο 550ευρω και λιγοτερα μην σας πω. αλλα αν θεωρηετε καλυτερα να δωσω κατι παραπανω φυσικα να μου το πειτε. πειτε αποψεις ωστε να βγαλω μια ακρη θα ηθελα εναν υπολιγστη που να μπορω να κανω ανεση οιτ θελω χωρις αγχος μην κολησει και αντε να σηκωνει κανα λολ κλασικα χαχα. Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή v.3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα