Antiriad Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς τι παίζει όταν πάρεις κάρτα από τράπεζα που δεν έχεις λογαριασμό και πώς γίνεται η πληρωμή; Υπάρχει τρόπος για αυτόματη πληρωμή απο τον λογαριασμό απο την κύρια τράπεζα που έχουμε η θα πρέπει να κάνουμε μεταφορά χρημάτων από την μια τράπεζα στην άλλη; Στις ΗΠΑ που είμασταν χρειαζόταν μόνο το Routing και Account number αλλά για Ευρώπη/Ελλάδα δεν ξέρω τι παίζεται. Ακούω διάφορα για τέλη προμήθειας όταν μεταφέρεις ποσά απο την μια τράπεζα στην άλλη και γενικά απο ότι φένεται οι ευρωπαϊκές τράπεζες χρεώνουν τους καταναλωτές για το παραμικρό. Έχω πιστωτικές εξωτερικού που δουλεύουν σε Ευρώπη/Ελλάδα αλλά είναι συνδεόμενες με λογαριασμούς δολαρίου. Επεξ/σία 4 Αυγούστου από Antiriad
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Antiriad είπε Ξέρει κανείς τι παίζει όταν πάρεις κάρτα από τράπεζα που δεν έχεις λογαριασμό και πώς γίνεται η πληρωμή; Λύσεις: Ανοίγεις λογαριασμό στην ίδια τράπεζα. Την πληρώνεις στο ΑΤΜ ή στα μηχανήματα που έχουν μέσα στο υποκατάστημα της τράπεζας. Την πληρώνεις στο ταμείο της τράπεζας Βάζεις πάγια εντολή .
iml Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου + Κάνεις "πληρωμή πιστωτικής άλλης τράπεζας" μέσω ebank που διατηρείς σε άλλη εντόπια τράπεζα (έχει προμήθεια)
geomrk Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 4 ώρες πριν, iml είπε (έχει προμήθεια) σιγά μην δεν είχε
gorge18 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Ή οπως το κανω εγω. Ανοιγεις λογαριασμο στην τραπεζα που θες καρτα. Και μετα μεταφερεις με iris το ποσο της πληρωμης απο αλλη τραπεζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα